Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kingeczka

Czy spłuczka już działa na święta w paczkomacie

Polecane posty

7 minut temu, madziuszek napisał:

A to może tam jest jakiś ewenement, ale u nas we Wrocławiu tak jest i było. Przecież koszty wykończenia podnoszą wartość, do tego dochodzi czas i koszty użerania się z ekipami... Dlatego np w tym roku średnio 2-5 tys/m2 jest drożej na rynku wtórnym (Wrocław).

Ej ale to chyba zależy od stanu wykończenia mieszkania. Jak nowe będziesz chciała w wysokim standardzie to cie drożej wyniesie niż meble wypierdziane po kimś.

Edytowano przez Etoile

2 minuty temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał:

No może ewenement. Jeszcze się nie spotkałam z ceną za mieszkanie z wtórnego wyższą niż za nowe. Najmniej kosztuje metr w kamienicy. Zasada za stare mieszkanie jest prosta. im większe mieszkanie, tym niższa cena za metr.

Inaczej nie byłoby tych wszystkich ofert od ludzi, którzy kupili deweloperkę, wykończyli pod klucz i sprzedają z zyskiem... A takich pełno... Ludzie cenią sobie możliwość wprowadzenia się od razu, a nie czekania miesiącami na wynajmie... Niektórzy też nie mają pomysłu na wykończenie i nie chcą się w to bawić, a tak mają zrobione.

Przed chwilą, Etoile napisał:

Ej ale to chyba zależy od stanu wykończenia mieszkania.

Dlatego napisałam, że chodzi mi o "normalny" standard, nie do remontu.

Przed chwilą, madziuszek napisał:

Inaczej nie byłoby tych wszystkich ofert od ludzi, którzy kupili deweloperkę, wykończyli pod klucz i sprzedają z zyskiem... A takich pełno... Ludzie cenią sobie możliwość wprowadzenia się od razu, a nie czekania miesiącami na wynajmie... Niektórzy też nie mają pomysłu na wykończenie i nie chcą się w to bawić, a tak mają zrobione.

Kończąc temat. Metr z wtórnego w Łodzi od 7000-8000. Nowe 10000-12500. Koniec tematu z mojej strony. Ty możesz sobie dalej pisać.

2 minuty temu, madziuszek napisał:

Dlatego napisałam, że chodzi mi o "normalny" standard, nie do remontu.

To jak będziesz chciała nowe zrobić w " normalnym " standardzie to dalej nowe cie drożej wyjdzie. Ja wole nowe i nadzorować remont niż potem się użerać bo tu cos przecieka, tak niedorobka. Poza tym wolę nowe meble a nie używane przez kogoś.

3 minuty temu, Etoile napisał:

To jak będziesz chciała nowe zrobić w " normalnym " standardzie to dalej nowe cie drożej wyjdzie. Ja wole nowe i nadzorować remont niż potem się użerać bo tu cos przecieka, tak niedorobka. Poza tym wolę nowe meble a nie używane przez kogoś.

Zależy jaki standard, ale taki "do wprowadzenia" który oglądam kosztuje 15-20tys/m2. A nowe mieszkanie w tej samej okolicy kosztuje 12-14tys/m2. Od kilku miesięcy już to śledzę, więc widzę ceny i standard... 

Z resztą. Nawet jeśli by wyszło tyle samo, to tam masz od razu i za to ludzie płacą.

Edytowano przez madziuszek

Przed chwilą, Malgorzata Motowiak napisał:

A czy ktokolwiek ze znajomych z Łodzi (oprócz Lwa i rodziców) tam w ogole był?

Jakiś kolega lwa ze Zgierza, który przeprowadził się do Olsztyna. Na początku, jak kupili tę chałupę. I dwie nasze koleżanki, pojechały kiedyś, jak lwa nie było, chyba robił pranie w Łodzi. 🤣

12 minut temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał:

Jakiś kolega lwa ze Zgierza, który przeprowadził się do Olsztyna. Na początku, jak kupili tę chałupę. I dwie nasze koleżanki, pojechały kiedyś, jak lwa nie było, chyba robił pranie w Łodzi. 🤣

Przynajmniej chociaż trochę jakiejkolwiek higieny. Ona jest na żywo chyba wielka taka ulana baba, co? 

2 godziny temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał:

Bzdura. Nie ma żadnych mieszkań. Dlaczego zakończyła znajomość z łobuzami, pisałam wcześniej.

Pewnie mieszkają tamte panie co dziergaly ręcznie czapki z G ,

• Like 1

3 minuty temu, madziutek7889 napisał:

Wysryf

Tak to ta co ma 3 chaty na wynajem, kupione za cash z najmu zbiera 10 koła miesięcznie i leży i nic nie robi. To ta co musi ośmieszać się w necie, żeby mieć do gęby włożyć podłe żarcie z lidla. 

15 minut temu, madziutek7889 napisał:

Wysryf

Wow! W końcu! Kobieta barłogująca się wy$$raua!

• Haha 3

46 minut temu, madziuszek napisał:

Ale ty porównujesz stan deweloperski do wykończonego pod klucz przez flipera? Przecież takie mieszkanie to nadal jest rynek pierwotny tylko wykończony pod klucz to oczywiste że będzie drożej. Rynek wtórny to sytuacja w której ktoś przez jakiś czas mieszkał. 

Chodzi w tej bluzie, spi w tej bluzie. Brak słów na tego prosiaka. Przypadkiem poprzedni vlog też nie byl dniem przed wigilią? Bo teraz znowu mowi, że jutro wigilia

• Like 1
  • Haha 2

CZemu te psy nie maja szelek tyko ciągnie ich za obrożę? masakracja 

• Sad 1

ale ona ma brzuch napuchnięty już, widać, ze jelita już nie wyrabiają od tej jakości jedzenia...

47 minut temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał:

Widziałam vloga na ten temat, wpadł mi niedawno przypadkiem. Te koleżanki przyjechały na jakiś weekend, gadała, że nie będzie siedzieć sama, bo Lew pojechał do Lodzy.

• Like 1

49 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Przynajmniej chociaż trochę jakiejkolwiek higieny. Ona jest na żywo chyba wielka taka ulana baba, co? 

Ona na żywo wygląda 100 razy gorzej niż na filmach. 

15 minut temu, kinga2208 napisał:

Widziałam vloga na ten temat, wpadł mi niedawno przypadkiem. Te koleżanki przyjechały na jakiś weekend, gadała, że nie będzie siedzieć sama, bo Lew pojechał do Lodzy.

Jakoś tak to było. 

31 minut temu, Dolores_lolek napisał:

Ale ty porównujesz stan deweloperski do wykończonego pod klucz przez flipera? Przecież takie mieszkanie to nadal jest rynek pierwotny tylko wykończony pod klucz to oczywiste że będzie drożej. Rynek wtórny to sytuacja w której ktoś przez jakiś czas mieszkał. 

Nie przetłumaczysz. Za chwilę napisze, że we Wrocławiu używany samochód jest droższy od nowego, bo ma nowe dywaniki i zapach-choinkę. 

• Like 1

Przed chwilą, Zagubiony wózek/koszyk napisał:

Nie przetłumaczysz. Za chwilę napisze, że we Wrocławiu używany samochód jest droższy od nowego, bo ma nowe dywaniki i zapach-choinkę. 

Dobra Łódź to Łódź, większość pewnie z rynku wtórnego to patologiczna dzielnica, bądź rozsypująca się kamienica i tak może być. 

8 minut temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał:

Ona na żywo wygląda 100 razy gorzej niż na filmach. 

Widać to na fałszywym blasku, nie wiem dlaczego ale tam jakby ten filtr blur nie łapał i widać jej fatalną czerwoną cerę, pełno tam jakichś grud. Dziwnie i strasznie to wygląda. 

Edytowano przez Olejrycynowy

Przed chwilą, Olejrycynowy napisał:

Dobra Łódź to Łódź, większość pewnie z rynku wtórnego to patologiczna dzielnica, bądź rozsypująca się kamienica i tak może być. 

Chyba żartujesz. Mieszkania wybudowane 5 lat temu, już uznawane są za wtórne i naprawdę są w bardzo dobrej okolicy. Kiedyś majątek kosztowały mieszkania w okolicy Manu, teraz nikt ich nie chce kupować. Chyba, że wyobrażasz sobie, że rynek wtórny to bloki z lat 70-tych. I innych mieszkań nie znasz.

• Like 1

2 minuty temu, Olejrycynowy napisał:

Widać to na fałszywym blasku, nie wiem dlaczego ale tam jakby ten filtr blur nie łapał i widać jej fatalną czerwoną cerę, pełno tam jakichś grud. Dziwnie i strasznie to wygląda. 

Ona ma takie grudy na całym ciele. 

• Confused 1

A odnowione kamienice, podwórka tych kamienic, to jest po prostu bajka. I cena za metr w takiej kamienicy też zaczyna być wysoka. Ale remont jest bardzo kosztowny. Parkiety, wysokość 4,20, okna wielkie, jeżeli chce się to wszystko odnowić i urządzić to pochłania mnóstwo pieniędzy. 

• Like 1

56 minut temu, Karolajnaaaaa napisał:

Chodzi w tej bluzie, spi w tej bluzie. Brak słów na tego prosiaka. Przypadkiem poprzedni vlog też nie byl dniem przed wigilią? Bo teraz znowu mowi, że jutro wigilia

Chodzi w spodniach od piżamy od 3 dni, a ona podobno dużo pije więc sikać musi bardzo dużo więc tak….

9 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Chodzi w spodniach od piżamy od 3 dni, a ona podobno dużo pije więc sikać musi bardzo dużo więc tak….

Okropne żeby kobiecie 4x lat waliło sikami z kroku :((

• Haha 2

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się