miramar 183 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Specjalnie tak samo jak wy specjalnie. Mam swoje zdanie na ten temat. Nie wierzę w to erotomaństwo jak inny cel ośmieszanie Czyli mamy taki pokrętny plan, że ośmieszamy siebie samych i wzajemnie? Czyli, że ja ośmieszam Pokrakę a Ona mnie? I sprawia nam to taką masochistyczną przyjemność, że odzywamy się do siebie natychmiast kiedy zauważymy swoje wpisy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 379 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Nie jesteś erotomanem tylko takim co by chciał a nie umie. Ale co bym chciał i czego nie umiem. Napisz wprost ogorek, nie bój się, tu wszyscy już po 18 urodzinach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Siurentajski napisał: Ale co bym chciał i czego nie umiem. Napisz wprost ogorek, nie bój się, tu wszyscy już po 18 urodzinach Latałeś za mną i chciałeś być erotomanem nie pamiętasz? Pozostało tak już na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, miramar napisał: Czyli mamy taki pokrętny plan, że ośmieszamy siebie samych i wzajemnie? Czyli, że ja ośmieszam Pokrakę a Ona mnie? I sprawia nam to taką masochistyczną przyjemność, że odzywamy się do siebie natychmiast kiedy zauważymy swoje wpisy? Ja piszę o wisienka jest jedna.i tylko jedna kto ją zje Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 379 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Latałeś za mną i chciałeś być erotomanem nie pamiętasz? Pozostało tak już na zawsze Nie pamiętam. Pamiętam że kręciłem z ciebie bekę na wszystkich tematach gdzie próbowałeś udawać supermana i erotomana, a ty plotłeś wtedy jeszcze większe brednie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 379 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ja piszę o wisienka jest jedna.i tylko jedna kto ją zje No i kto jest tą wisienką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Nie pamiętam. Pamiętam że kręciłem z ciebie bekę na wszystkich tematach gdzie próbowałeś udawać supermana i erotomana, a ty plotłeś wtedy jeszcze większe brednie Bekę kręcisz siebie z resztą już pisały jak pisałeś do nich jaki maczo czaczo i co nie bzykał to i tak łagodne słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Latałeś za mną i chciałeś być erotomanem nie pamiętasz? Pozostało tak już na zawsze Poczekaj, bo nie rozumiem tego wpisu. Siurek latał za Tobą żebyś nauczył go jak zostać erotomanem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 379 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Bekę kręcisz siebie z resztą już pisały jak pisałeś do nich jaki maczo czaczo i co nie bzykał to i tak łagodne słowa. Kto pisał i gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Poczekaj, bo nie rozumiem tego wpisu. Siurek latał za Tobą żebyś nauczył go jak zostać erotomanem? Tak naucz Mistrzu go. On lata za mną jak opętany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 379 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Poczekaj, bo nie rozumiem tego wpisu. Siurek latał za Tobą żebyś nauczył go jak zostać erotomanem? Tak było, mówi prawdę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: No i kto jest tą wisienką? Przecież Ogór Ten to się potrafi zareklamować! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 379 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Przecież Ogór Ten to się potrafi zareklamować! O ch..j! To dopiero trzeba mieć mniemanie o sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Tak naucz Mistrzu go. On lata za mną jak opętany. Może zmień perfumy na mniej podniecające. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 379 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Fifofa napisał: Tak naucz Mistrzu go. On lata za mną jak opętany. No bo jesteś bekowy, czyja to wina? Edytowano 5 godzin temu przez Siurentajski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Ja piszę o wisienka jest jedna.i tylko jedna kto ją zje Truskawka. Właśnie zaczął się sezon. Czyli Ty tak w trosce o nas piszesz. Taki jesteś sympatyczny, empatyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: O ch..j! To dopiero trzeba mieć mniemanie o sobie I tak panuje nad tym by być w miarę skromny Jak się odpali to dopiero będzie jazda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Truskawka. Właśnie zaczął się sezon. Czyli Ty tak w trosce o nas piszesz. Taki jesteś sympatyczny, empatyczny. Kto to uwierzy przeżycilaś się na truskawki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: I tak panuje nad tym by być w miarę skromny Jak się odpali to dopiero będzie jazda. Mieczu - awansowałeś na wisienka na torcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Truskawka. Właśnie zaczął się sezon. Czyli Ty tak w trosce o nas piszesz. Taki jesteś sympatyczny, empatyczny. Bardziej troszczy się o forumową atmosferę. Nie życzy sobie dziwnych skojarzeń, flirtów, jakiś "przyjaźni"...Ma swoją wizję tego forum. Czy te oczy mogą kłamać? Chyba nie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 379 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Kto to uwierzy przeżycilaś się na truskawki? No ale w ten sposób sam przyznałeś, że szukasz tu bab, mimo, że w realu masz żonę i dwie córki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaroslawa_kwakowska 30 Napisano 5 godzin temu Haha jeżowa nie przyjaźni sie z kobietami bo ‚ sieją nienawiść ‚ za to głaszcze po główce schizola pobutaprenowego który pisze ludziom ze sa bezpłodni przekonany ze sami o sobie tak pisali. Ten jest za to pełen sympatii i siejący pokoj Jesli ona nie jest trollem to błagam niech mi ktos wytłumaczy skad sie biorą takie laski? Czy to jest samoocena na poziomie rowu mariańskiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Mieczu - awansowałeś na wisienka na torcie. Chcesz żebym miał go na ogonie? Chcesz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Mieczu - awansowałeś na wisienka na torcie. A ja chciałam być wisienką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Kto to uwierzy przeżycilaś się na truskawki? A to ktoś ma w to wierzyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 379 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Bardziej troszczy się o forumową atmosferę. Nie życzy sobie dziwnych skojarzeń, flirtów, jakiś "przyjaźni"...Ma swoją wizję tego forum. Czy te oczy mogą kłamać? Chyba nie. Kurde, zabrakło mi reakcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 67 Napisano 5 godzin temu Czuje truskawki i wisienki i krzyczy że erotomania i stare baby jak nie jest zbyt czerstwo jak u niego z widmokami xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: No ale w ten sposób sam przyznałeś, że szukasz tu bab, mimo, że w realu masz żonę i dwie córki Ja piszę czego wy nie rozumiecie, idź do mistrza niech cię nauczy latanie za mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Chcesz żebym miał go na ogonie? Chcesz! Koniecznie z bitą śmietaną. Zrób tak żeby ominąć lukier. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 67 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, jaroslawa_kwakowska napisał: Haha jeżowa nie przyjaźni sie z kobietami bo ‚ sieją nienawiść ‚ za to głaszcze po główce schizola pobutaprenowego który pisze ludziom ze sa bezpłodni przekonany ze sami o sobie tak pisali. Ten jest za to pełen sympatii i siejący pokoj Jesli ona nie jest trollem to błagam niech mi ktos wytłumaczy skad sie biorą takie laski? Czy to jest samoocena na poziomie rowu mariańskiego? Niestety jak ktoś jest bardzo marny brzydki i tępy to tylko tak się może dowartościować, życie, też coś o tym wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach