parabatai 637 Napisano niedziela o 22:14 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Nie ma takiej opcji, zapomnij Hę? 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:15 5 minut temu, parabatai napisał: cwaniak No ba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:17 4 minuty temu, parabatai napisał: Ja bym się nie nastawiała, pod spodem zawsze noszę ciepłe barchany Zębami wygryzie dziurkę żeby wszystko widzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:17 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: No ba Jak byś nie był taki cwany to nie chciałoby mi się z Tobą gadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:17 2 minuty temu, parabatai napisał: Hę? 🥺 No Ty chyba żartujesz jak ja mam Wam ulec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:19 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Zębami wygryzie dziurkę żeby wszystko widzieć Tak tak jeszcze kamerkę tam na kablu wprowadž żeby mieć w powiększeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:20 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: No Ty chyba żartujesz jak ja mam Wam ulec No to jesteś mądrzejszy czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:21 2 minuty temu, parabatai napisał: Jak byś nie był taki cwany to nie chciałoby mi się z Tobą gadać O masz, jak to dobrze że przed każdą rozmową wypijam litra wódki i się język rozwiązuje, bo tak to słowa ze mnie byś nie wydusiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:23 3 minuty temu, parabatai napisał: Tak tak jeszcze kamerkę tam na kablu wprowadž żeby mieć w powiększeniu A wiesz że to nie głupi pomysł i jeszcze alarm tam zamontuję żeby jakiś złodziej tam się nie dostał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:23 3 minuty temu, parabatai napisał: No to jesteś mądrzejszy czy nie? Kurcze chyba wkład Ci się kończy bo coś te literki słabo widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:24 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: O masz, jak to dobrze że przed każdą rozmową wypijam litra wódki i się język rozwiązuje, bo tak to słowa ze mnie byś nie wydusiła A wiesz, że miałam takie podejrzenia to dlatego w godzinach pracy nic nie piszesz, nie możesz być na bani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:25 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: A wiesz że to nie głupi pomysł i jeszcze alarm tam zamontuję żeby jakiś złodziej tam się nie dostał Cóż za zaborczość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:26 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Kurcze chyba wkład Ci się kończy bo coś te literki słabo widać NO TO JESTES MĄDRZEJSZY CZY NIE?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:27 1 minutę temu, parabatai napisał: A wiesz, że miałam takie podejrzenia to dlatego w godzinach pracy nic nie piszesz, nie możesz być na bani Hahahaha w pracy nikt mi nie zabroni, tylko do sklepu mam daleko Ale od teraz biorę do pracy alko żeby nie wzbudzać podejrzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:28 2 minuty temu, parabatai napisał: Cóż za zaborczość Strzeżonego pan Bóg strzeże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 22:29 (edytowany) 15 minut temu, Tajemniczy On napisał: Bo nie o taki ból mi chodziło a po drugie to nie biję się za darmo, ustaw walkę Ok dobrze to kiedy ci pasuje? Edytowano niedziela o 22:30 przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:29 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Hahahaha w pracy nikt mi nie zabroni, tylko do sklepu mam daleko Ale od teraz biorę do pracy alko żeby nie wzbudzać podejrzeń Ło matko, to co Ty robisz że Ci tam pozwalają się alkoholizować?🫨 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:30 2 minuty temu, parabatai napisał: NO TO JESTES MĄDRZEJSZY CZY NIE?? Kuźwa musiała wziąć drugi długopis Ale że od kogo jestem mądrzejszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:30 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Od dobrze to kiedy ci pasuje? Za ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 22:31 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Hahahaha w pracy nikt mi nie zabroni, tylko do sklepu mam daleko Ale od teraz biorę do pracy alko żeby nie wzbudzać podejrzeń Ile pijesz w pracy i co dokładnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:31 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Strzeżonego pan Bóg strzeże Nie zgadzam się na żadne elektroniczne urządzenia na... nogach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:31 1 minutę temu, parabatai napisał: Ło matko, to co Ty robisz że Ci tam pozwalają się alkoholizować?🫨 Pracuje w gorzelni A tak serio to kto szefowi zabroni się napić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 22:32 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Za ile? Tysiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:32 (edytowany) 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Kuźwa musiała wziąć drugi długopis Ale że od kogo jestem mądrzejszy? Od żon, jak jesteś to masz ustąpić i być uległy Edytowano niedziela o 22:32 przez parabatai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:33 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ile pijesz w pracy i co dokładnie? To zależy kto ile mi kupi i co kupić, wiesz ja za swoje nie piję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:34 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Pracuje w gorzelni A tak serio to kto szefowi zabroni się napić? No... To teraz zaczynasz się robić interesujący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 22:34 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: To zależy kto ile mi kupi i co kupić, wiesz ja za swoje nie piję No tak ty za żony będziesz pił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:34 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: To zależy kto ile mi kupi i co kupić, wiesz ja za swoje nie piję Wiem wiem, inwestorki przynoszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:35 2 minuty temu, parabatai napisał: Nie zgadzam się na żadne elektroniczne urządzenia na... nogach No dobrze, ale do urządzeń na baterie nie masz nic? Bo to miły dodatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 22:35 2 minuty temu, parabatai napisał: Od żon, jak jesteś to masz ustąpić i być uległy Oczywiście że on uległy na być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach