Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
GabrielaNowicki

W kamiennym krągu singielka po 40

Polecane posty

18 minut temu, PandaCzerowna napisał:

Też mam wrażenie że chlapneła na końcu bo ona po alko robi się butna i kozaczy. Pewnie nie wytrzymała w trzeźwości do końca nagrywania bo siadła jej psychika po vlogu andziaks. Tamta żyje wymarzonym życiem Siwej.

I tamta tak samo traktuje faceta. Tylko luka póki co się jeszcze nie buntuje( siwa pewnie nie moze tego przezyc). No i luka na dodatek nagrywa. Siwa też namawia lwa zeby zaczal nagrywać ale on nie chciał. A luka zawieze, przywiezie, nagrywa, robi co żona mu każe. Idealny facet dla siwej. Moim zdaniem i siwa i andzia to te same charaktery.

• Thanks 1

Ej ale nie zapomnijcie polecić jej filmów świątecznych ze scenami ostrego segzu 😂😂😂😂

Już całkiem pokrywkę z garnka odrzuciło 💩

Weź siwa na YT dla dorosłych szukaj dirty bad Santa 😂

Edytowano przez Sowa z Mazur
  • Haha 1
  • Confused 2

22 minuty temu, evoiva napisał:

Też tak pomyślałam, wstała i zobaczyła vlogmas młodszej koleżanki, która ma swoją firmę i stac ją, żeby wysłać siwkowi swój kalendarz ( wart kilka stów), dodatkowo wjechała współpraca połaczona z wyjazdem do Laponi z mężem córka i osobistym kamerzysta. To musiał być ból 🍑

Porównywanie się do innych, zawsze rodzi tylko frustrację, którą to ona zalewa alkoholem sowicie i zażera syfem. Później się zastanawia dlaczego schudła christina augilera, siwa- przeczytaj w necie, schudła, bo je 1600 kcal głównie z warzyw i owoców.

Też obstawiam, że łóżko w sypialni zajszczane przez to ta przeprowadzka do salonu

• Like 1
  • Confused 1

1 minutę temu, Phoenix_x2 napisał:

Też obstawiam, że łóżko w sypialni zajszczane przez to ta przeprowadzka do salonu

łóżko zamieniło się w matę do sikania dla psów

• Haha 2
  • Confused 1

29 minut temu, Etoile napisał:

I tamta tak samo traktuje faceta. Tylko luka póki co się jeszcze nie buntuje( siwa pewnie nie moze tego przezyc). No i luka na dodatek nagrywa. Siwa też namawia lwa zeby zaczal nagrywać ale on nie chciał. A luka zawieze, przywiezie, nagrywa, robi co żona mu każe. Idealny facet dla siwej. Moim zdaniem i siwa i andzia to te same charaktery.

Wszystkie juciuberki mają podobne charaktery, bo to skrzywione atencjuszki, tylko siwa na trochę innym biegunie finansowym czego nie może zdzierżyć xd

Edytowano przez Phoenix_x2
  • Like 1

5 minut temu, Phoenix_x2 napisał:

A od kiedy to jej przeszkadza 😂 poza tym oba te łóżka i wiele innych miejsc jest tam zasikanych 😂

6 minut temu, saturninapiacha napisał:

łóżko zamieniło się w matę do sikania dla psów

Może i ona popuściła...

50 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

Przecież ten materac w sypialni to jedna wielka kuweta. Pewnie zejszczany. 

Przecież to można wyprac, a jeśli już nie ma siły to niech kupi nowy materac i na niego kupi specjslny pokroeiec w razie powodzi, jak patrzę na nią rano leżącą na fujtonie to jakbym bezdomnego na ławce oglądała. Te sceny to średni chwyt na ciekawe vlogmasy, które przyciagna rzesze nowych wiCek i firm chętnych na współpracę z nią.

2 minuty temu, evoiva napisał:

Przecież to można wyprac, a jeśli już nie ma siły to niech kupi nowy materac i na niego kupi specjslny pokroeiec w razie powodzi, jak patrzę na nią rano leżącą na fujtonie to jakbym bezdomnego na ławce oglądała. Te sceny to średni chwyt na ciekawe vlogmasy, które przyciagna rzesze nowych wiCek i firm chętnych na współpracę z nią.

Czarne szorty też można było wyprać, a jednak... Patelnię 2x kupiła w złym rozmiarze, a Ty wymagasz, żeby materac zamówiła, jeszcze jakiś pokrowiec? 😄 

• Like 1
  • Thanks 1

"To znaczy - umyje włosy. Co ja pie*dole" xD

Wydaje mi się, że Siwa sądzi, że everything shower jest wtedy, kiedy umyje się cała. Z włosami. 😄 A w rzeczywistości to jest całkiem coś innego i jestem pewna, że Siwa fileta nie goli wtedy. Wygooglujce sobe.

• Haha 1

4 minuty temu, Syreni śpiew napisał:

Czarne szorty też można było wyprać, a jednak... Patelnię 2x kupiła w złym rozmiarze, a Ty wymagasz, żeby materac zamówiła, jeszcze jakiś pokrowiec? 😄 

Ciężkie życie mają ludzie z astygmatyzmem 

• Haha 1

47 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Ej ale nie zapomnijcie polecić jej filmów świątecznych ze scenami ostrego segzu 😂😂😂😂

Albo 24 dni otwierania alko -kalendarza, pamiętam że Luka miał taki kalendarz z kolegami kilka lat temu, codziennie inna flaszeczką, dla siwej idealnie.

• Haha 1

8 minut temu, Syreni śpiew napisał:

Liczyłam na element zaskoczenia w tych vlogmasach, zamiast wycieczki na jarmark świąteczny wycieczka do sypialni i czyszczenie materaca. Wiem wiem za bardzo popłynęłam 🙄 W tym roku kupiłam już 3 materac do sypialni, I jak narazie udaje mi się trafić z wymiarami chyba trzeba puścić totka.

Edytowano przez evoiva
  • Haha 1

Szusz ja ci napisze co to za unikalny zabieg odmładzający. Nazywa się lifting + zdrowe odżywianie i ruch. Chyba nie widziałaś jak pracują, ze swoimi trenerami i jak się odżywiają. 

Wciąż mnie zadziwia jej magiczne myślenie, że istnieją niesamowite zabiegi i nic nie trzeba robić tylko zapłacić 🤯

• Thanks 1

Chcieliśmy coś nowego we vlogmasach i mamy: Siwa jest fanką filmów z dużą ilością se.ksu i przemocy oraz gardzi głupimi programami czy filmami bo gardzi głupotą.

Wyniszcza ją to, że jest wiecznie kopią jakiejś postaci. Zlepkiem, nie ma pojęcia jaka jest, co myśli i co lubi. To są nieleczone kompleksy pewnie za czasów szkolnych plus dzisiaj poznawane efekty uboczne bimbania latami z łatwej kasy na YT , pokazywanie prywaty w udawanym życiu. Więzienie. Codzienna rozkmina kim dziś chcesz być, co powiedzieć i od kogo zgapic. Wystarczy jeden film, który zobaczy ogarnięty człowiek i ucieknie nawet zanim jeszcze pozna ją lepiej w realu,bo tam też udaje kogoś. Więzienie.

• Thanks 1

1 godzinę temu, Phoenix_x2 napisał:

Wszystkie juciuberki mają podobne charaktery, bo to skrzywione atencjuszki, tylko siwa na trochę innym biegunie finansowym czego nie może zdzierżyć xd

Mam takie same wnioski. I każda ma w mniejszym bądź w większym stopniu rys narcystyczny. Ktoś kiedyś pisał, że żeby nagrywać tak swoją codzienność to trzeba mieć określone cechy osobowosci. I zgadzam się z tym.

Edytowano przez Etoile

23 minuty temu, PandaCzerowna napisał:

Chcieliśmy coś nowego we vlogmasach i mamy: Siwa jest fanką filmów z dużą ilością se.ksu i przemocy oraz gardzi głupimi programami czy filmami bo gardzi głupotą.

Czyli co, gardzi samą sobą? 🤔

Edytowano przez evoiva

1 godzinę temu, Sowa z Mazur napisał:

Serio tak powiedziala? Moze z sentymentu chce sobie poogladac jak elfy uprawiaja segz? 🤣

Krysmas spyryt wg zakolaka. 🤣

30 minut temu, PandaCzerowna napisał:

Powiedziala fanka lof ajland habibi, kardaszjanek, polykajaca seriale jak pelikan... 

Podala jakis przyklad tych glupich filmow i programow? 

• Like 2
  • Haha 1

LudzE, temu człowiekowi nie można w NYC wierzyć. W którymś z ostatnich dzeł, opowiada o swojej przypadłości pt. śpiochy w oczach. Wece, ne jestem brudasem, przeceZ wydzelisCe jak myje buze rano, itd. Śpiochy robiom mi se tylko, jak mam makijaż, tylko wtedy, wece.

Wczoraj: oo, znowu zrobiły mi się te śpiochy, one mi se robiom nawet jak ne mam makijażu, wece ? 

Dom wariatów, wece ? 

• Haha 7

5 minut temu, Wiew napisał:

LudzE, temu człowiekowi nie można w NYC wierzyć. W którymś z ostatnich dzeł, opowiada o swojej przypadłości pt. śpiochy w oczach. Wece, ne jestem brudasem, przeceZ wydzelisCe jak myje buze rano, itd. Śpiochy robiom mi se tylko, jak mam makijaż, tylko wtedy, wece.

Wczoraj: oo, znowu zrobiły mi się te śpiochy, one mi se robiom nawet jak ne mam makijażu, wece ? 

Dom wariatów, wece ? 

Sylna syngelka potrafi zaprzeczyć sobie w jednym zdaniu a co dopiero między jednym a drugim wysrywem. Ona często wygłasza jakaś tezę, po czym zaczyna ją argumentować, aby w podsumowaniu jej zaprzeczyć 😂

• Haha 1

6 minut temu, Wiew napisał:

Dom wariatów, wece ? 

Proponuję na tę przypadłość Clotrimazolum.

• Haha 1

7 minut temu, Wiew napisał:

Dom wariatów, wece ? 

Czy ktoś może mi wytłumaczyć po co nagrywać takie monologi? I jakim sposobem nagrywanie sprzątania zajmuje więcej czasu? O tą sekundę włączenia aparatu, czy o ile? 😄 Że Siwa "nie miała czasu" na to?

Ostatnio natrafiłam na kanał Karoliny Samson, najpierw myślałam, że to ta ze stylizacji ( nie ogladam, to za bardxo nie znam tej Karo ze stylizacji), ale nie jest druga juciuberka Karolina z Łodzi😉. Jak zupełnie inna od naszej uckiej cesarzowej.

Nie wiem już co najlepsze z tego vloga. Grincz czy kompulsywne klepanie w kanapę czy może reinkarnacja psa??? Wszytko takie MEGA,NO

• Thanks 1

Siwa streściła jak wygląda jej dzień. Wstaje rano (o 10), wypija 2 kawy, bierze leki i już jest 12. Potem od razu jest 15 i jest ciemno, więc znowu ubiera piżamę, którą przed chwilą zdjęła (ja tam w to nie wierzę) i do łóżka oglądać seriale 🙂 

• Like 1
  • Sad 1

6 minut temu, madziuszek napisał:

Siwa streściła jak wygląda jej dzień. Wstaje rano (o 10), wypija 2 kawy, bierze leki i już jest 12. Potem od razu jest 15 i jest ciemno, więc znowu ubiera piżamę, którą przed chwilą zdjęła (ja tam w to nie wierzę) i do łóżka oglądać seriale 🙂 

I ktoś taki może mieć pod opieką dwa psy...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się