Fifofa 38 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: A to ktoś ma w to wierzyć? No jak Nie, jak Tak. 1 minutę temu, miramar napisał: Koniecznie z bitą śmietaną. Zrób tak żeby ominąć lukier. Tutaj jest przykład Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: A ja chciałam być wisienką Mianuję Cię na naczelną wisienkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Koniecznie z bitą śmietaną. Zrób tak żeby ominąć lukier. Wspominał coś o majonezie Może od razu bułkę turecką z mieszanym mięsem i trzema sosami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: No jak Nie, jak Tak. Tutaj jest przykład Przykład czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Mianuję Cię na naczelną wisienkę. Dziekuję. Obiecuje, że nie zawiodę w tej roli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Wspominał coś o majonezie Może od razu bułkę turecką z mieszanym mięsem i trzema sosami? Nie jestem fanką kebabów ale jak już chcesz... Trudno - na żądanie raz można. Z tym, że oczywiście sos ma być najostrzejszy z ostrych. Żeby trzeba było język polewać kwaśnym mlekiem albo tam czym innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Dziekuję. Obiecuje, że nie zawiodę w tej roli Już Cie widzę jak wyskakujesz z tortu a wisienki sobie radośnie dyndają. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Ja piszę czego wy nie rozumiecie... Właśnie Twojej pisaniny nie rozumiemy To po pierwsze, po drugie: cel jest nam obcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Nie jestem fanką kebabów ale jak już chcesz... Trudno - na żądanie raz można. Z tym, że oczywiście sos ma być najostrzejszy z ostrych. Żeby trzeba było język polewać kwaśnym mlekiem albo tam czym innym. Czymś bardzo zimnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 379 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Ja piszę czego wy nie rozumiecie, idź do mistrza niech cię nauczy latanie za mną. Ty piszesz tak że ogólnie ludzie nie rozumieją o czym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Nie jestem fanką kebabów ale jak już chcesz... Trudno - na żądanie raz można. Z tym, że oczywiście sos ma być najostrzejszy z ostrych. Żeby trzeba było język polewać kwaśnym mlekiem albo tam czym innym. Na żądanie można 4 razy w roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Pokraka napisał: A ja chciałam być wisienką Z pestką czy wydrenowaną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 67 Napisano 5 godzin temu Srogór ma dobre dopalacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Z pestką czy wydrenowaną? Z pestką 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Z pestką Zostało pięć procent baterii. Czas się ewakuować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Ty piszesz tak że ogólnie ludzie nie rozumieją o czym Jak czegoś nie rozumiem nie pisze. Ty masz odwrotnie. Niestety to był.smaczek ktòrego.nigdy nie ogarniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 379 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Jak czegoś nie rozumiem nie pisze. W myśl tej zasady w ogóle nie powinieneś tu nic pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Zostało pięć procent baterii. Czas się ewakuować Coś wpadasz dziś na forum jak przeciąg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 67 Napisano 5 godzin temu to lubię jak nic nie rozumiem a próbuje zrozumieć czasem i wysilam IQ 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: W myśl tej zasady w ogóle nie powinieneś tu nic pisać My wszyscy jesteśmy za głupi by zrozumieć Ogórkowe smaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Jak czegoś nie rozumiem nie pisze. Ty masz odwrotnie. Niestety to był.smaczek ktòrego.nigdy nie ogarniesz. Ogór, ukłoń się nisko publiczności, podziękuj za zainteresowanie i opuść to miejsce. W trosce o Ciebie napisałem ten post. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: My wszyscy jesteśmy za głupi by zrozumieć Ogórkowe smaczki Otóż to! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Coś wpadasz dziś na forum jak przeciąg Jakoś tak. Taki dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KaszalotSpermacetowy napisał: to lubię jak nic nie rozumiem a próbuje zrozumieć czasem i wysilam IQ 0 Też, to znaczy nie lubię nie rozumieć i czuję przymus wewnętrzny by rozkminić. Ostaniu w pracy miałam taka małą zagwozdkę z godzinę siedziałam by sama wymyślić i nie dzwonić nie prosić o wyjaśnienie, aż koleżanki zaczęły się zgrywać, że ta co zawsze musi sama dojść 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Miecz napisał: Jakoś tak. Taki dzień Bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 231 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: aż koleżanki zaczęły się zgrywać, że ta co zawsze musi sama dojść Ogór, reaguj tropicielu, erotomaństwo na temacie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 397 Napisano 5 godzin temu Przeczytałam tę wymianę zdań z ogórem i niczego nie zrozumiałam. Czyli jednak lepiej wrócić do prac domowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 231 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Przeczytałam tę wymianę zdań z ogórem i niczego nie zrozumiałam. Czyli jednak lepiej wrócić do prac domowych. Ja czytam i smażę pieczarki jednocześnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Miecz napisał: Czymś bardzo zimnym O tak! Taki lodowaty krystaliczny strumień wypełnia ... Wiadomo co wypełnia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 397 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WiłaCzerwcowa napisał: Ja czytam i smażę pieczarki jednocześnie Ja gotuję pulpety i zgłębiam wojskowe zalety CPK. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach