Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Niburdiama napisał:

No dobra, przekonaliscie mnie. Jak do rana nie przejdzie to pojde do lekarza 😕 tymczasem klade sie już jakby co dam znac co i jak. Buziaki Promyku i mila kolezanko 😘

Milych snow 🌛

Jak masz uciski w klatce piersiowej to naprawdę jest sygnał żeby działać, a prywatnie ogarniesz to na biegu i coś będzie wiadomo może wystarczą same leki bez leżenia w szpitalu. A jak nie przechodzi to dzwoń po karetkę i już. 

Dobranoc 😘😊

5 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Jak masz uciski w klatce piersiowej to naprawdę jest sygnał żeby działać, a prywatnie ogarniesz to na biegu i coś będzie wiadomo może wystarczą same leki bez leżenia w szpitalu. A jak nie przechodzi to dzwoń po karetkę i już. 

Dobranoc 😘😊

Oki Promyku. Ale w moim wieku to chyba za wczesnie na zawał? 😕 rano pojde do doktora jak nie przejdzie. Buziaczki 😘

Edytowano przez Niburdiama

2 minuty temu, Niburdiama napisał:

Oki Promyku. Ale w moim wieku to chyba za wczesnie na zawał? 😕 rano pojde do doktora jak nie przejdzie. Buziaczmi 😘

Młodsi ode mnie są już po zawałach, a parę lat jeszcze do czterdziestki mam i też mówili że w ich wieku się nie choruje. 

Stronę masz w necie tylko wybierz specjalistę  miasto i zadzwoń ustaw wizytę i jedź albo taxi. Lekarz będzie wiedział co jest powodem stres, problemy z żołądkiem, płuca czy coś innego się rozwija. Masz za wysoki puls, ciągle zmęczenie muszą być badania żeby diagnoze postawić. Lecę już spać. Trzym się i daj znać co się dzieje 😘

40 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Młodsi ode mnie są już po zawałach, a parę lat jeszcze do czterdziestki mam i też mówili że w ich wieku się nie choruje. 

Stronę masz w necie tylko wybierz specjalistę  miasto i zadzwoń ustaw wizytę i jedź albo taxi. Lekarz będzie wiedział co jest powodem stres, problemy z żołądkiem, płuca czy coś innego się rozwija. Masz za wysoki puls, ciągle zmęczenie muszą być badania żeby diagnoze postawić. Lecę już spać. Trzym się i daj znać co się dzieje 😘

Ok Promyku. Pojde jutro. 😘

Dzień dobry Słoneczka 🌞

Bezpiecznej drogi, dziś ślisko,  coś marznącego padało.

Miłego dnia 🍀

A na osłodę 🍩☕😉

40 minut temu, Megi_ona napisał:

Dzień dobry wszystkim 

Dobrego dnia 🍨🙂

Jak tam, wyspana? Widziałam że romansowi nie było końca wczoraj 😄

4 godziny temu, parabatai napisał:

Dzień dobry Słoneczka 🌞

Bezpiecznej drogi, dziś ślisko,  coś marznącego padało.

Miłego dnia 🍀

A na osłodę 🍩☕😉

2 godziny temu, Megi_ona napisał:

Dzień dobry wszystkim 

Dobrego dnia 🍨🙂

Dzień dobry 🙂 

Jak tam u Was samopoczucie? 

Kurcze u mnie zimniej się zrobiło jak było rano, trzeba będzie zapuszczać większe upierzenie na zimę 🤣

Dziękuję i wzajemnie miłego reszty dnia ☕ ☕🙂

1 godzinę temu, parabatai napisał:

Jak tam, wyspana? Widziałam że romansowi nie było końca wczoraj 😄

Nie jest najgorzej bo niby spałam tylko 3 godziny ale w pracy też już drzemkę sobie zrobiłam 😂

Wbrew pozorom zdążyliśmy chwilę tylko pogadać i trochę muzy popuszczać i zaraz już trzeba było iść spać.

6 minut temu, Tajemniczy On napisał:

Dzień dobry 🙂 

Kurcze u mnie zimniej się zrobiło jak było rano, trzeba będzie zapuszczać większe upierzenie na zimę 🤣

Dziękuję i wzajemnie miłego reszty dnia ☕☕🙂

Chyba nie jesteś wyspany co? 

Weź się ogarnij co ty bredzisz jak to zimniej się teraz zrobiło niż rano? 🤔😂 Zawsze możesz poprosić jakaś koleżankę o walkę wręcz to rozgrzewa 😁😂

Napewno będzie miły bo niedługo kończę pracę 🙂

37 minut temu, Megi_ona napisał:

Nie jest najgorzej bo niby spałam tylko 3 godziny ale w pracy też już drzemkę sobie zrobiłam 😂

Wbrew pozorom zdążyliśmy chwilę tylko pogadać i trochę muzy popuszczać i zaraz już trzeba było iść spać.

Wczoraj nie moglam usnąć,  godzinę walczyłam żeby odlecieć i dziś ledwie żyję 😔

Już nawet myślałam czy by nie zdezerterować wcześniej dziś, postanowiłam że będę twarda i wytrwam do końca 💪😄

46 minut temu, Tajemniczy On napisał:

Dzień dobry 🙂 

Dziękuję i wzajemnie miłego reszty dnia ☕☕🙂

U mnie trza było szyby skrobać, normalnie zima 🥶 jestem śpiącą, przez Ciebie się niewyspałam 😜😂

To mówisz że nogi przestajesz golić na zimę? 🤣🤣

21 minut temu, parabatai napisał:

Wczoraj nie moglam usnąć,  godzinę walczyłam żeby odlecieć i dziś ledwie żyję 😔

Już nawet myślałam czy by nie zdezerterować wcześniej dziś, postanowiłam że będę twarda i wytrwam do końca 💪😄

Bo twarda z ciebie Perwersyjna kobieta 😂 tak trzymaj tylko żebyś miała siłę na wieczór 😁 a wiesz co wczoraj przeczytałam na forum że ktoś pisał że przeczytał 28 stron 3 żon 😂 😂 😂 

20 minut temu, Megi_ona napisał:

Bo twarda z ciebie Perwersyjna kobieta 😂 tak trzymaj tylko żebyś miała siłę na wieczór 😁 a wiesz co wczoraj przeczytałam na forum że ktoś pisał że przeczytał 28 stron 3 żon 😂😂😂 

Nie zaklinajmy rzeczywistości moja droga - wszyscy wiedzą że Pani Perwersyjna to Ty 😁

Dziś pewnie tak długo nie pociągnę ale wierzę w Wasze możliwości, never ending story musi trwać 😄

No to ktoś miał niezłe zacięcie 😄 gdybym była osobą postronną na pewno nie przebrnęłabym przez tyle stron naszej radosnej tworczosci 🤣

1 godzinę temu, parabatai napisał:

Nie zaklinajmy rzeczywistości moja droga - wszyscy wiedzą że Pani Perwersyjna to Ty 😁

Dziś pewnie tak długo nie pociągnę ale wierzę w Wasze możliwości, never ending story musi trwać 😄

No to ktoś miał niezłe zacięcie 😄 gdybym była osobą postronną na pewno nie przebrnęłabym przez tyle stron naszej radosnej tworczosci 🤣

Jak to wszyscy wiedzą? Ciekawe kto wie bo ja nic nie wiem o tym 😁

Może będziemy niedługo sławni i książkę o nas wydadzą? 😂

4 godziny temu, Megi_ona napisał:

Chyba nie jesteś wyspany co? 

Weź się ogarnij co ty bredzisz jak to zimniej się teraz zrobiło niż rano? 🤔😂 Zawsze możesz poprosić jakaś koleżankę o walkę wręcz to rozgrzewa 😁😂

Napewno będzie miły bo niedługo kończę pracę 🙂

Tak nie do końca, ale nie było źle, człowiek się rozruszał i zapomniał o krótkiej nocy 😜

Niestety ale tak było, dobrze za ja gorący chłopak więc dziś nie zmarzłem 😜🤣 Hahahaha kogo nasz na myśli? 🤣

To jeszcze nie skończyłaś pracy? 🤣

3 godziny temu, parabatai napisał:

U mnie trza było szyby skrobać, normalnie zima 🥶 jestem śpiącą, przez Ciebie się niewyspałam 😜😂

To mówisz że nogi przestajesz golić na zimę? 🤣🤣

Ooo to miałaś rozgrzewkę z rana🤣 Ale żeby aż tak, to gdzie Ty mieszkasz na Antarktydzie? 🤔😂 No tak najlepiej całą winę teraz na mnie złożyć, ale niech i tak będzie, przyjmę to na klatę 😜🤣

Nie tylko nogi ale cały nie będę się golił, wtedy będę prawdziwy misio 😂 

1 godzinę temu, Megi_ona napisał:

Jak to wszyscy wiedzą? Ciekawe kto wie bo ja nic nie wiem o tym 😁

Może będziemy niedługo sławni i książkę o nas wydadzą? 😂

Może nawet film nakręcą 🤣

32 minuty temu, Tajemniczy On napisał:

Ooo to miałaś rozgrzewkę z rana🤣 Ale żeby aż tak, to gdzie Ty mieszkasz na Antarktydzie? 🤔😂 No tak najlepiej całą winę teraz na mnie złożyć, ale niech i tak będzie, przyjmę to na klatę 😜🤣

Nie tylko nogi ale cały nie będę się golił, wtedy będę prawdziwy misio 😂 

Nie, nie było rozgrzewki 😁 samochodzik dostałam do jazdy przygotowany,  oskrobany, nawet nagrzany w środku 😁 wsiadłam niczym królowa i pojechałam 🤣

Yeti 🤣🤣🤣

Edytowano przez parabatai

40 minut temu, Tajemniczy On napisał:

Tak nie do końca, ale nie było źle, człowiek się rozruszał i zapomniał o krótkiej nocy 😜

Niestety ale tak było, dobrze za ja gorący chłopak więc dziś nie zmarzłem 😜🤣 Hahahaha kogo nasz na myśli? 🤣

To jeszcze nie skończyłaś pracy? 🤣

Nie tylko gorący a wręcz buchający ogniem 😁😂 zgłaszam się na ochotnika 😂

Skończyłam już dawno ale jakoś do domu jeszcze nie doszłam i coś mi to ciężko idzie 😂

13 minut temu, parabatai napisał:

Nie, nie było rozgrzewki 😁 samochodzik dostałam do jazdy przygotowany,  oskrobany, nawet nagrzany w środku 😁 wsiadłam niczym królowa i pojechałam 🤣

Yeti 🤣🤣🤣

Ty Kociaku to umiesz sobie ułożyć ludzi pod siebie. 😊

15 minut temu, parabatai napisał:

Yeti 🤣🤣🤣

Szkoda🤣 oskrobany, a co Ty na rybie jeździsz? 😂 I powiedz jeszcze że miałaś nagrzany fotel jak wsiadłaś? 😜 Nie jest  przypadkiem Tobie  za dobrze😜🤣

To też miś 🤣 od dziś możesz mówić mi misiu 🤣🤣🤣

13 minut temu, Megi_ona napisał:

Nie tylko gorący a wręcz buchający ogniem 😁😂 zgłaszam się na ochotnika 😂

Skończyłam już dawno ale jakoś do domu jeszcze nie doszłam i coś mi to ciężko idzie 😂

Co Ty za smoka mnie bierzesz 😜🤣

Skąd ja wiedziałem że Ty będziesz chętną🤣

A chociaż w dobrą stronę idziesz? 🤣

10 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Ty Kociaku to umiesz sobie ułożyć ludzi pod siebie. 😊

Grunt to umieć się ustawić 😄

12 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

To co robimy  to historia jak fotografie rysowane na bieżąco. 😊

To jest niekończąca się opowieść, dopóki wątku nie skasują 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto