Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
_Gretta

Moi drodzy ..🙂

Polecane posty

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Lubię zapach nowej pościeli i ten dotyk jej.

Też lubię, nawet bardzo.  

Dobranoc 🙂

• Like 1

20 minut temu, selkie napisał:

No super, ale pościel też ma co noc kontakt z Twoim ciałem. Nie pocisz się, myjesz się - ok, my też jesteśmy z tych pachnących, ale jednak Twoja skóra ma kontakt co dobę przez ileś godzin z tymi tkaninami i zawsze wydzielasz jakieś substancje, właściwe dla ciała. Ja śpię w majtkach i koszulce albo nago zasypiam, mąż nago, siłą rzeczy zmiana jest zasadna, chociażby dla zwykłego komfortu (nic przyjemniejszego niż zasnąć w świeżutkiej pościel).  

Ja śpię nago i mi obojętne byle robactwa nie było możliwe że dwa lata nie prane miałem pościel 

7 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Ja śpię nago i mi obojętne byle robactwa nie było możliwe że dwa lata nie prane miałem pościel 

Jakie robactwo? 🙄

11 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Spoko. Przyjemniej na pewno masz w tym barłogu.

8 godzin temu, WychodzeNaChwile napisał:

wakacje były dłuższe...

O to, to!

15 godzin temu, Tak czeba tak napisał:

Lubisz prowokować do jak największego wstrętu i pogardy do ciebie. 

15 godzin temu, BabkaBożaBynajmniej napisał:

Spoko. Przyjemniej na pewno masz w tym barłogu.

Najtańsza pościel z poliestru, która wytarła wszystkie kąty w magazynach III świata, zanim dotarła do milionera, oczywiście nieprana przed pierwszym powleczeniem, a potem dwa lata 100 kilowy, nietrzymający higieny knur w niej barłoży bez prania. Delicje. 

Edytowano przez selkie

4 minuty temu, selkie napisał:

Lubisz prowokować do jak największego wstrętu i pogardy do ciebie. 

Myślę że dla niego to normalne. Jak w mieszkaniu stoją szklanki z moczem a w klopie fermentują stolce z całego tygodnia to przy tych wszystkich wysublimowanych aromatach ta dwuletnia pościel to mały pikuś :classic_biggrin:

Edytowano przez Siurentajski

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

Myślę że dla niego to normalne. Jak w mieszkaniu stoją szklanki z moczem a w klipie fermentują stolce z całego tygodnia to przy tych wszystkich wysublimowanych aromatach ta dwuletnia pościel to mały pikuś :classic_biggrin:

Wiadomo, że to niewyobrażalny oblech. Tylko nie może się zdecydować, czy to "forum o kupie", na którym uważa się za wielkiego prowokatora, czy jednak traktuje je poważnie i szuka tu "żony" (pisząc te obrzydlistwa, niwelujące jego wszelkie szanse). A potem nocne godziny prawdy i wycie do księżyca. 

Przed chwilą, selkie napisał:

Wiadomo, że to niewyobrażalny oblech. Tylko nie może się zdecydować, czy to "forum o kupie", na którym uważa się za wielkiego prowokatora, czy jednak traktuje je poważnie i szuka tu "żony" (pisząc te obrzydlistwa, niwelujące jego wszelkie szanse). A potem nocne godziny prawdy i wycie do księżyca. 

W temacie obok jeżowa mi udowadnia, że można być bardzo inteligentnym i żyć na ulicy jak Filip, więc to nawet leżaka przebija :classic_biggrin:

11 minut temu, Siurentajski napisał:

W temacie obok jeżowa mi udowadnia, że można być bardzo inteligentnym i żyć na ulicy jak Filip, więc to nawet leżaka przebija :classic_biggrin:

Myślę, że można, jeśli się jest dostatecznie zaburzonym lub pozbawionym jakichkolwiek perspektyw (na ulicach slumsów Bombaju pewnie znajdzie się i nawet jakiś geniusz ;)). 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się