_Gretta 42 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Lubię zapach nowej pościeli i ten dotyk jej. Też lubię, nawet bardzo. Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 65 Napisano 15 godzin temu 20 minut temu, selkie napisał: No super, ale pościel też ma co noc kontakt z Twoim ciałem. Nie pocisz się, myjesz się - ok, my też jesteśmy z tych pachnących, ale jednak Twoja skóra ma kontakt co dobę przez ileś godzin z tymi tkaninami i zawsze wydzielasz jakieś substancje, właściwe dla ciała. Ja śpię w majtkach i koszulce albo nago zasypiam, mąż nago, siłą rzeczy zmiana jest zasadna, chociażby dla zwykłego komfortu (nic przyjemniejszego niż zasnąć w świeżutkiej pościel). Ja śpię nago i mi obojętne byle robactwa nie było możliwe że dwa lata nie prane miałem pościel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 458 Napisano 15 godzin temu 7 minut temu, Tak czeba tak napisał: Ja śpię nago i mi obojętne byle robactwa nie było możliwe że dwa lata nie prane miałem pościel Jakie robactwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 15 godzin temu 11 minut temu, Tak czeba tak napisał: Ja śpię nago i mi obojętne byle robactwa nie było możliwe że dwa lata nie prane miałem pościel Spoko. Przyjemniej na pewno masz w tym barłogu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano 8 godzin temu 8 godzin temu, WychodzeNaChwile napisał: wakacje były dłuższe... O to, to! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 900 Napisano 15 minut temu 15 godzin temu, Tak czeba tak napisał: Ja śpię nago i mi obojętne byle robactwa nie było możliwe że dwa lata nie prane miałem pościel Lubisz prowokować do jak największego wstrętu i pogardy do ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 900 Napisano 13 minut temu (edytowany) 15 godzin temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Spoko. Przyjemniej na pewno masz w tym barłogu. Najtańsza pościel z poliestru, która wytarła wszystkie kąty w magazynach III świata, zanim dotarła do milionera, oczywiście nieprana przed pierwszym powleczeniem, a potem dwa lata 100 kilowy, nietrzymający higieny knur w niej barłoży bez prania. Delicje. Edytowano 12 minut temu przez selkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 475 Napisano 12 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, selkie napisał: Lubisz prowokować do jak największego wstrętu i pogardy do ciebie. Myślę że dla niego to normalne. Jak w mieszkaniu stoją szklanki z moczem a w klopie fermentują stolce z całego tygodnia to przy tych wszystkich wysublimowanych aromatach ta dwuletnia pościel to mały pikuś Edytowano 10 minut temu przez Siurentajski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 900 Napisano 8 minut temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Myślę że dla niego to normalne. Jak w mieszkaniu stoją szklanki z moczem a w klipie fermentują stolce z całego tygodnia to przy tych wszystkich wysublimowanych aromatach ta dwuletnia pościel to mały pikuś Wiadomo, że to niewyobrażalny oblech. Tylko nie może się zdecydować, czy to "forum o kupie", na którym uważa się za wielkiego prowokatora, czy jednak traktuje je poważnie i szuka tu "żony" (pisząc te obrzydlistwa, niwelujące jego wszelkie szanse). A potem nocne godziny prawdy i wycie do księżyca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 475 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, selkie napisał: Wiadomo, że to niewyobrażalny oblech. Tylko nie może się zdecydować, czy to "forum o kupie", na którym uważa się za wielkiego prowokatora, czy jednak traktuje je poważnie i szuka tu "żony" (pisząc te obrzydlistwa, niwelujące jego wszelkie szanse). A potem nocne godziny prawdy i wycie do księżyca. W temacie obok jeżowa mi udowadnia, że można być bardzo inteligentnym i żyć na ulicy jak Filip, więc to nawet leżaka przebija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach