Plus 847 Napisano Grudzień 29, 2024 2 godziny temu, Hellena.De.Vil napisał: Przykro mi, że nie potrafisz obronić swojego zdania i doszukujesz sie problemu we mnie. A mozna było np. tak Tak! Lew byl przymuszany do nagrywania z żoną. Podczas malzenstwa z cesarzowa był pozbawiony własnej woli. Dodatkowo, był odcięty od internetu - wiec nie mogl zobaczyc co wrzuca zona na vlog. Oczywiscie, to zona montowała kazdy vlog. On nie mial wgladu. To widac, bo przeciez jakosc montazu nie zmienila sie od rozwodu. A dlaczego miałabym bronić swojego zdania na forum plotkarskim? Nie mam potrzeby wdawać się w bezsensowną dyskusję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2149 Napisano Grudzień 29, 2024 2 godziny temu, Magmag napisał: Ciekawe jak swięta w paczkomacie. Wigilia u rodziców a dalej seriale na kanapie ze wszystkich platform streamingowych jakie istnieją. Serio zamiast kupić jakąś nadstawkę za 1000zl to lepiej dołożyć na fajny tv lub dalej na kompie oglądać Wydaje mi się, że nie odpoczywa. Cesarzowa nie potrafi. Natomiast oglądanie seriali jest swietnym źrodłem inspiracji. Nic tak nie pobudzi cesarzowej wyobraźni jak serial. No, może tylko larwy i ewentualnie wspomnienia zwiazane z eks. Dzieki serialom, cesarzowa odkrywa nowe zainteresowania, pomysly na "projekty". Wciagajace fabuły, intrygujące postacie i piękne wizualizacje mogą dostarczyc swieżych perspektyw i kreatywnych bodzcow. To nalezy docenic, bo to takie poswiecenie - niesie wysokie ryzyko przebodźcowania. Jedno jest pewne - seriale wzbogacaja codzienne, paczkomatowe życie cesarzowej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2149 Napisano Grudzień 29, 2024 Przed chwilą, Plus napisał: A dlaczego miałabym bronić swojego zdania na forum plotkarskim? Nie mam potrzeby wdawać się w bezsensowną dyskusję. okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5648 Napisano Grudzień 29, 2024 3 godziny temu, Hellena.De.Vil napisał: pomidor ma tu wciąż wiele fanek A nawet jeśli by tak było to co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5648 Napisano Grudzień 29, 2024 2 godziny temu, Hellena.De.Vil napisał: Nic. Wywołuje to uśmiech na mojej buzi. A co ? Obrażam tym (uśmiechem) czyjeś uczucia? A czemu wywołuje u ciebie to smiech? Każdy może sobie lubić kogo chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2149 Napisano Grudzień 29, 2024 3 minuty temu, Etoile napisał: A czemu wywołuje u ciebie to smiech? Każdy może sobie lubić kogo chce. napisałam uśmiech serio, już nie czepiajcie sie, żeby sie doczepic. ja też tęsknie za cesarzową 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5648 Napisano Grudzień 29, 2024 (edytowany) 14 minut temu, Hellena.De.Vil napisał: napisałam uśmiech serio, już nie czepiajcie sie, żeby sie doczepic. ja też tęsknie za cesarzową No ja akurat nie tęsknię bo ostatnio jej nie ogladam. Ale ja nigdy nie byłam fanką jej "twórczości". Natomiast lubię tu poczytać. Edytowano Grudzień 29, 2024 przez Etoile 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiony wózek/koszyk 234 Napisano Grudzień 29, 2024 16 godzin temu, Sylka856 napisał: Pewnie dlatego chwaliła się, że jakiś jego kumpel chciał ją pocałować, zaraz po tym jak się zheftała na schody hotelowe Niestety to nie był żaden kumpel. Wszyscy kumple i ludzie z wesela dawno spali w swoich domkach. Przywiózł ją taksówkarz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4397 Napisano Grudzień 29, 2024 1 godzinę temu, Etoile napisał: No ja akurat nie tęsknię bo ostatnio jej nie ogladam. Ale ja nigdy nie byłam fanką jej "twórczości". Natomiast lubię tu poczytać. Też nie tęsknię, Helena kocha miernoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4397 Napisano Grudzień 29, 2024 1 godzinę temu, Etoile napisał: A czemu wywołuje u ciebie to smiech? Każdy może sobie lubić kogo chce. Chyba gul wywołuje a nie uśmiech, to taka znajoma z życia, co ma gula, że się spotykasz z kimś, kogo ona nie trawi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1240 Napisano Grudzień 29, 2024 20 minut temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał: Niestety to nie był żaden kumpel. Wszyscy kumple i ludzie z wesela dawno spali w swoich domkach. Przywiózł ją taksówkarz. Koszyczku, na ting toku był jeden komentarz odnośnie tego,że Szusza oprócz paczkomatu i Mazur i pola do jeziora, ma 3 mieszkania na wynajem i z tego se żyje. Niestety komentujący nie rozwinął tematu dalej. Prawda to? Było również o tym,że Łobu.zy spapugowali inwestycje od Siwej i też poszli w nieruchomości na wynajem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1240 Napisano Grudzień 29, 2024 24 minuty temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał: Przywiózł ją taksówkarz. Ha! Wobec tego pytanie czy to ona się do niego (taksówkarza) nie zabierała więc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 332 Napisano Grudzień 29, 2024 15 minut temu, SheriDANKA napisał: Koszyczku, na ting toku był jeden komentarz odnośnie tego,że Szusza oprócz paczkomatu i Mazur i pola do jeziora, ma 3 mieszkania na wynajem i z tego se żyje. Niestety komentujący nie rozwinął tematu dalej. Prawda to? Było również o tym,że Łobu.zy spapugowali inwestycje od Siwej i też poszli w nieruchomości na wynajem. Moim zdaniem nie prawda, trzy inne, a paczkomat w kredycie, wątpię. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiony wózek/koszyk 234 Napisano Grudzień 29, 2024 17 minut temu, SheriDANKA napisał: Koszyczku, na ting toku był jeden komentarz odnośnie tego,że Szusza oprócz paczkomatu i Mazur i pola do jeziora, ma 3 mieszkania na wynajem i z tego se żyje. Niestety komentujący nie rozwinął tematu dalej. Prawda to? Było również o tym,że Łobu.zy spapugowali inwestycje od Siwej i też poszli w nieruchomości na wynajem. Bzdura. Nie ma żadnych mieszkań. Dlaczego zakończyła znajomość z łobuzami, pisałam wcześniej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 539 Napisano Grudzień 29, 2024 I tak pewnie dopiero po Sylwestrze ją zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 539 Napisano Grudzień 29, 2024 Przed chwilą, Zagubiony wózek/koszyk napisał: Bzdura. Nie ma żadnych mieszkań. Dlaczego zakończyła znajomość z łobuzami, pisałam wcześniej. Bardziej prawdopodobne to to, że ma 3 domki dla lalek i wynajmuje je Barbie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 332 Napisano Grudzień 29, 2024 5 minut temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał: Bzdura. Nie ma żadnych mieszkań. Dlaczego zakończyła znajomość z łobuzami, pisałam wcześniej. A możesz przypomnieć, jakoś tego nie wyplapałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 332 Napisano Grudzień 29, 2024 Widziałam te komentarze na TT, ludzie się zastanawiają skąd wzięła takie mieszkanie jakby żyli pod kamieniem, to jest Łódź to po 1. Mieszkanie ma z 8 lat, płaciła ze 4 tysiące za metr, czyli jakieś 400 tys, czy to taki wyczyn dla ludzi koło 40 roku życia? Mieli po 35 plus, a mieszkanie w kredycie, założyli kanał mieszkamy i zbierali dary ze współprac. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiony wózek/koszyk 234 Napisano Grudzień 29, 2024 3 minuty temu, Olejrycynowy napisał: A możesz przypomnieć, jakoś tego nie wyplapałam. Łobuzy po kupieniu działki zapowiadali, że będą częstymi gośćmi u siwej. Karo lubi ludzi nagrywać dla zasięgu. Siwa ma w tej szopie wszechogarniający syf, więc nie chciała, aby to wyszło na nagraniach, poza tym, wstyd. Wolała zakończyć znajomość zamiast sprzątać. Tzn, nie zakończyła, przestała odbierać telefon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiony wózek/koszyk 234 Napisano Grudzień 29, 2024 5 minut temu, Olejrycynowy napisał: Widziałam te komentarze na TT, ludzie się zastanawiają skąd wzięła takie mieszkanie jakby żyli pod kamieniem, to jest Łódź to po 1. Mieszkanie ma z 8 lat, płaciła ze 4 tysiące za metr, czyli jakieś 400 tys, czy to taki wyczyn dla ludzi koło 40 roku życia? Mieli po 35 plus, a mieszkanie w kredycie, założyli kanał mieszkamy i zbierali dary ze współprac. Nie zapłaciła 4 tyś za metr, tyle wtedy kosztował metr z rynku wtórnego. To było nowe mieszkanie, kosztowalo więcej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4397 Napisano Grudzień 29, 2024 21 minut temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał: Łobuzy po kupieniu działki zapowiadali, że będą częstymi gośćmi u siwej. Karo lubi ludzi nagrywać dla zasięgu. Siwa ma w tej szopie wszechogarniający syf, więc nie chciała, aby to wyszło na nagraniach, poza tym, wstyd. Wolała zakończyć znajomość zamiast sprzątać. Tzn, nie zakończyła, przestała odbierać telefon. To akurat wiemy z filmów, jest słynny vlog Lobuzow, gdzie kerad nie może się dodzwonić Wera za to kiedyś mówiła, że przy pewnych eks przyjaciółkach czuła się gorsza, bo one były uszczypliwe (nie trudno w stosunku do Wery być, żeby się poczuła gorsza ), dlatego wypier..... Ze swojego życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1794 Napisano Grudzień 29, 2024 4 minuty temu, Sylka856 napisał: To akurat wiemy z filmów, jest słynny vlog Lobuzow, gdzie kerad nie może się dodzwonić Wera za to kiedyś mówiła, że przy pewnych eks przyjaciółkach czuła się gorsza, bo one były uszczypliwe (nie trudno w stosunku do Wery być, żeby się poczuła gorsza ), dlatego wypier..... Ze swojego życia Myślała, że już jej karo nie jest potrzebna więc ją zghostowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2149 Napisano Grudzień 29, 2024 1 godzinę temu, Sylka856 napisał: Też nie tęsknię, Helena kocha miernoty i kocham pisanie z takimi jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2342 Napisano Grudzień 29, 2024 37 minut temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał: Nie zapłaciła 4 tyś za metr, tyle wtedy kosztował metr z rynku wtórnego. To było nowe mieszkanie, kosztowalo więcej. Od zawsze rynek wtórny był droższy niż deweloperka, przynajmniej mowa o normalnych nieruchomościach, nie do remontu... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4397 Napisano Grudzień 29, 2024 14 minut temu, Mi a napisał: Myślała, że już jej karo nie jest potrzebna więc ją zghostowała. Potem coś mówiła, po rozwodzie, w trakcie depresji, że jak kogoś to kiedyś spotka (Karo) to ona też nie pomoze (czyli oczekiwała wyciągnięcia ręki od zghostowanej eks przyjaciółki) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiony wózek/koszyk 234 Napisano Grudzień 29, 2024 1 godzinę temu, madziuszek napisał: Od zawsze rynek wtórny był droższy niż deweloperka, przynajmniej mowa o normalnych nieruchomościach, nie do remontu... Tak? Ciekawe. W Łodzi jeszcze nie dożyłam tej chwili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2342 Napisano Grudzień 29, 2024 1 minutę temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał: Tak? Ciekawe. W Łodzi jeszcze nie dożyłam tej chwili. A to może tam jest jakiś ewenement, ale u nas we Wrocławiu tak jest i było. Przecież koszty wykończenia podnoszą wartość, do tego dochodzi czas i koszty użerania się z ekipami... Dlatego np w tym roku średnio 2-5 tys/m2 jest drożej na rynku wtórnym (Wrocław). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiony wózek/koszyk 234 Napisano Grudzień 29, 2024 1 godzinę temu, Mi a napisał: Myślała, że już jej karo nie jest potrzebna więc ją zghostowała. Jej nikt nie był potrzebny. Nikt nie został zaproszony do tego domku. Rodzice czekali rok na zaproszenie. A truła dwa miesiące, że musi posprzątać, bo rodzice przyjadą. Jakby Karo zobaczyła ten dom, to by chyba padła. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiony wózek/koszyk 234 Napisano Grudzień 29, 2024 1 minutę temu, madziuszek napisał: A to może tam jest jakiś ewenement, ale u nas we Wrocławiu tak jest i było. Przecież koszty wykończenia podnoszą wartość, do tego dochodzi czas i koszty użerania się z ekipami... Dlatego np w tym roku średnio 2-5 tys/m2 jest drożej na rynku wtórnym (Wrocław). No może ewenement. Jeszcze się nie spotkałam z ceną za mieszkanie z wtórnego wyższą niż za nowe. Najmniej kosztuje metr w kamienicy. Zasada za stare mieszkanie jest prosta. im większe mieszkanie, tym niższa cena za metr. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malgorzata Motowiak 25 Napisano Grudzień 29, 2024 2 minuty temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał: Jej nikt nie był potrzebny. Nikt nie został zaproszony do tego domku. Rodzice czekali rok na zaproszenie. A truła dwa miesiące, że musi posprzątać, bo rodzice przyjadą. Jakby Karo zobaczyła ten dom, to by chyba padła. A Ty miałaś ten zaszczyt i byłaś w tym sławnym domku z piernika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach