parabatai 645 Napisano wtorek o 18:04 3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: najdłuższy temat jaki pamiętam A jaki bogaty w treść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 18:05 Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: wszystko dobrze zakochałem się Gratuluję i współczuję bo będą koszta nie tylko emocjonalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 18:07 12 minut temu, Megi_ona napisał: Muzyka to postawa i pewnie hip hop Tak cała płyta Słonia , aż szyby zasuwali na światłach latem ci obok. Laicy nie znają się na muzyce, bo u nas to disco polo lubią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 18:10 4 minuty temu, parabatai napisał: A tak serio, to bardzo go lubię jako aktora, a już najbardziej mnie rozwalił swoją komediową rolą w Agentce, normalnie bosko prześmieszny tam był Chyba nie kojarzę komedii z nim , ale Adrenalina i Transportery z nim w roli głównej dobrze się oglądało. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 18:11 5 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Oj bo chciałem sprowokować do dyskusja ogólna Ty pewnie już bojowa co ja plete Aaaa bo myślałam że mamy bardziej się postarać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 18:11 6 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Gratuluję i współczuję bo będą koszta nie tylko emocjonalne Haha ale to miłe koszta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 18:13 8 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: wszystko dobrze zakochałem się A szczęśliwie z wzajemnością? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 18:14 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Tak cała płyta Słonia , aż szyby zasuwali na światłach latem ci obok. Laicy nie znają się na muzyce, bo u nas to disco polo lubią Ja tam lubię jak w aucie leci głośno muza disco polo nie lubię ale każdą inną polska już tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano wtorek o 18:14 9 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Gratuluję i współczuję bo będą koszta nie tylko emocjonalne dziękuję Widmok będą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano wtorek o 18:15 1 minutę temu, parabatai napisał: A szczęśliwie z wzajemnością? nieszczęśliwie z wzajemnością xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 18:15 12 minut temu, parabatai napisał: Próbowałam dzielnie Cię zastąpić i Promyka zabawiać dopóki Cię nie było, ale widzisz... wyszło że zamulam Haha spokojnie dałaś radę no prawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 18:17 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Ja tam lubię jak w aucie leci głośno muza disco polo nie lubię ale każdą inną polska już tak. Też to taki element czujności żeby nie zamulić, bo o chwilę nieuwagi nietrudno. Czyli masz prawko jesteś zmotoryzowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 18:17 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Haha spokojnie dałaś radę no prawie Kociak wybrnie z każdej sytuacji zawsze na cztery łapy bezpiecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 18:18 Za chwilę wrócę bo narazie jestem w sklepie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 18:19 6 minut temu, Megi_ona napisał: Haha ale to miłe koszta Chyba nie jest zadowolony, bo wyczuwam że nie tak to miało być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 18:19 4 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: nieszczęśliwie z wzajemnością xD Jak z wzajemnością to nie może być nieszczęśliwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 18:21 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Kociak wybrnie z każdej sytuacji zawsze na cztery łapy bezpiecznie. No nie wiem czy się podniosę po Twoich ostrych jak brzytwa, słowach krytyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 18:22 6 minut temu, Megi_ona napisał: Haha spokojnie dałaś radę no prawie Prawie robi różnicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano wtorek o 18:23 3 minuty temu, parabatai napisał: Jak z wzajemnością to nie może być nieszczęśliwie może jeśli jest trudna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 18:23 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Za chwilę wrócę bo narazie jestem w sklepie. A co dobrego kupiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 18:23 1 minutę temu, parabatai napisał: No nie wiem czy się podniosę po Twoich ostrych jak brzytwa, słowach krytyki To był komplement Kociaku , bo Ty nie lubisz tych banalnych słodkich słów tylko ostrzejsze rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 18:24 Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: może jeśli jest trudna Trudna.. trudna.. nikt nie mówił że będzie łatwo miłość to nie pluszowy miś... itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 18:24 Przed chwilą, parabatai napisał: A co dobrego kupiłaś? Miałem mówić żeby wzięła owoce jakieś i picie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 18:26 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: może jeśli jest trudna Są wahania mówiłem. Jakiś rywal stoi na przeszkodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 18:26 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: To był komplement Kociaku , bo Ty nie lubisz tych banalnych słodkich słów tylko ostrzejsze rzeczy Że zamulam to komplement? spoko, przyjmuje i dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano wtorek o 18:29 4 minuty temu, parabatai napisał: Trudna.. trudna.. nikt nie mówił że będzie łatwo miłość to nie pluszowy miś... itd Ale miłość kiedy jedno spada w dół Drugie ciągnie je ku górze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 18:29 1 minutę temu, parabatai napisał: Że zamulam to komplement? spoko, przyjmuje i dziękuję O jaka wrażliwa Już wybrnąłem z tego merytorycznie , bo chciałem sprowokować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano wtorek o 18:30 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Są wahania mówiłem. Jakiś rywal stoi na przeszkodzie rywal rywalka rodzina wszystko co tylko chcesz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 18:31 Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: Ale miłość kiedy jedno spada w dół Drugie ciągnie je ku górze Z lojalnością problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 18:32 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: rywal rywalka rodzina wszystko co tylko chcesz xD I masz dylematy czy podjąć walkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach