Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Maryyyś_/

Temat na czwartek

Polecane posty

15 minut temu, Qwerty88 napisał:

Jak Ewka się chwali facetem to po niej jezdzisz. Ja się nie chwalę też źle. Już nie wiadomo o UJ ci chodzi 

ale ty sie chwalisz wszystkim ja nie pisalme ze sie nie chwalisz tylko ze radosci nie widac w tym co piszesz

a chwalipięta to jestes tu wieksza niz ewka

17 minut temu, Qwerty88 napisał:

Jak Ewka się chwali facetem to po niej jezdzisz. Ja się nie chwalę też źle. Już nie wiadomo o UJ ci chodzi 

No bo właśnie po Tobie widać, że mnóstwo rzeczy robisz po to żeby się pochwalić i żeby ludzie zrobili “Wow!”, jak było z samochodem czy wczasami za granicą, a jak ludzie nie robią „Wow!” to Ty robisz dramę. Dzieci też prowadzasz na tenisa mimo że tego nie znoszą, jak sama zresztą pisałaś, bo w Twoim mniemaniu to prestiżowy sport uprawiany przez ludzi zamożnych więc chcesz, żeby Twoje dzieci go uprawiały i wychodziły przez to na dzieci ludzi zamożnych których rodzice przynależą do jakiejśtam elity, znowu po to, żeby mieć się czym pochwalić przed ludźmi :classic_cool:

Edytowano przez The Big Siur

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Przewrotna ja to jestem za tym, żebyś czuła się ładniejsza od tych 30 latek a co.  😁

Są i 20 latki z ogromną nadwagą wiec ...

W pozniejszym wieku mozna sie czuc atrakcyjniej niz w wieku 20 lat, tu sie akurat w 100% zgadzam 🙂 A tak naprawde najwazniejsze jak sie czlowiek czuje.

16 minut temu, przewr(l)otna napisał:

Mi się przytyło po 40 i jest jak jest.

sama sobie zaprzeczasz raz p[iszesz ze z wiekiem sie mlodnieje a za chwile ze jednak sie przytylo i nie chce cwiczyc. to ze cos mozna osiagnac to nikt nie neguje po prostu z wiekiem to samo wiecej wysilku kosztuje bo czlowiek sie starzeje ma mniej zdrowia sil itd.

13 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

Ten Śląsk to jakaś wspaniała kraina. U nas same grube baby.

bo u was w razie czego baba musi miec sile plug pociagnac a na slasku to jak sie winda zepsuje to baba jakos sie na x pietro i tak wtoczy 😄

• Haha 1

8 minut temu, Żaba Monìka napisał:

A podobno baba śląska w barach szeroka, w dupie wąska 😄

no tzn ze chuda wlasnie 😄 baba jak tyje to zwykle w pasie i tylku najpierw 😄

a chlop slaski w du.pie szeroki w barach waski 😄

8 minut temu, Żaba Monìka napisał:

W pozniejszym wieku mozna sie czuc atrakcyjniej niz w wieku 20 lat, tu sie akurat w 100% zgadzam 🙂 A tak naprawde najwazniejsze jak sie czlowiek czuje.

I ja jestem za tym by każda czuła się piękna. Jak któraś mi mówi, że się czuje atrakcyjniej niż 20 latka to mówię super tak trzymaj, ale gdy słyszę, że jest to myślę sobie wątpię 😜 

Edytowano przez Pokraka

4 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Nikt nie pisze o wrzucaniu czadoru, bez przesady. Dzisiejsi 60-latkowie czesto wygladaja mlodziej niz kiedys i ciesza sie zyciem, zreszta slusznie. Tylko nie popadajmy w druga skrajnosc, ze wygladaja mlodziej od 30-latkow, albo ze menopauza to u wszystkich cud miod.

Są ludzie ktorzy twierdzą że po menopauzie kobieta o ile chce, to nie może bo atrakcyjność już nie ta, pisanie, że jest inaczej nie jest popadaniem w żadną skrajność. Przy tym zapominają albo udają, że nie widzą że 40ka nigdy nie dorówna 20ce. Dużo sobie dopowiadasz i inadinterpretujesz często.

2 minuty temu, libedowsky napisał:

no tzn ze chuda wlasnie 😄 baba jak tyje to zwykle w pasie i tylku najpierw 😄

a chlop slaski w du.pie szeroki w barach waski 😄

To bardzo praktyczne gdy spia w jednym lozku, pasuja do siebie jak bloki tetrisa 😄

• Haha 2

7 minut temu, The Big Siur napisał:

No bo właśnie po Tobie widać, że mnóstwo rzeczy robisz po to żeby się pochwalić i żeby ludzie zrobili “Wow!”, jak było z samochodem czy wczasami za granicą, a jak ludzie nie robią „Wow!” to Ty robisz dramę. Dzieci też prowadzasz na tenisa mimo że tego nie znoszą, jak sama zresztą pisałaś, bo w Twoim mniemaniu to prestiżowy sport uprawiany przez ludzi zamożnych więc chcesz, żeby Twoje dzieci go uprawiały i wychodziły przez to na dzieci ludzi zamożnych których rodzice przynależą do jakiejśtam elity, znowu po to, żeby mieć się czym pochwalić przed ludźmi :classic_cool:

Ale nie do końca rozumiem czemu libed traktuje to wszystko jako nieszczescie. Mi moje życie na koniec dnia daje dużo satysfakcji, a że jestem styrana to inna sprawa, ale zmęczenie nie znaczy że jestem nieszczęśliwa. Wielu milionerów wstaje wcześniej niż ja i kładzie się później, żeby im pieniądze nie uciekły. Ja nie popadam w taką skrajność, właśnie dlatego że nie uważam pieniędzy za boga tylko to co za to mam czyli prestiż, wygode i życie na własnych zasadach

nic was takl baby nie odmlodzi jak dekade mlodszy chlop 😄 bierzcie sie za tych lezakow 😄

• Haha 1

1 minutę temu, Hebee napisał:

Są ludzie ktorzy twierdzą że po menopauzie kobieta o ile chce, to nie może bo atrakcyjność już nie ta, pisanie, że jest inaczej nie jest popadaniem w żadną skrajność. Przy tym zapominają albo udają, że nie widzą że 40ka nigdy nie dorówna 20ce. Dużo sobie dopowiadasz i inadinterpretujesz często.

To Ty sobie dopowiadasz, bo nikt nic takiego nie pisal.

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

Wielu milionerów wstaje wcześniej niż ja i kładzie się później,

ty za bardzo bierzesz sobie do serca te ich rady pamietam jak psialas ze wstajesz o 5 czy 6 i robisz treninc bo pudzian tak robi 😄

kierujesz sie tym co robia jakis troglodyta i myslisz ze bedziesz jak on 😄

moze stad to zmeczenie jak czlowiek zyje wg przepisu 5 roznych ludzi ktorych podziwia to brakuje mu energii 😄 a oni czesto tez pisza rozne bzdury bo co maja napisac ze np. chleje do 4 rano i spi do poludnia ? nie napisze tego bo mu followersow ubędzie

Edytowano przez libedowsky

Na plus dla Przewrotnej dodam, że moja matka w wieku 65 lat ma więcej werwy niż ja! 🤣

I owszem, jest zgrabna i zadbana.

ludzie mysla ze to co widza to prawda 😄 ktos pisze ze osiagnal sukces bo wstawal o 5 rano to wstaja o 5 rano a przeciez np. jakas anastazja nie napsize ze pierwszy milion zarobila dajac tylka tylko wlasnie pisze takei bzdury ze ciezka praca od 6 do 24 😄

10 minut temu, libedowsky napisał:

bo u was w razie czego baba musi miec sile plug pociagnac a na slasku to jak sie winda zepsuje to baba jakos sie na x pietro i tak wtoczy 😄

Tak, tak, te Claasy i Fendty drogie, ja zawsze stosuję wysokoksloryczną dietę żeby być w pogotowiu 🙃

2 minuty temu, Maryyyś_/ napisał:

Na plus dla Przewrotnej dodam, że moja matka w wieku 65 lat ma więcej werwy niż ja! 🤣

ale to nie znaczy ze ty w wieku 65 bedziesz miala tyle co matka tej werwy wrecz przeciwnie jesli teraz masz mniej to w wieklu twojej matki bedziesz sie ledwo ruszac

2 minuty temu, libedowsky napisał:

ty za bardzo bierzesz sobie do serca te ich rady pamietam jak psialas ze wstajesz o 5 czy 6 i robisz treninc bo pudzian tak robi 😄

moze stad to zmeczenie jak czlowiek zyje wg przepisu 5 roznych ludzi ktorych podziwia to brakuje mu energii 😄 a oni czesto tez pisza rozne bzdury bo co maja napisac ze np. chleje do 4 rano i spi do poludnia ? nie napisze tego bo mu followersow ubędzie

Dlaczego? Bo ty tak mówisz? A może ty się mylisz, a ja jak wstane pół godziny wcześniej żeby poćwiczyć joge to mam więcej energii na cały dzień. Demonizujesz youtuba jak kiedyś ludzie technologię

3 minuty temu, Maryyyś_/ napisał:

Ale już nie powiesz, że wyglądacie jak bliźniaczki 😜 

Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał:

Tak, tak, te Claasy i Fendty drogie, ja zawsze stosuję wysokoksloryczną dietę żeby być w pogotowiu 🙃

class to kombajn chyba tak a ten fendty to co ?

w miescie trzeba isc czasami do sklepu jak nic nie ma a na wiosce zawsze mozna sie udac do piwnicy po wyzerke 😄

4 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

To Ty sobie dopowiadasz, bo nikt nic takiego nie pisal.

Faktycznie, zapomniałam że nie umiesz jeszcze czytać ze zrozumieniem, a padły w tym temacie takie słowa:" kobiety mają ochotę często w mocno dojrzałym wieku, a nawet starszym, tylko oczywiście spada wtedy możliwość realizacji wraz z przeminięciem atrakcyjności" (...)"Na pewno menopauza jest punktem granicznym, bo koniec okresu płodności i pikowanie hormonalne w dół, powoduje koniec pewnej "epoki" w życiu kobiety, a jak się to dalej rozwinie w kwestii libido, to już sprawa indywidualna (pewnie dużo zależy też od partnera, jeśli się go ma). "

Ja ostatnio widzialam jakis filmik z babka, ktora pisala, ze wstaje codziennie o 2:45, potem medytuje, cwiczy, dziennik wdziecznosci pisze czy cos tam 😄 internet przyjmie kazda bzdure, a tymczasem sen jest jedna z najwazniejszych czynnosci naszego organizmu i zeby dobrze funkcjonowac to przede wszystkim musimy sie dobrze wyspac.

• Like 1

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

Dlaczego? Bo ty tak mówisz? A może ty się mylisz, a ja jak wstane pół godziny wcześniej żeby poćwiczyć joge to mam więcej energii na cały dzień. Demonizujesz youtuba jak kiedyś ludzie technologię

ja nie demonizuje technolgii krytykujac kre.tyna z jutuba czy tiktoka mylisz pojecia.

no moze masz wiecej ja pisalem co m,nie sie wydaje na podstawie tego co piszesz i tyle.

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

On nie demonizuje technologii tylko głuupotę ludzi którzy tam wstawiają część kontentu. YouTube jest super, ale liczba baranów która tam wstawia filmy znacząco przekracza tych co wstawiają tam coś interesującego i mądrego :classic_cool:

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Ja ostatnio widzialam jakis filmik z babka, ktora pisala, ze wstaje codziennie o 2:45, potem medytuje, cwiczy, dziennik wdziecznosci pisze czy cos tam 😄 internet przyjmie kazda bzdure, a tymczasem sen jest jedna z najwazniejszych czynnosci naszego organizmu i zeby dobrze funkcjonowac to przede wszystkim musimy sie dobrze wyspac.

Żaba, wszystko jest możliwe kiedy się kłamie 😜

2 minuty temu, Hebee napisał:

Faktycznie, zapomniałam że nie umiesz jeszcze czytać ze zrozumieniem, a padły w tym temacie takie słowa:" kobiety mają ochotę często w mocno dojrzałym wieku, a nawet starszym, tylko oczywiście spada wtedy możliwość realizacji wraz z przeminięciem atrakcyjności" (...)"Na pewno menopauza jest punktem granicznym, bo koniec okresu płodności i pikowanie hormonalne w dół, powoduje koniec pewnej "epoki" w życiu kobiety, a jak się to dalej rozwinie w kwestii libido, to już sprawa indywidualna (pewnie dużo zależy też od partnera, jeśli się go ma). "

A gdzie tam jest napisane, ze nie moze? A ze liczba mozliwosci spada to prawda, nie ma co sie oszukiwac.

5 minut temu, Pokraka napisał:

Ale już nie powiesz, że wyglądacie jak bliźniaczki 😜 

Nie, bo ja jestem kopia ojca 🤣 oczywiscie, że takie roznice wieku widac, ale nie mówmy o tym, że się wszyscy rozpadają i wyglądają beznadziejnie, bo są w dojrzałym wieku.

Edytowano przez Maryyyś_/

9 minut temu, libedowsky napisał:

Mnie wgl zastanawia co kieruje ludźmi którzy potrzebują jutubera żeby wiedzieć jak mają żyć :classic_biggrin:

3 minuty temu, Pokraka napisał:

Żaba, wszystko jest możliwe kiedy się kłamie 😜

Ha ha, prawda, albo moze chodzi spac o 19:00 i po prostu z jakiegos powodu zyje w innym trybie czasowym niz reszta spoleczenstwa 😄

Przed chwilą, Maryyyś_/ napisał:

Nie, bo ja jestem kopia ojca 🤣 oczywiscie, że takie roznice wieku widac, ale nie mówmy o tym, że się wszyscy rozpadają i wyglądają beznadziejnie.

Nie chodzi o popadanie w drugą skrajność, ale mówienie, że  60 latka jest atrakcyjniejsza od 30 latki jest grubym nadużyciem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się