parabatai 637 Napisano niedziela o 21:40 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Z Tobą uprawiać seks to będzie hardkore Witaj przygodo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 21:40 Przed chwilą, parabatai napisał: A to po łebku nie wystarczy????? Nie to trzeba tak dokładnie i wnikliwie całą sobą musisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:41 3 minuty temu, parabatai napisał: Nie, to mapa jak do Ciebie dojechać Do mnie jest bardzo prosto dojechać. Najpierw dajesz w prawo potem w lewo następnie dwa razy w prawo i znów w lewo, a później to chuk go wie gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 21:41 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Tak bo swoją energię zostawię na przyjemniejsze rzeczy Dzidziuś żoną się wysługuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 21:42 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Do mnie jest bardzo prosto dojechać. Najpierw dajesz w prawo potem w lewo następnie dwa razy w prawo i znów w lewo, a później to chuk go wie gdzie A potem stoi taka chatka bez dachu i tam jest komin a na kominie tajemniczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 335 Napisano niedziela o 21:43 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Do mnie jest bardzo prosto dojechać. Najpierw dajesz w prawo potem w lewo następnie dwa razy w prawo i znów w lewo, a później to chuk go wie gdzie a jakim cudem twoj harem sie tak zgodnie dogaduje miedzy soba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:43 2 minuty temu, parabatai napisał: Witaj przygodo! W skali od 1-10 jakiego bólu się spodziewać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:44 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Nie to trzeba tak dokładnie i wnikliwie całą sobą musisz Ja pikole, moja wyobraźnia właśnie zastrajkowała, musisz mi to zademonstrować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:44 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Do mnie jest bardzo prosto dojechać. Najpierw dajesz w prawo potem w lewo następnie dwa razy w prawo i znów w lewo, a później to chuk go wie gdzie No, to mapa jest zgodna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:45 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Dzidziuś żoną się wysługuje Kimś muszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 21:45 Przed chwilą, parabatai napisał: Ja pikole, moja wyobraźnia właśnie zastrajkowała, musisz mi to zademonstrować Wstydzę się tak tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:46 3 minuty temu, Megi_ona napisał: A potem stoi taka chatka bez dachu i tam jest komin a na kominie tajemniczy Hahahaha no coś marzył kiedyś o gnieździe na mojej głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 21:47 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Kimś muszę Może sobą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:47 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: a jakim cudem twoj harem sie tak zgodnie dogaduje miedzy soba? Bo my zgodni jesteśmy, ale powiem Ci w tajemnicy że ja sobie te żony ułożyłem i są posłuszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:47 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Kimś muszę Powiedzialam już, dajcie sobie buzi buzi doopci doopci i zgoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:47 2 minuty temu, parabatai napisał: No, to mapa jest zgodna To teraz już wiesz jak do mnie dojechać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 21:47 Przed chwilą, parabatai napisał: Hahahaha no coś marzył kiedyś o gnieździe na mojej głowie Ja to wiem dokładnie bo mi się to śniło właśnie taki dom i tam tajemniczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:48 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Bo my zgodni jesteśmy, ale powiem Ci w tajemnicy że ja sobie te żony ułożyłem i są posłuszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:48 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: To teraz już wiesz jak do mnie dojechać Tylko jeszcze się uczę jak Ciebie dojechać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:49 5 minut temu, Megi_ona napisał: A potem stoi taka chatka bez dachu i tam jest komin a na kominie tajemniczy A co ja na tym kominie będę robił? Po co tam będę siedział? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:49 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: A co ja na tym kominie będę robił? Po co tam będę siedział? Wysiadywał jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:50 2 minuty temu, parabatai napisał: Powiedzialam już, dajcie sobie buzi buzi doopci doopci i zgoda Dałem ale ona ciągle śmieje się ze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:50 2 minuty temu, parabatai napisał: Co Ci się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:51 2 minuty temu, parabatai napisał: Tylko jeszcze się uczę jak Ciebie dojechać I tu Ciebie czekają lata nauki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 21:51 1 minutę temu, parabatai napisał: Wysiadywał jaja A co to ja kwoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 21:52 5 minut temu, Tajemniczy On napisał: Bo my zgodni jesteśmy, ale powiem Ci w tajemnicy że ja sobie te żony ułożyłem i są posłuszne Ty tak serio to mówisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:53 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Co Ci się stało? Nic, zbędę to milczeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:53 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: I tu Ciebie czekają lata nauki Pojętna jestem, szybko pójdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 21:54 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: A co to ja kwoka Bocian? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 21:54 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Dałem ale ona ciągle śmieje się ze mnie Dałeś mi buzi? To dlaczego nie widać żebyś dał? Daj mi w tej chwili ale już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach