Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 18:36 1 godzinę temu, parabatai napisał: Tak, fotel nagrzany, kierownica nagrzana wszystko nagrzane, oprócz mnie na szczęście nigdy nie jest tak dobrze żeby nie mogło być jeszcze lepiej To już wolę Cię nazywać jenotem Hahahaha a kto tam Cię wie czy w pakiecie nagrzania nie byłaś i Ty nagrzana Daj kobiecie palec Dobrze że nie kojotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 18:37 1 godzinę temu, parabatai napisał: Ja to mogę być reżyserem tego cyrku nigdy nie miałam aspiracji by zostać aktorką Nie chciała byś być gwiazdą i rozdawać autografy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 18:39 42 minuty temu, Megi_ona napisał: Tak smok ziejący ogniem Nie mam pojęcia Chyba tak jeszcze nie trafiłam Mogę Cię opalić ogniem i nie będziesz musiała iść do solarium Nie ma drugiej takiej wyrywnej kobiety jak Ty To zawracaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 18:40 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 18:43 17 minut temu, parabatai napisał: miś... Słucham 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 18:43 13 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: Ale miłość kiedy jedno spada w dół Drugie ciągnie je ku górze Dokladnie, a u Ciebie jest inaczej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 18:46 14 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: O jaka wrażliwa Już wybrnąłem z tego merytorycznie , bo chciałem sprowokować Ja jestem mega wrażliwa no no, mam taką samą metodę.. sprzedam komuś szpilę a potem powiem ze zostałam źle zrozumiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano wtorek o 18:49 5 minut temu, parabatai napisał: Dokladnie, a u Ciebie jest inaczej? u mnie jest to wszystko i jeszcze więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 18:49 11 minut temu, Tajemniczy On napisał: Hahahaha a kto tam Cię wie czy w pakiecie nagrzania nie byłaś i Ty nagrzana Daj kobiecie palec Dobrze że nie kojotem Palec często wystarczy Don Kojote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 18:49 12 minut temu, Tajemniczy On napisał: Nie chciała byś być gwiazdą i rozdawać autografy Chyba doopografy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano wtorek o 18:50 17 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: I masz dylematy czy podjąć walkę nie mam dylematów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano wtorek o 18:52 5 minut temu, parabatai napisał: Ja jestem mega wrażliwa a przyjełaś kiedyś lewego sierpowego na szczękę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 18:52 12 minut temu, Tajemniczy On napisał: Nie ma drugiej takiej wyrywnej kobiety jak Ty No to teraz czuję się pominięta i niedoceniana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 18:53 9 minut temu, Tajemniczy On napisał: Słucham Nie ma to jak wyrwać sobie coś z kontekstu na własny użytek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 18:55 5 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: u mnie jest to wszystko i jeszcze więcej No ale czemu to źle czy trudno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano wtorek o 18:55 Przed chwilą, parabatai napisał: No ale czemu to źle czy trudno? bo jest dużo problemów logistycznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 18:56 3 minuty temu, kopanie po brzuchu napisał: a przyjełaś kiedyś lewego sierpowego na szczękę? Nie, ale ktoś przyjął ode mnie prawy prosty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 18:56 Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: bo jest dużo problemów logistycznych Że daleko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano wtorek o 18:58 1 minutę temu, parabatai napisał: Że daleko? to tylko jeden z najmniej istotnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:01 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: to tylko jeden z najmniej istotnych Strasznymi zagadkami gadasz jak jest prawdziwe uczucie a ludzie naprawdę chcą być ze sobą to wszystko można jakoś dogadać. Ale chyba musicie iść na jakieś kompromisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 19:02 12 minut temu, parabatai napisał: Palec często wystarczy Don Kojote Hahahaha a nie lepiej dwa? Don Pedro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 19:03 12 minut temu, parabatai napisał: Chyba doopografy Oj nie ważne co, ważne że była byś celebrytką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 19:04 11 minut temu, parabatai napisał: No to teraz czuję się pominięta i niedoceniana Ty też jesteś w żywiole jak bijesz faceta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 19:06 11 minut temu, parabatai napisał: Nie ma to jak wyrwać sobie coś z kontekstu na własny użytek Po prostu chciałem sprawdzić jak by to wyglądało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano wtorek o 19:07 5 minut temu, parabatai napisał: Strasznymi zagadkami gadasz jak jest prawdziwe uczucie a ludzie naprawdę chcą być ze sobą to wszystko można jakoś dogadać. Ale chyba musicie iść na jakieś kompromisy. my nie musimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano wtorek o 19:07 po prostu nasze rodziny uważają nas za wariatów xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:09 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Hahahaha a nie lepiej dwa? Don Pedro Tia, bo to autostrada, od razu dwie ciężarówki Don Armando Mendosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:09 6 minut temu, Tajemniczy On napisał: Oj nie ważne co, ważne że była byś celebrytką Nic z tego, kamera mnie nie lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:10 5 minut temu, Tajemniczy On napisał: Ty też jesteś w żywiole jak bijesz faceta? Yyyyy ok, tu faktycznie Megi wiedzie prym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:11 5 minut temu, Tajemniczy On napisał: Po prostu chciałem sprawdzić jak by to wyglądało Będę mówić do Ciebie Yetku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach