Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Maryyyś_/

Temat na czwartek

Polecane posty

7 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

Wypisz wymaluj mój teść. A brzuszek jednak miał.

Mimo tego brzuszka robił to wszystko, czy najmował służących? 

Przecież te wszystkie prace wymagają więcej czasu i siły niż 10 minutowy seks.

Z przerwą na papierosa! 😂

3 minuty temu, przewr(l)otna napisał:

Szkoda, że tylko Maryś potrafiła przeczytać moje posty ze zrozumieniem.

Ja nigdzie!!!! Nie napisałam, że mówię o sobie. Nie w kwestii figury, wyglądu. 

Z moich doświadczeń opisuje seks i i menopauzę.

Dobrze Przewrotna już się nie denerwuj. 

2 minuty temu, libedowsky napisał:

leze 😄

a nie pamietasz jak 3 dni temu wyzywalas inne baby prawdopodobnie po pijaku 😄 ?

co jezus  na to ?

a te jazdy po szynszyli ?

Przypomnij i to szczegółowo, a najlepiej wrzuć cytaty lub screeny.

Przed chwilą, przewr(l)otna napisał:

Mimo tego brzuszka robił to wszystko, czy najmował służących? 

Przecież te wszystkie prace wymagają więcej czasu i siły niż 10 minutowy seks.

Z przerwą na papierosa! 😂

Ale viagrę jednak musiał kupować 😅

• Haha 1

Przed chwilą, Hebee napisał:

Przypomnij i to szczegółowo, a najlepiej wrzuć cytaty lub screeny.

penwmie juz nie ma tych tematow ale kazdy pamieta jak sie zastanawial komu dalas haslo bo te hejty nawet do ciebie nie pasowaly 😄

wyszlo przy okazji ze oni podejrzwali jakies nikole ze za nimi chodza a to od lat bylas ty 😄

2 minuty temu, Hebee napisał:

Trochę się boję, ale nadzieja zawieść nie może. Dużo bardziej boję się sądu nad osobami, które nie żyją jak Bóg nakazuje, a na których mi zależy. Przy czym, jeśli o mnie chodzi, to nie boję się z tych powodów co wymieniłaś, bo spori jest niezgodne z prawdą, a jest tak bo masz skłonności do nadinterpretacji, pasywnej agresji i hejtu (jak.sama kiedyś przyznałać cyt "dla kaprysu").

To moze mysl o tym Sadzie troche wiecej w kontakcie z ludzmi to strach moze byc mniejszy, przynajmniej o siebie sama.

6 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Ale faceci czesto niestety nie dbaja o siebie, jedza tlusto, maja podwyzszony cholesterol, nadcisnienie, pewnie gdyby sie nie ruszali to byloby jeszcze gorzej, ale wspolczesni 60-latkowie rzadko kiedy sa okazami zdrowia niestety.

PS Zwlaszcza faceci, kobiety bardziej o soebie dbaja.

Faceci muszą się ruszać do 65 roku życia. Przynajmniej zawodowo.

Te wszystkie choroby które wymieniłaś mają już ludzie po 30.

Jak się lubi żreć u maca, to takie są efekty.

4 minuty temu, libedowsky napisał:

pokraka ci nizej dobrze wyjasnila nie bede pisal tego samego ze zeby twoj tok byl sluszny to nalezy zestawic smierdzacego lezaka z zadbanym starym dziadem

Łatwy wybór. Zadbane stare dziady nawet niezbyt piękne ale szczupłe i dobrze ubrane wiadomo że lepsze

1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał:

Ale viagrę jednak musiał kupować 😅

no jak piszesz ze u was same grube baby to nie ma sie co dziwc 😄 jakby mu jakas mlodsza szczupla podstawic to by mozna sprawdzic czy naprawde potrzebuje 😄

7 minut temu, Maryyyś_/ napisał:

Ubranie odpowiednie, podkreślające atuty też dużo daje. Nie każda kobieta potrafi się ubrać.

Latam sobie w krótkich kieckach mimo wieku, nogi mam szczupłe do samej dooopy i bez cellulitu widocznego. Odwracaja uwagę od tego, że trochę w talii za dużo 😛

Dokładnie.

Odpowiedni strój podkreślający co najlepsze, sposób poruszania się.

To wszystko ma wpływ na ogólny zarys.

1 minutę temu, libedowsky napisał:

no jak piszesz ze u was same grube baby to nie ma sie co dziwc 😄 jakby mu jakas mlodsza szczupla podstawic to by mozna sprawdzic czy naprawde potrzebuje 😄

Hahaha, muszę przyznać, że trafiłeś. Ta jego baba to ja razy 6 😂

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

To moze mysl o tym Sadzie troche wiecej w kontakcie z ludzmi to strach moze byc mniejszy, przynajmniej o siebie sama.

Może lepiej zacznij pokazywać mi w końcu na swoim przykładzie jak nie być wredną, pyszną, nie życzyć źle innym ludziom, być tolerancyjną i przemiłą, jeśli uważasz, że taka nie jestem. Wiem, że to wszystko co o mnie uważasz to nonsens, no ale z chęcią zobaczę te zalety u Ciebie.

Przed chwilą, przewr(l)otna napisał:

Faceci muszą się ruszać do 65 roku życia. Przynajmniej zawodowo.

Te wszystkie choroby które wymieniłaś mają już ludzie po 30.

Jak się lubi żreć u maca, to takie są efekty.

Tak, mozna je miec juz po 30, ale z wiekiem tylko sie poglebiaja. Niekoniecznie trzeba jesc w Macu zeby miec podwyzszony choloesterol lub problemy z nadcisnieniem.

Może lepiej zacznij pokazywać mi w końcu na swoim przykładzie jak nie być wredną, pyszną, nie życzyć źle innym ludziom, być tolerancyjną i przemiłą, jeśli uważasz, że taka nie jestem. Wiem, że to wszystko co o mnie uważasz to nonsens, no ale z chęcią zobaczę te zalety u Ciebie.

A czemu ja mam Ci pokazywac? Jestem Twoim nowym guru?

21 minut temu, Hebee napisał:

A co Ciebie tak bulwersował mój post w temacie wojny? Btw, w końcu otrzymałam od życzliwej osoby Twój post, o którym zapomniałaś. Wyraźnie pokazuje jak masz w zwyczaju sobie dopowiadać i nadinterpretować, bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem, cyt:

"Wszyscy umrzemy, nie ma co do tego wątpliwosci, a za 100 lat nikt juz nie będzie o nas pamiętal. Taki nasz los, ale to co, mamy sie w zwiazku z tym połozyc juz do trumny i czekac ja śmierc, bo nasze życie i tak nie ma znaczenia?

A inna sprawa, jesli wierzysz w Boga i sąd to nie boisz sie troche, ze za swoją wrednosc, pychę i życzenie źle innym ludziom pojdziesz do piekla? Bo za mila nie jestes, na dodatek nietolerancyjna i zyczysz innym źle, czy to Cie nie martwi, ze nie zyjesz zgodnie z naukami Chrystusa?"

A w tych wszystkich naukach to nie ma czasem o tym, że wyręczanie bóstwa w kierowaniu ludzi do piekła to pycha która jest jednym z głównych grzechów? :classic_biggrin:

4 minuty temu, przewr(l)otna napisał:

Dokładnie.

Odpowiedni strój podkreślający co najlepsze, sposób poruszania się.

To wszystko ma wpływ na ogólny zarys.

od tego sie nie mlodnieje a pisalas o sexie wiec kiedys i tak te wyszczuplajace majty i szerokie ubranie co by nie widac nadwagi trzeba sciagnac 😄 wiec nie to nieprawda ze ludzie z wiekiem wygladaja lepiej bo wygladaja gorzej i chorob tez maja wiecej takei zycie nie ma sie co oszukiwac. to ze jakis 30 latek ma zawal nie oznacza ze w kazdym wieku tak samo ludzie maja zawal

4 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał:

Hahaha, muszę przyznać, że trafiłeś. Ta jego baba to ja razy 6 😂

czytam w towich myslach 😄

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

A czemu ja mam Ci pokazywac? Jestem Twoim nowym guru?

A kto inny ma pokazywać, jeśli nie osoba, którą tak bulwersują moje rzekome wymienione wady? Ma się rozumieć, że skoro daną osobę bulwersują, to sama ich w sobie nie ma. Także musisz być idealną osobą do tego, aby dać mi świadectwo.

6 minut temu, Pokraka napisał:

Dobrze Przewrotna już się nie denerwuj. 

Mam być szczera czy miła?

W najgłupszy z możliwych sposobów chcesz uciąć temat.

Próbuję wam (z racji wieku) pewne sprawy rozjaśnić. Dynda mi to, ile z tego do was dotrze. 

Nigdzie też nie napisałam, że to ja mam figurę laski. 

Zawsze o sobie piszę, starą, gruba i brzydka.

W sumie już przestałam to robić, bo niektórzy to odbierają jako podstępną kokieterię i wymuszanie na innych: nie! Wcale taka nie jesteś! 

Albo piszą: o, męczydoopa znowu się żali.

10 minut temu, libedowsky napisał:

penwmie juz nie ma tych tematow ale kazdy pamieta jak sie zastanawial komu dalas haslo bo te hejty nawet do ciebie nie pasowaly 😄

wyszlo przy okazji ze oni podejrzwali jakies nikole ze za nimi chodza a to od lat bylas ty 😄

Ja nie pamiętam, więc może mi przypomnisz i choćby z pamięci zacytujesz te teksty.

1 minutę temu, Hebee napisał:

Ja nie pamiętam, więc może mi przypomnisz i choćby z pamięci zacytujesz te teksty.

wlacz sobie powiadomienia jak nie pamietasz co piszesz po pijaku pol dnia podnosilas tematy jakismi kropkami znaczkami czy pojedynczymi wyrazami itd.

ogolnie sprawialas wrazenie osoby chorej albo mocno pijanej taki byl wydzwiek twojego zachowania i kazdy sie zastanawial czy to ty czy nie ty nawet ja ktory mam cie za swiruske obstawialem ze dalas komus haslo do nicku

Edytowano przez libedowsky

6 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Tak, mozna je miec juz po 30, ale z wiekiem tylko sie poglebiaja. Niekoniecznie trzeba jesc w Macu zeby miec podwyzszony choloesterol lub problemy z nadcisnieniem.

Moj tato mnie odwiedził kilka dni temu. Ma 83 lata i śmignął na ostatnie piętro szybciej niż brat. 

Doszliśmy więc do wspólnych wniosków, że to nie wiek czyni z nas wraka człowieka?

Dnia 3.11.2024 o 13:59, Hebee napisał:

Doła😄

Dnia 3.11.2024 o 14:02, Hebee napisał:

Mężulek😄

Dnia 3.11.2024 o 14:02, Hebee napisał:

Kiedyś😄

Dnia 3.11.2024 o 14:03, Hebee napisał:

Maz😄

Dnia 3.11.2024 o 14:07, Hebee napisał:

Przystojniejszy😄

Możesz nam powiedzieć w jakim celu wpisywałaś te durne hasła?

Przed chwilą, libedowsky napisał:

wlacz sobie powiadomienia jak nie pamietasz co piszesz po pijaku pol dnia podnosilas tematy jakismi kropkami znaczkami czy pojedynczymi wyrazami itd.

Tobie też to zalecam, bo już niejednokrotnie tłumaczyłeś się amnezją i to na trzeźwo. Ale to tak na marginesie, bo skoro podjąłeś temat i twierdzisz że każdy tu pamięta co dokładnie pisałam obrazliwego, to i Ty, zatem wypadałoby podać jakieś konkrety, nie tylko wspomnieć o pojedyńczych wyrazach z kropkami, to te obraźliwe rzeczy? No chyba nie..

5 minut temu, libedowsky napisał:

od tego sie nie mlodnieje a pisalas o sexie wiec kiedys i tak te wyszczuplajace majty i szerokie ubranie co by nie widac nadwagi trzeba sciagnac 😄 wiec nie to nieprawda ze ludzie z wiekiem wygladaja lepiej bo wygladaja gorzej i chorob tez maja wiecej takei zycie nie ma sie co oszukiwac. to ze jakis 30 latek ma zawal nie oznacza ze w kazdym wieku tak samo ludzie maja zawal

Po co baba ma zakładać majty wyszczuplające?

Waszym zdaniem wiek pozbawia człowieka wszystkiego? 

Pytam więc. To się tyczy tylko kobiet? Facet rówieśnik do grobowej deski ma wygląd pięknego Apollo? 🤣

2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał:

Możesz nam powiedzieć w jakim celu wpisywałaś te durne hasła?

Mogę ale nie muszę. 

Ciekawe mnie jakie obraźliwe rzeczy Libed miał na myśli, to jest dopiero zagadka.

Tobie też to zalecam, bo już niejednokrotnie tłumaczyłeś się amnezją i to na trzeźwo. Ale to tak na marginesie, bo skoro podjąłeś temat i twierdzisz że każdy tu pamięta co dokładnie pisałam obrazliwego, to i Ty, zatem wypadałoby podać jakieś konkrety, nie tylko wspomnieć o pojedyńczych wyrazach z kropkami, to te obraźliwe rzeczy? No chyba nie..

nie napisalem ze dokladnie wszystko pamietam co pisalas tylko ze pisalas i zachowywalas sie obrazliwie wszystko tez wskazuje an to ze jestes ryskiem kaczkowym bo niektore posty sie dublowaly byc moze po pijaku cie sie juz mieszaly nicki

2 minuty temu, przewr(l)otna napisał:

Mam być szczera czy miła?

W najgłupszy z możliwych sposobów chcesz uciąć temat.

Próbuję wam (z racji wieku) pewne sprawy rozjaśnić. Dynda mi to, ile z tego do was dotrze. 

Nigdzie też nie napisałam, że to ja mam figurę laski. 

Zawsze o sobie piszę, starą, gruba i brzydka.

W sumie już przestałam to robić, bo niektórzy to odbierają jako podstępną kokieterię i wymuszanie na innych: nie! Wcale taka nie jesteś! 

Albo piszą: o, męczydoopa znowu się żali.

Nie trzeba się ze mną cackać.

Wrzucając swoje mądrości życiowe, płynące z własnego doświadczenia, powinnaś się była liczyć, że możemy nie przyjąć Twej nauki oraz wyrazić swoje zdanie.  Możemy się z Tobą nie zgadzać i to nie oznacza, że wszyscy jesteśmy głupi, że nie potrafimy zrozumieć mądrości Twego przekazu. 

5 minut temu, Hebee napisał:

A kto inny ma pokazywać, jeśli nie osoba, którą tak bulwersują moje rzekome wymienione wady? Ma się rozumieć, że skoro daną osobę bulwersują, to sama ich w sobie nie ma. Także musisz być idealną osobą do tego, aby dać mi świadectwo.

Ja Ci zadnego swiadectwa nie musze dawac, mozesz sobie isc do piekla jesli o mnie chodzi 😄 Ja tez nie mam ambicji zyc wiecznie, wrecz przeciwnie, to brzmi jak jakas kara.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się