Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
GabrielaNowicki

W kamiennym krągu singielka po 40

Polecane posty

1 minutę temu, PandaCzerowna napisał:

I ktoś taki może mieć pod opieką dwa psy...

"Kiedy w końcu znormalizujemy to, że psy załatwiają się w domu?"

8 minut temu, madziuszek napisał:

Siwa streściła jak wygląda jej dzień. Wstaje rano (o 10), wypija 2 kawy, bierze leki i już jest 12. Potem od razu jest 15 i jest ciemno, więc znowu ubiera piżamę, którą przed chwilą zdjęła (ja tam w to nie wierzę) i do łóżka oglądać seriale 🙂 

W takim trybem życia to każdy by zwariował. Leczenie chorób/zaburzeń psychicznych to nie tylko łykanie piguł i psychoterapia, ale też porządkowanie rytmu dnia, wprowadzanie zdrowych nawyków - a ona robi wszystko, żeby jeszcze bardziej się pogrążyć.

• Like 2

11 minut temu, madziuszek napisał:

Siwa streściła jak wygląda jej dzień. Wstaje rano (o 10), wypija 2 kawy, bierze leki i już jest 12. Potem od razu jest 15 i jest ciemno, więc znowu ubiera piżamę, którą przed chwilą zdjęła (ja tam w to nie wierzę) i do łóżka oglądać seriale 🙂 

Dzeje se, czas płynie nienaturalnie szybko godzina 10- ta a zaraz cemno i 15- ta i do tego poczwórna reinkarnacja 🤯 mega sztos NO

6 minut temu, szatanowska napisał:

"Kiedy w końcu znormalizujemy to, że psy załatwiają się w domu?"

Jak temperatura spadnie, kupi im podklady albo kuwety. 🤣

Ujęcia w kuchni na ci.pe w stroju grincza zrobiła specjalnie, bo wiedziała że się wżyna i że będą komentarze.

I teraz moje pytanie, czy kobieta zarabiająca w wieku 43 lata, na pokazywaniu zielonego polaru wciśniętego w ci.pe, osiągnęła sukces i niezależność? Ona lubi powtarzać to, więc pytam, bo dla mnie to nie jest sukces tylko porażka, i nie niezależność tylko bycie zależnym od upokarzania się za pieniądze.

• Like 2
  • Thanks 6
  • Haha 2

1 minutę temu, PandaCzerowna napisał:

Ujęcia w kuchni na ci.pe w stroju grincza zrobiła specjalnie, bo wiedziała że się wżyna i że będą komentarze.

I teraz moje pytanie, czy kobieta zarabiająca w wieku 43 lata, na pokazywaniu zielonego polaru wciśniętego w ci.pe, osiągnęła sukces i niezależność? Ona lubi powtarzać to, więc pytam, bo dla mnie to nie jest sukces tylko porażka, i nie niezależność tylko bycie zależnym od upokarzania się za pieniądze.

Jak dla mnie widok tyłu w stroju grincza jest the Best, scena przy lodówce- złoto.

• Like 1
  • Haha 1

Kiedy ona jadła jakas zupę jakąkolwiek?🤦 Wy też myjecie reka deskę do krojenia,kiedy gąbka leży pod tuż obok?

Pamietacie jak powiedziala, ze nie bedzie uzywala jakiegos kosmetyku z brokatem, bo nie jest nastolatka? Powazna bizneslomen, inwestujaca i zarabiajaca, ktora "na miasto" zaklada rozowy dres, skarpety w miski, rozowe sluchawki i bialego miska a na torebce ma pieroga, ktora po powrocie do domu zaklada stroj grincza wrzynajacy sie w psioche i oglada kardaszjanki  🤣

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 1

U Wery już się zaczęły drżenia rąk, robi jej się słabo i wtedy musi coś zjeść...

18 godzin temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał:

Słowa nie napisałam o psychozie. Siwa to ty, mitomanko?

.

Edytowano przez Marta00

16 minut temu, Szara mysz napisał:

Kiedy ona jadła jakas zupę jakąkolwiek?🤦 Wy też myjecie reka deskę do krojenia,kiedy gąbka leży pod tuż obok?

Tak i mydłem. 

Edytowano przez Olejrycynowy

8 minut temu, madziuszek napisał:

U Wery już się zaczęły drżenia rąk, robi jej się słabo i wtedy musi coś zjeść...

Od odstawienia alkoholu zapewne, bo witaminy z grupy B bierze, także tak, cukrzycy też wiadomo, że nie ma.

"Tak daleko poszłyśmy"...

No mega. Całe 1700m jest od Wery do tych torów do końca 😄 

• Haha 4

Jprd ŁÓDZKI GRINCH...Świąt i seksu nie będzie hahaha 🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowano przez Czarnula40
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 4

Wera NADZORUJE wrzucanie filmiku na YT. I to również wlicza w czas pracy 😄 Nie mogę 😄 

• Haha 2

Przed chwilą, madziuszek napisał:

Wera NADZORUJE wrzucanie filmiku na YT. I to również wlicza w czas pracy 😄 Nie mogę 😄 

Pani Inspektor nadzoru youtuba 😄  Ku*wa :D:D:D 

• Haha 3

Przed chwilą, Busz3131 napisał:

Serio tak powiedziala? Moze z sentymentu chce sobie poogladac jak elfy uprawiaja segz? 🤣

Krysmas spyryt wg zakolaka. 🤣

Gdzieś tak od 1:50:40. Serio spytała o filmy świąteczne w stylu Holiday. Ale ma być ostro, segz i dużo przemocy. Nie wiem co o niej myśleć...

• Sad 1

25 minut temu, madziuszek napisał:

No i dziwić się, że tak opadła z sił? To był trening życia. Podwójne tiramisu i paluszki serowe na odbudowę masy tłuszczowej po prostu jej się należały! 

2 minuty temu, Sowa z Mazur napisał:

Gdzieś tak od 1:50:40. Serio spytała o filmy świąteczne w stylu Holiday. Ale ma być ostro, segz i dużo przemocy. Nie wiem co o niej myśleć...

Niech sobie swojego vloga włączy. Sam zegz i przemoc 🤣

29 minut temu, madziuszek napisał:

Jak się miesiącami zalega w fujtonie lub innej leżance to 1700m to jak wejście na Mount Everest.

8 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Może niech odpali sobie Tube z początkiem red😉

• Haha 2

Przed chwilą, Ta_z_1_ napisał:

Niech sobie swojego vloga włączy. Sam zegz i przemoc 🤣

W sumie z*wałciła moje poczucie estetyki. Mol*stuje moje oczy swemi donicami, piździochą zasysającą spodnie. I skutecznie penetruje uszy swem mlaskaniem. Także ten ... ponad godzinny BDSM

• Haha 5

29 minut temu, madziuszek napisał:

Też mnie to rozbawiło. Nadzoruje a potem musi wcisnąć guzik.

1 godzinę temu, madziuszek napisał:

i ja się nie dziwie, że cesarzowa nie ma kiedy odpocząć

😄

1:20:00 jest po 19 i psy jeszcze nie jadły, tylko smaczki. 

• Sad 1

1 godzinę temu, evoiva napisał:

Jak dla mnie widok tyłu w stroju grincza jest the Best, scena przy lodówce- złoto.

Też to samo chciałam napisać. Widok z tyłu bezcenny.

1 godzinę temu, PandaCzerowna napisał:

musi byc wygodnie. bez gaci. ze szwem w filecie.

czy to znowu bestialska pralka skurczyła przebranie?

cesarzowa i sukces 😆 niezależność 😆

prekursorka znowu, żeby utrzymać się na językach upokarza się. dobrze, że to samotna singielka.bo tylko sobie robi wstyd.

a mogła się uczyć. być ambitna. szukać profesji gdzie by wzbudała szacunek. wybrała role cyrkowca. byleby na dyskonty, maczki i temu było 🙂

55 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Już sama nie wie, co powiedzieć, żeby zszokować ludzi. A jakby jej napalony momoa wpadł na chatę, to by się zamknęła w kiblu i szczuła sroluta 😄

31 minut temu, yello123 napisał:

Też to samo chciałam napisać. Widok z tyłu bezcenny.

Znowu nie wiem, który moment 😄 jak oglądam te produkcje, to mój umysł dryfuje w inne rejony, broni się.

• Haha 1

49 minut temu, evoiva napisał:

Może niech odpali sobie Tube z początkiem red😉

Pewnie ne wedzała, podzekuje cy we vlogu, że jej koleżanka napisała.

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się