Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
GabrielaNowicki

W kamiennym krągu singielka po 40

Polecane posty

11 minut temu, Karolajnaaaaa napisał:

Ale nudy, niech ktoś ją wkurffffi 😆

Dołączam się do prośby 🙏🙏🙏🙏🙏

• Like 1

Przed chwilą, Olejrycynowy napisał:

Poszła 

Uciekła bo pewnie znowu tone żarcia zamówiła i dostawa szybko przyjechała, bo aż sama się zdziwiła jak usłyszała dzwonek😅 

Przed chwilą, Ta_z_1_ napisał:

Jeśli ten prezent niespodzianka był od jakiegoś 🍆 to mam nadzieję że chłop zobaczył Siwą w stroju Grincha i się opamięta póki czas 🤣

Mógł się przebrać za Mikołaja by wręczyć gifta i powiedzieć: "Ho Ho! Czy dziewczynka była grzeczna? Oj nieprzygotowana. Nie ma mleka i ciastek. Mikołaj musi przepchnąć komin bo inaczej prezentu nie będzie"

😂😂😂😂😂😂

• Haha 3

1 godzinę temu, evoiva napisał:

Ja wręcz galopowałam przez tego vloga, tak w skrocie scena w stroju grincza wyciąga coś z lodówki, widok jędrnego pupena siwej zwala z nóg i odbiera mowę, gratis szew wrzynajacy się w rowek, no mega sztos, zaje#%@cie No.

Okazało się, że ta scena zaczyna się zaraz w miejscu, gdzie poległam na oglądaniu 😄

no piękny pupen, a cała stylówka jak teletubiś, jeszcze jakby balenciage wzięła, to już total look.

• Like 1
  • Haha 2

33 minuty temu, Sowa z Mazur napisał:

Mógł się przebrać za Mikołaja by wręczyć gifta i powiedzieć: "Ho Ho! Czy dziewczynka była grzeczna? Oj nieprzygotowana. Nie ma mleka i ciastek. Mikołaj musi przepchnąć komin bo inaczej prezentu nie będzie"

😂😂😂😂😂😂

Eh jaka na tym wątku jest fantazja 😄 toż to gotowy scenariusz na film, ktorego wera pragnie 😄

Przed chwilą, biednakicia napisał:

Eh jaka na tym wątku jest fantazja 😄 toż to gotowy scenariusz na film, ktorego wera pragnie 😄

Gwarantuję jej angaż 😁

11 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Gwarantuję jej angaż 😁

Jako komin?

50 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

😂😂😂😂😂😂

Nie przepchnie, bo w kominie pajeczyny i grzyb. 🤮 Stan jej komina jest taki, jak tego na mazurach - do generalnego remontu. 🤣

Edytowano przez Busz3131

6 godzin temu, Syreni śpiew napisał:

W takim trybem życia to każdy by zwariował. Leczenie chorób/zaburzeń psychicznych to nie tylko łykanie piguł i psychoterapia, ale też porządkowanie rytmu dnia, wprowadzanie zdrowych nawyków - a ona robi wszystko, żeby jeszcze bardziej się pogrążyć.

Dokładnie tak. Już tu kiedyś pisałam, że ja dostałam wręcz nakaz od psychiatry i terapeuty żeby prowadzić regularny tryb życia. 

Pobudka o stałej godzinie, żadnych drzemek czy leżenia i scrollowania SM, zascielenie łóżka żeby nie kusiło do niego wrócić, poranna toaleta, śniadanie i aktywność, aktywność i jeszcze raz aktywność. Może być spacer, może być basen, jakieś zajęcia na siłowni albo nawet trening z YT. Zakupu, gotowanie, znalezienie sobie jakichś pasji typu malowanie, nauka języków, czytanie, puzzle. A wieczorem lekka kolacja, wyciszanie się, jeśli jakiś film czy serial to raczej spokojny, odłożenie telefonu na godzinę przed snem i do łóżka ok 22:00-22:30. 

Znów w wysrywie odniosła się do swoich antyd€presantow i tego że ludzie zarzucają jej że takie leki nie działają od razu. I ona OCZYWIŚCIE o tym wie, ale ONA ma takie leki które działają od razu. 

Znowu robienie z siebie sylnej, ale biednej singielka, która musi radzić sobie sama nawet wtedy kiedy psychiatra i terapeuta mówią "jest z panią źle". Swoją drogą ciekawe jacy to specjaliści tak mówią do pacjenta.

Ciekawe czy na terapii mówi o tym jaki styl życia prowadzi, o tym że całe dnie leży, ogląda seriale do 3:00 nad ranem a później śpi do 11:00. Pochłania samo przetworzone jedzenie, ogromne ilości tłuszczu, soli i cukru. Do tego alko i smakowe powietrze. Łi łisz ju lak Zakolaku. 

• Thanks 2

Czy Wera dostała kalendarz od Andziaks? Albo jakikolwiek? 😅

3 minuty temu, Krakowski Precel napisał:

Dokładnie tak. Już tu kiedyś pisałam, że ja dostałam wręcz nakaz od psychiatry i terapeuty żeby prowadzić regularny tryb życia. 

Pobudka o stałej godzinie, żadnych drzemek czy leżenia i scrollowania SM, zascielenie łóżka żeby nie kusiło do niego wrócić, poranna toaleta, śniadanie i aktywność, aktywność i jeszcze raz aktywność. Może być spacer, może być basen, jakieś zajęcia na siłowni albo nawet trening z YT. Zakupu, gotowanie, znalezienie sobie jakichś pasji typu malowanie, nauka języków, czytanie, puzzle. A wieczorem lekka kolacja, wyciszanie się, jeśli jakiś film czy serial to raczej spokojny, odłożenie telefonu na godzinę przed snem i do łóżka ok 22:00-22:30. 

Znów w wysrywie odniosła się do swoich antyd€presantow i tego że ludzie zarzucają jej że takie leki nie działają od razu. I ona OCZYWIŚCIE o tym wie, ale ONA ma takie leki które działają od razu. 

Znowu robienie z siebie sylnej, ale biednej singielka, która musi radzić sobie sama nawet wtedy kiedy psychiatra i terapeuta mówią "jest z panią źle". Swoją drogą ciekawe jacy to specjaliści tak mówią do pacjenta.

Ciekawe czy na terapii mówi o tym jaki styl życia prowadzi, o tym że całe dnie leży, ogląda seriale do 3:00 nad ranem a później śpi do 11:00. Pochłania samo przetworzone jedzenie, ogromne ilości tłuszczu, soli i cukru. Do tego alko i smakowe powietrze. Łi łisz ju lak Zakolaku. 

Ona łatką "antydepresanty" okleja bezmyślnie chyba wszystko, co jej przepisze psychiatra. A przecież przyznała się ostatnio do leku PRZECIWPSYCHOTYCZNEGO. Żaden to antydepresant, nie w tym celu został wyprodukowany. Wczesniej "antydepresant" mówiła na leki uspokajające. Pewnie takim samym sposobem sama sobie zdiagnozowała depresję - no bo bierze "antydepresanty", ne? 

Też jestem ciekawa, czy komuś (nawet tej rudej wiedźmie) opowiada, jak żyje. Przecież każdy, kto cokolwiek kuma z tych zagadnień (a ruda wiedźma niby skończyła psychologię) od razu by się złapał za głowę. Jej postępowanie to czysta autodestrukcja i żadne leki tu nie pomogą. Nawet jeśli na chwilę poprawią jej nastrój, to bez zmiany nawyków, wypracowania nowych ścieżek neuronowych - nic się na stałe nie zmieni. No ale - jej wybór. 

• Like 3

W zeszlym roku dostała i nie otwierała go, a warty był 750 zł 😅 

No i ciekawe jakie będą przemyślenia, postanowienia na nowy rok, każdy poprzedni miał być zayebisty

3 minuty temu, Syreni śpiew napisał:

Ona łatką "antydepresanty" okleja bezmyślnie chyba wszystko, co jej przepisze psychiatra. A przecież przyznała się ostatnio do leku PRZECIWPSYCHOTYCZNEGO. Żaden to antydepresant, nie w tym celu został wyprodukowany. Wczesniej "antydepresant" mówiła na leki uspokajające. Pewnie takim samym sposobem sama sobie zdiagnozowała depresję - no bo bierze "antydepresanty", ne? 

Też jestem ciekawa, czy komuś (nawet tej rudej wiedźmie) opowiada, jak żyje. Przecież każdy, kto cokolwiek kuma z tych zagadnień (a ruda wiedźma niby skończyła psychologię) od razu by się złapał za głowę. Jej postępowanie to czysta autodestrukcja i żadne leki tu nie pomogą. Nawet jeśli na chwilę poprawią jej nastrój, to bez zmiany nawyków, wypracowania nowych ścieżek neuronowych - nic się na stałe nie zmieni. No ale - jej wybór. 

Ruda wiedźma sprzedaje jej suple i olejki, bo nimi handluje i tylko te nawyki najmniej wymagające pracy siwa zaimplemtowała, bierze suple, zapija ziołami, olejkami się smaruje i wlewa do dyfuzora. Po najniższej linii oporu, byle jak. 

4 godziny temu, Hellena.De.Vil napisał:

musi byc wygodnie. bez gaci. ze szwem w filecie.

czy to znowu bestialska pralka skurczyła przebranie?

cesarzowa i sukces 😆 niezależność 😆

prekursorka znowu, żeby utrzymać się na językach upokarza się. dobrze, że to samotna singielka.bo tylko sobie robi wstyd.

a mogła się uczyć. być ambitna. szukać profesji gdzie by wzbudała szacunek. wybrała role cyrkowca. byleby na dyskonty, maczki i temu było 🙂

Nie no pralka jeszcze nie miała szansy, ten strój będzie uprany przy dobrych wiatrach za jakieś 2 miesiące 🤢

• Haha 3

13 minut temu, Sylka856 napisał:

Czy Wera dostała kalendarz od Andziaks? Albo jakikolwiek? 😅

Dostała. Otwierała na tt.

• Like 1

Dnia 28.11.2024 o 21:44, Just93 napisał:

W nowym wysrywie znowu bardzo napuchnięta. Brwi też jakby nabrały groźniejszego wyrazu, jakiś botoks czy inne ostrzykiwanie chyba weszło

A w przepisach sprawdzałaś, czy tak można??? 🤬🤬🤬

3 godziny temu, Etoile napisał:

Szczerze nie znam nikogo kto tyle czasu spedza na oglądaniu seriali

Moherowa babcia Jadzia

• Haha 1

8 godzin temu, Syreni śpiew napisał:

Proponuję na tę przypadłość Clotrimazolum.

Możliwe. Mówiła, że ta zacna maść dzała ne tylko na PUSIĘ. 

Dajcie znaC, czy można to do oczu i jak często ROBIOM Wam se śpiochy 😉

Ale nie piszcE mi.

• Haha 1

13 minut temu, Wiew napisał:

Możliwe. Mówiła, że ta zacna maść dzała ne tylko na PUSIĘ. 

Dajcie znaC, czy można to do oczu i jak często ROBIOM Wam se śpiochy 😉

Ale nie piszcE mi.

Pusie trzeba myć codziennie a nie smarować klotrimazolo.

Edytowano przez Kingeczka

Smaczek owinięty w skórę dorsza wciśnięty w kanapę dowodem na "reinkarnację trzech dusz" w Rózi..

Patrząc na to jak wygląda paczkomat, niewykluczone, że smaczek tkwi w kanapie od odejścia Suszi😏

• Haha 1

1 minutę temu, Busz3131 napisał:

Siwa juz sie zmeczyla vlogmasem? 🤣

W zeszłym roku chyba były trzy filmy z tytułem Vlogmas, z czego jeden nazywał się "Zapomniałam, że jest vlogmas", a dwa następne Vlogmas 2" i finito 😁. Także nie spodziewałabym się za wiele po Siwulcu i w tym roku.

• Like 1
  • Haha 2

6 minut temu, Plus napisał:

W zeszłym roku chyba były trzy filmy z tytułem Vlogmas, z czego jeden nazywał się "Zapomniałam, że jest vlogmas", a dwa następne Vlogmas 2" i finito 😁. Także nie spodziewałabym się za wiele po Siwulcu i w tym roku.

Według Siwej vlogmas to filmy wrzucane codziennie w grudniu. Nie mają zwiazku ze świętami. Czyli tak czy siak vlogmas KONEC bo dziś vloga nie będzie 🤣

• Haha 4

13 minut temu, Plus napisał:

W zeszlym roku miała bana od YT 😁

• Like 1

1 minutę temu, Ta_z_1_ napisał:

Według Siwej vlogmas to filmy wrzucane codziennie w grudniu. Nie mają zwiazku ze świętami. Czyli tak czy siak vlogmas KONEC bo dziś vloga nie będzie 🤣

A tak się wczoraj starała, żeby nie przeklnąć na głos, te bezdźwięczne przekleństwa w jej wykonaniu- jakie to żałosne. Ciekawa jestem jaki będzie następny tytuł 😄

Przed chwilą, GabrielaNowicki napisał:

W zeszlym roku miała bana od YT 😁

Haha, to wszystko tłumaczy 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się