Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 22:43 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ja zawsze pomogę koleżance zwłaszcza jeśli trzeba pobić Dwie na jednego? To nie feer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 22:44 Dobrze też już zmykam. Dobranoc wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 22:45 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Gust masz dobry Ty też masz dobry i moglibyśmy słychać razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 22:45 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Dobrze też już zmykam. Dobranoc wszystkim Dobranoc tajemniczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 22:46 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 22:47 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Dwie na jednego? To nie feer Dwie na jednego ale my słabsze od ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 22:47 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Dobrze też już zmykam. Dobranoc wszystkim Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 22:48 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Dwie na jednego ale my słabsze od ciebie Chyba zostaliśmy sami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 22:49 H 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 22:49 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Chyba zostaliśmy sami To źle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 22:52 1 minutę temu, Megi_ona napisał: To źle? Bardzo źle bo za dziewięć minut udam się na spoczynek , ale jeszcze nasiedzimy się na tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 22:54 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Bardzo źle bo za dziewięć minut udam się na spoczynek , ale jeszcze nasiedzimy się na tygodniu A czemu za 9 minut tak dokładnie o północy musi być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 22:56 Skończyły mi się reakcje to już nie mogę polubić twojej piosenki ale jest fajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 22:57 2 minuty temu, Megi_ona napisał: A czemu za 9 minut tak dokładnie o północy musi być? To kwestia nastawienia się mózg wydaje polecenia , a ciało wykonuję, ale pewnie zarwe troche nockę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 22:59 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Skończyły mi się reakcje to już nie mogę polubić twojej piosenki ale jest fajna. To jeszcze Ci coś zagram , bo niektórym dziewczynom lubię dawać prezenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 23:00 Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: To kwestia nastawienia się mózg wydaje polecenia , a ciało wykonuję, ale pewnie zarwe troche nockę. Nigdy tak nie miałam tzn. nie mam takich rzeczy że robię coś schematami i o tej porze zawsze tylko u mnie zawsze jest różnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 23:01 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: To jeszcze Ci coś zagram , bo niektórym dziewczynom lubię dawać prezenty. Dawaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 23:03 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Nigdy tak nie miałam tzn. nie mam takich rzeczy że robię coś schematami i o tej porze zawsze tylko u mnie zawsze jest różnie. Też jest różnie i u mnie , ale ja byłem w dyscyplinie wychowywany więc naleciałości ciągną się za mną A czym nasiąknisz to jest wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 23:03 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Dawaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 23:05 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Dawaj Lubię konkrety. Dobranoc Ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 23:05 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Ta raczej ci się nie spodoba ale bardzo ją lubię Daj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 768 Napisano poniedziałek o 23:05 12 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Bardzo źle bo za dziewięć minut udam się na spoczynek , ale jeszcze nasiedzimy się na tygodniu Dobranoc Nowy avatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 23:07 1 minutę temu, Niburdiama napisał: Dobranoc Nowy avatar O Jezu żyjesz. A się martwiłem .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 23:08 1 minutę temu, Niburdiama napisał: Dobranoc Nowy avatar Jutro pieski będą jak będziesz obczaisz sobie tylko muszę w dzień foty porobić, bo nocą tragicznie wychodzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 768 Napisano poniedziałek o 23:09 Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: O Jezu żyjesz. A się martwiłem .... Żyje, ale ledwo serce mnie boli Nowy avatar bez koteła, nowy Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 768 Napisano poniedziałek o 23:09 Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Jutro pieski będą jak będziesz obczaisz sobie tylko muszę w dzień foty porobić, bo nocą tragicznie wychodzą. O to bardzo fajnie, chetnie obejrze pieseły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 23:10 To po dziadku rydwan trzydziestolatek sprawny jeszcze , ale chamski i prymitywny a na codzień czym innym latam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 23:11 Przed chwilą, Niburdiama napisał: O to bardzo fajnie, chetnie obejrze pieseły Ale bądź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 23:11 1 minutę temu, Niburdiama napisał: Żyje, ale ledwo serce mnie boli Nowy avatar bez koteła, nowy Ty Dlaczego serce cię boli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 23:12 3 minuty temu, Niburdiama napisał: Żyje, ale ledwo serce mnie boli Nowy avatar bez koteła, nowy Ty Ale fizycznie czy psychicznie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach