Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kingeczka

Czy spłuczka już działa na święta w paczkomacie

Polecane posty

52 minuty temu, MONIKA napisał:

Ta baba u obcych larw potrafi wywolac agresje chlop mial stalowe nerwy. Przypominam to ona z duma w glosie opowiadala o agresji fuzycznej ze szpadlem. Nie wybronisz jej lew jest jakis wera jest totalnie bezosobowa szyka wxorca w serialach jakie to zalosne

Dokładnie, przejmuje czyjeś zachowania, co kogo nowego pozna, to coś kradnie z niego 

• Like 1

45 minut temu, Marta00 napisał:

Ok moje opinie są opiniami oglądacza, zachowania na filmach się interpretuje, obraz może być zakłamany, jeśli znacie go osobiście i wiecie że on był innym człowiekiem niż na tych występach to możliwe że ta wyższość jest uzasadniona. Jeśli nie to kolejny reprezentant odklejki a faceci w Polsce często są właśnie w ten sposób odklejeni, sami nie prezentują sobą wiele, nie więcej niż partnerka ale czują się od kobiet lepsi.

Bo często taki byle jaki facet zarabia więcej, posiada wiecej od pięknej (pojęcie względne) kobiety, ktora zamiast się uczyć wolała imprezy i teraz musi polegać na takim facecie właśnie, mało to takich rodzin, gdzie kobieta wniosła "tylko" siebie i boi się, że Pan ja zdradzi, zostawi? Patrzcie taka szarlott 

Dlatego oni są pewni siebie. Tu trzeba o córki dbać o wbijać do głów, żeby się uczyły, żeby liczyły na siebie kiedyś 

Edytowano przez Sylka856
  • Thanks 1

Przyklad mam z podwórka, ojciec córki mówi, że chłopcy to mają lepiej, że pracę będą mieć, a córki gorzej, ma nadzieję, że jego córka znajdzie nadzianego gościa 🤦‍♀️

• Sad 1

40 minut temu, Plus napisał:

To ona była przemocowa w tym związku, jeden prosty przykład: W filmie "Jak wkurzyć męża" Lew chciał sobie zjeść połowę margarity, trzy połówki pizzy do wyboru były dla Słońca, a jak Siwa zareagowała? "Nie będziesz jadł Margarity", "chyba sobie żartujesz, że jedziemy przez pół miasta i Ty weźmiesz margaritę". Do tej pory nie rozumiem, dlaczego nie chciała żeby chłop zjadł sobie to, na co ma ochotę.

Siwa jest bardzo przemocowa. Żadne „dzen dobry” głosem siedmiolatki tego nie zakamufluje. Łatwo ją zdekonspirować. Ludzie uciekają od tej okropnej baby, bo jest głupia, bezduszna i egoistyczna. Z wiekiem wyłazi z niej prawdziwa/parszywa osobowość. 

• Like 7
  • Thanks 3

7 minut temu, Dobra _Dusza napisał:

Siwa jest bardzo przemocowa. Żadne „dzen dobry” głosem siedmiolatki tego nie zakamufluje. Łatwo ją zdekonspirować. Ludzie uciekają od tej okropnej baby, bo jest głupia, bezduszna i egoistyczna. Z wiekiem wyłazi z niej prawdziwa/parszywa osobowość. 

Nie z wiekiem nawet wystarczą live. 

21 minut temu, Sylka856 napisał:

Dokładnie, przejmuje czyjeś zachowania, co kogo nowego pozna, to coś kradnie z niego 

Tak nawet 11/12 lat była fitnesiara, ćwiczącą siłowo, przeplatając to z jogą. To straszne, nie wiedzieć kim się jest, tylko ciągle kogoś grać. Jak oglądała te Amerykanki to była nawet vege. Teraz jest keto…. Czyli weganizm to nie z etyki tylko, bo się klikało. 

• Like 1
  • Thanks 1

15 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Tak nawet 11/12 lat była fitnesiara, ćwiczącą siłowo, przeplatając to z jogą. To straszne, nie wiedzieć kim się jest, tylko ciągle kogoś grać. Jak oglądała te Amerykanki to była nawet vege. Teraz jest keto…. Czyli weganizm to nie z etyki tylko, bo się klikało. 

To jest akurat charakterystyczne tych czasów gdzie się podgląda innych, ma się dostęp do milionów ludzi oraz ogląda tysiące seriali, ludzie wszystko kopiują, przejmują maniere, ściągają wszystko od wystroju mieszkania po stylówy oraz zajawki, kupują ten sam shit. Werę też kopiują, ja sama znalazłam kilka takich bab i to przez przypadek, zaczęłam ogladać i faktycznie się na nią powoływały i śledzą ja w necie. Gadają tak samo, kupują to samo, kadry podobne to ile tego musi być w realu skoro widać to w mikroskali w internecie

Edytowano przez Marta00
  • Like 2
  • Confused 1

10 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Wera jest zawsze w trendach, zawsze z ręką na pulsie. Śledzi Amerykanki, żeby być pierwszą, która przekopiuje jakiś nowy trend na rynek polskiego yt. Prekursorka niczego. Stara baba udająca nastolatkę żeby zareklamować nowy towar z odzieżowych sieciówek. Śmiesznostraszne  i żałosne.

• Like 3
  • Thanks 1

19 minut temu, Olejrycynowy napisał:

U niej etyka była na samym początku jak była skromna. Wraz z torebkami z outletów zaczęła wyżej s R ać niż tuppe ma. 

Edytowano przez Kingeczka
  • Like 2

1 godzinę temu, Plus napisał:

To ona była przemocowa w tym związku, jeden prosty przykład: W filmie "Jak wkurzyć męża" Lew chciał sobie zjeść połowę margarity, trzy połówki pizzy do wyboru były dla Słońca, a jak Siwa zareagowała? "Nie będziesz jadł Margarity", "chyba sobie żartujesz, że jedziemy przez pół miasta i Ty weźmiesz margaritę". Do tej pory nie rozumiem, dlaczego nie chciała żeby chłop zjadł sobie to, na co ma ochotę.

odp. prosta - zeby "treść" dopasowac do tytułu. vlog, ktory oboje sobie wymyslili (a raczej gdzies podgapili), zeby przyciagnal wicki & byly wyswietlenia i ewentualne wspolprace =pienionszki

Edytowano przez Hellena.De.Vil

12 minut temu, Hellena.De.Vil napisał:

odp. prosta - zeby "treść" dopasowac do tytułu. vlog, ktory oboje sobie wymyslili (a raczej gdzies podgapili), zeby przyciagnal wicki & byly wyswietlenia i ewentualne wspolprace =pienionszki

Nie sądzę, to była końcówka związku i wątpię żeby Leon wtedy współpracował z damessą. On już miał ją po dziurki w nosie.

• Like 2

1 minutę temu, Plus napisał:

Nie sądzę, to była końcówka związku i wątpię żeby Leon wtedy współpracował z damessą. On już miał ją po dziurki w nosie.

tak. na siłe zaciagneła go przed kamerke 😄

szpadlem zagroziła. naprawde.

6 minut temu, Hellena.De.Vil napisał:

tak. na siłe zaciagneła go przed kamerke 😄

szpadlem zagroziła. naprawde.

Dyskusja z Tobą jest daremna, każdej osobie, która nie ma takiego samego zdania jak Ty odpisujesz w ten sam sposób.

• Like 3
  • Thanks 4

Dnia 27.12.2024 o 21:32, Paryz London napisał:

puki

Błagam...

• Haha 3

7 godzin temu, Plus napisał:

Widać było, że chciał zwiać jakiś czas, albo podirytowany albo przytakiwał dla spokoju.

• Like 3

10 godzin temu, Marta00 napisał:

To jest akurat charakterystyczne tych czasów gdzie się podgląda innych, ma się dostęp do milionów ludzi oraz ogląda tysiące seriali, ludzie wszystko kopiują, przejmują maniere, ściągają wszystko od wystroju mieszkania po stylówy oraz zajawki, kupują ten sam shit. Werę też kopiują, ja sama znalazłam kilka takich bab i to przez przypadek, zaczęłam ogladać i faktycznie się na nią powoływały i śledzą ja w necie. Gadają tak samo, kupują to samo, kadry podobne to ile tego musi być w realu skoro widać to w mikroskali w internecie

Zgadza się, ja też oglądałam wegetariańskie przepisy na początku, czy szukałam ćwiczeń siłowych, żeby ułożyć swój własny plan i w sumie czasie sobie coś dodam jak coś mi się spodoba w czyimś treningu, ale mam swoje zasady i swój charakter.  Nie znam żadnej osoby w moim wieku- 30 lat, a tym bardziej starszej, co nagle zaczyna kopiować amerykańskie youterki i zaczyna zmieniać styl. Co innego mieć jakąś inspirację, zgodną z naszymi poglądami i czymś fajnym się zainspirować, a czym innym zmieniać się jak kameleon od serialu do serialu.

Edytowano przez Olejrycynowy
  • Like 2

2 godziny temu, Kingeczka napisał:

Widać było, że chciał zwiać jakiś czas, albo podirytowany albo przytakiwał dla spokoju.

To jest normalny etap związku z narcyzem, zaczyna się stosować zasadę szarego kamienia żeby mieć święty spokój. Ale czasami człowiek nie wytrzymuje. A zwiać to on chciał, kiedyś wyszedł do sklepu i smsa napisał, że już nie wróci, ale widocznie siwa go jakoś przekonała żeby wrócił.

• Like 1
  • Sad 1

20 minut temu, Mi a napisał:

To jest normalny etap związku z narcyzem, zaczyna się stosować zasadę szarego kamienia żeby mieć święty spokój. Ale czasami człowiek nie wytrzymuje. A zwiać to on chciał, kiedyś wyszedł do sklepu i smsa napisał, że już nie wróci, ale widocznie siwa go jakoś przekonała żeby wrócił.

Ciekawe czy z facetem takim jak ona co tylko siedzi w domu i je, lepiej by jej się ułożyło. Wydaje mi się że ona strasznie cierpiała, że on mial znajomych. Po rozwodzie też ich przeżywała że jakieś tam małpy, że ma haki...

10 godzin temu, Plus napisał:

Dyskusja z Tobą jest daremna, każdej osobie, która nie ma takiego samego zdania jak Ty odpisujesz w ten sam sposób.

Przykro mi, że nie potrafisz obronić swojego zdania i doszukujesz sie problemu we mnie.

A mozna było np. tak 😄

Tak! Lew byl przymuszany do nagrywania z żoną. Podczas malzenstwa z cesarzowa był pozbawiony własnej woli. Dodatkowo, był odcięty od internetu - wiec nie mogl zobaczyc co wrzuca zona na vlog. Oczywiscie, to zona montowała kazdy vlog. On nie mial wgladu. To widac, bo przeciez jakosc montazu nie zmienila sie od rozwodu.

Ciekawe jak swięta w paczkomacie. Wigilia u rodziców a dalej seriale na kanapie ze wszystkich platform streamingowych jakie istnieją. Serio zamiast kupić jakąś nadstawkę za 1000zl to lepiej dołożyć na fajny tv lub dalej na kompie oglądać 

• Like 1

17 minut temu, Hellena.De.Vil napisał:

pomidor ma tu wciąż wiele fanek 😆

No i?? 

14 minut temu, MONIKA napisał:

No i?? 

Nic. Wywołuje to uśmiech na mojej buzi. A co ? Obrażam tym (uśmiechem) czyjeś uczucia? 

1 godzinę temu, Hellena.De.Vil napisał:

Nic. Wywołuje to uśmiech na mojej buzi. A co ? Obrażam tym (uśmiechem) czyjeś uczucia? 

Mi tez ciezko uwierzyc ze ty madz jakis swoich  wiec pousmuechajmy sie do siebie

2 godziny temu, Hellena.De.Vil napisał:

Tak jak tfusk, nie wiedzieć czemó🤔

• Like 1

2 godziny temu, Hellena.De.Vil napisał:

A ty jesteś toksyczna manipulantką. 

Przed chwilą, Magmag napisał:

Ciekawe jak swięta w paczkomacie. Wigilia u rodziców a dalej seriale na kanapie ze wszystkich platform streamingowych jakie istnieją. Serio zamiast kupić jakąś nadstawkę za 1000zl to lepiej dołożyć na fajny tv lub dalej na kompie oglądać 

Za raz kupi bo się ekran wypali 😂 te tv były robione pod 5h dziennie a nie 15 😂😂😂😂😂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się