Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Syreni śpiew

Głaz na stoku, a Grinch w kroku

Polecane posty

1 minutę temu, Sowa z Mazur napisał:

Wątek poleciał jak dama BUZIOM w śnieg. Czyli dziś będzie vlog 💜

Czekam niecierpliwie jak Zakolak na dostawcę Glovo!

• Like 1
  • Thanks 1

Co ona zrobi jak te ubrania co teraz kupiła za miesiąc czy dwa znowu będą za małe? 

Edytowano przez Kingeczka
  • Thanks 1

Wg mnie to werka ma adhd... i jej szybko musk się wywala na zakrętach. Pasowałaby impulsywność, awantury, kupowanie ciąglę innych rzeczy niż chciała, burdell, niezorganizowanie, epizody depresji.

• Like 2
  • Thanks 2

8 minut temu, biednakicia napisał:

Wg mnie to werka ma adhd... i jej szybko musk się wywala na zakrętach. Pasowałaby impulsywność, awantury, kupowanie ciąglę innych rzeczy niż chciała, burdell, niezorganizowanie, epizody depresji.

Ale ona taka się głównie zrobiła od odejścia męża czyli może to wszystko jest od depresji, wcześniej była co noc nowa piżamka, głowa umyta, jakieś tam ćwiczenia, prowadziła w sumie 3 kanały z gotujemy i mieszkamy. Nie mówię bo też mi się wydawało ADHD, tylko że to wszystko wybuchło razem z rozwodem.

Edytowano przez Kingeczka
  • Like 1
  • Thanks 1

33 minuty temu, Kingeczka napisał:

Ale ona taka się głównie zrobiła od odejścia męża czyli może to wszystko jest od depresji, wcześniej była co noc nowa piżamka, głowa umyta, jakieś tam ćwiczenia, prowadziła w sumie 3 kanały z gotujemy i mieszkamy. Nie mówię bo też mi się wydawało ADHD, tylko że to wszystko wybuchło razem z rozwodem.

Moźe to ukrywali. Tommy sprzątał i pilnował terminów, zakupów, roboty, wyjazdów aż miał dość. Ludzi bez adhd to męczy neistety. to ni fajnego. To tylko głupi ludzie myślą, że adhd to jak dziecko biega i szaleje po dworze.

• Like 2

Przed chwilą, Kingeczka napisał:

Z autopsji: jak nie miałam depresji to  pełna stylizacja, makijaż, udzielanie się wszędzie. Jak przyszła depresja to do sklepu ciemną porą by nikogo nie spotkać, góra taka co po domu, dół wyjściowy, włosy związane a makijaż zapomnij.

Był mąż był power. Nie ma męża jest stagnacja. Ona próbowała coś tam robić, jakieś hobby ale albo sił zabrakło albo uznała (ktoś), że nie ma do czegoś zdolności i rzuciła co robiła. Może i wprost ktoś powiedział, że nie życzy sobie jej obecności np. na warsztatach.

• Like 3

2 godziny temu, Syreni śpiew napisał:

Czekam niecierpliwie jak Zakolak na dostawcę Glovo! 

Czekam jak Kartoflak na rozstanie Lwa z Kinią xD

36 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Z autopsji: jak nie miałam depresji to  pełna stylizacja, makijaż, udzielanie się wszędzie. Jak przyszła depresja to do sklepu ciemną porą by nikogo nie spotkać, góra taka co po domu, dół wyjściowy, włosy związane a makijaż zapomnij.

Był mąż był power. Nie ma męża jest stagnacja. Ona próbowała coś tam robić, jakieś hobby ale albo sił zabrakło albo uznała (ktoś), że nie ma do czegoś zdolności i rzuciła co robiła. Może i wprost ktoś powiedział, że nie życzy sobie jej obecności np. na warsztatach.

Tylko nie zapominaj, że Ty nie chciałaś, żeby ktokolwiek Cię widział, a ona nagrywa vlogi dla tysięcy osób i pajacuje, aż furczy. U niej pierwsze skrzypce gra potrzeba atencji, dowartościowywania się podziwem plebsu, dyskusjami na jej temat.

• Like 1
  • Thanks 1

3 minuty temu, Sowa z Mazur napisał:

A może zadławiła się winogronem? Albo upiła sokiem z gumijagód? Chcę vloga

Teraz jest jej czas na odpoczynek, którego nie miała od wielu lat

• Like 1
  • Haha 3

Przed chwilą, Syreni śpiew napisał:

Tylko nie zapominaj, że Ty nie chciałaś, żeby ktokolwiek Cię widział, a ona nagrywa vlogi dla tysięcy osób i pajacuje, aż furczy. U niej pierwsze skrzypce gra potrzeba atencji dowartościowywania się podziwem plebsu, dyskusjami na jej temat.

Nie miałabym nawet siły włączyć kamery a co dopiero filmów montować. Pomysł na tytuł vloga: Vlog z życia singielki po 40 w depresji.

Edytowano przez Sowa z Mazur

Przed chwilą, szatanowska napisał:

Teraz jest jej czas na odpoczynek, którego nie miała od wielu lat

Fakt, górnik nawet tyle nie zapiernicza. 

• Haha 3

1 minutę temu, Sowa z Mazur napisał:

Fakt, górnik nawet tyle nie zapiernicza.

Ona ma taki coroczny cykl, który przypada mniej więcej na tę porę, także pewnie wróci niedługo z dyżurnymi opowieściami

Jakby ktoś chciał potańczyć "Szusz kratka" to kawałek nazywa się "Offending Public Morality"  Dax J

• Like 1

57 minut temu, szatanowska napisał:

Czekam jak Kartoflak na rozstanie Lwa z Kinią xD

Ale by się działo na lajwach

30 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Nie miałabym nawet siły włączyć kamery a co dopiero filmów montować. Pomysł na tytuł vloga: Vlog z życia singielki po 40 w depresji.

montować? w przypadku cesarzowej montarzem to bym tego nie nazwała 😄

• Like 1

1 godzinę temu, Sowa z Mazur napisał:

A może zadławiła się winogronem? Albo upiła sokiem z gumijagód? Chcę vloga

Upiła.

32 minuty temu, Hellena.De.Vil napisał:

montować? w przypadku cesarzowej montarzem to bym tego nie nazwała 😄

Racja. Wkurza mnie, że nawet nie wstawi czegoś na końcu żeby było wiadomo,  że koniec wysrywu

4 godziny temu, Kingeczka napisał:

Płukanie okrężnicy by jej się przydało na nowy rok ☠️😯

Tak jak j przeszczep włosów, lifting biustu i jego znniejs,enie, wizyta u dermatologa, usunięcie ósemek, bonding, leczenie próchnicy, dieta i sport, rzucenie palenia, praca z terapeutą nad sobą by mieć znajomych.

PS. Czekam aż zdiagnozuje u siebie autyzm 😅

• Like 3

2 godziny temu, Sowa z Mazur napisał:

Tak jak j przeszczep włosów, lifting biustu i jego znniejs,enie, wizyta u dermatologa, usunięcie ósemek, bonding, leczenie próchnicy, dieta i sport, rzucenie palenia, praca z terapeutą nad sobą by mieć znajomych.

PS. Czekam aż zdiagnozuje u siebie autyzm 😅

Kiedyś wspominała już, że przez swoją aspołeczność podejrzewała u siebie, że może być w spektrum.

11 godzin temu, Syreni śpiew napisał:

Tylko nie zapominaj, że Ty nie chciałaś, żeby ktokolwiek Cię widział, a ona nagrywa vlogi dla tysięcy osób i pajacuje, aż furczy. U niej pierwsze skrzypce gra potrzeba atencji, dowartościowywania się podziwem plebsu, dyskusjami na jej temat.

Może jest jednak mądrzejsza niż myślimy, nagrywa upadek specjalnie, dla wyświetleń 🤔 no skoro nie ma innego kontentu, to tak najprościej a że nie ma wstydu 🤔 lęk społeczny też zmyślony , od dawna o tym pisze, bo gdyby ktos miał lęk, to by nie narażał się na ośmieszanie publiczne. 

Widziałam na tt kilka młodych dziewczyn, które specjalnie robią z siebie thebilla, dla komentarzy i wogole atencji 🙈 a Wera jak wiemy, lubi odgapiac

Z damessy na internetowego thebilla, by żyło się wygodnie 

Edytowano przez Sylka856
  • Like 1

1 godzinę temu, Sylka856 napisał:

Może jest jednak mądrzejsza niż myślimy, nagrywa upadek specjalnie, dla wyświetleń 🤔 no skoro nie ma innego kontentu, to tak najprościej a że nie ma wstydu 🤔 lęk społeczny też zmyślony , od dawna o tym pisze, bo gdyby ktos miał lęk, to by nie narażał się na ośmieszanie publiczne. 

Widziałam na tt kilka młodych dziewczyn, które specjalnie robią z siebie thebilla, dla komentarzy i wogole atencji 🙈 a Wera jak wiemy, lubi odgapiac

Z damessy na internetowego thebilla, by żyło się wygodnie 

Dla mnie jedno drugie wyklucza. Mądrość to zachowywać prywatność dla siebie. Ona jest zwyczajnie leniwa i łasa na pieniądze. Widzi, że ten syf dalej się sprzedaje, bo ogląda się ją dla beki, ale już jej się nie chce udawać pańci (to męczy, wymaga sprzątania, regularnego mycia włosów, słownictwa na poziomie itd). - więc wrzuca swoje najlepsze życe bez hamulców.

A ja myślę że mogła jej odwalić sodówka i myśli że jest tak wyjątkowa, że w każdej wersji ludzie chcą ją oglądać i śledzić jej życie. Nieważne czy jest wystrojoną damą czy spasionym dziwolągiem, wyświetlenia i tak ma, więc mogła dojść do wniosku że jest wyjątkowa bo ludzie i tak ją chcą oglądać. 

• Like 1

1 minutę temu, PandaCzerowna napisał:

A ja myślę że mogła jej odwalić sodówka i myśli że jest tak wyjątkowa, że w każdej wersji ludzie chcą ją oglądać i śledzić jej życie. Nieważne czy jest wystrojoną damą czy spasionym dziwolągiem, wyświetlenia i tak ma, więc mogła dojść do wniosku że jest wyjątkowa bo ludzie i tak ją chcą oglądać. 

To na pewno też.Od zawsze ma się za wilka w stadzie owiec, mamusia jOM tego nauczyła.

24 minuty temu, Syreni śpiew napisał:

Dla mnie jedno drugie wyklucza. Mądrość to zachowywać prywatność dla siebie. Ona jest zwyczajnie leniwa i łasa na pieniądze. Widzi, że ten syf dalej się sprzedaje, bo ogląda się ją dla beki, ale już jej się nie chce udawać pańci (to męczy, wymaga sprzątania, regularnego mycia włosów, słownictwa na poziomie itd). - więc wrzuca swoje najlepsze życe bez hamulców.

Ok Mądra nie, cwana tak 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się