Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
_Gretta

Moi drodzy ..🙂

Polecane posty

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Lubię zapach nowej pościeli i ten dotyk jej.

Też lubię, nawet bardzo.  

Dobranoc 🙂

• Like 1

20 minut temu, selkie napisał:

No super, ale pościel też ma co noc kontakt z Twoim ciałem. Nie pocisz się, myjesz się - ok, my też jesteśmy z tych pachnących, ale jednak Twoja skóra ma kontakt co dobę przez ileś godzin z tymi tkaninami i zawsze wydzielasz jakieś substancje, właściwe dla ciała. Ja śpię w majtkach i koszulce albo nago zasypiam, mąż nago, siłą rzeczy zmiana jest zasadna, chociażby dla zwykłego komfortu (nic przyjemniejszego niż zasnąć w świeżutkiej pościel).  

Ja śpię nago i mi obojętne byle robactwa nie było możliwe że dwa lata nie prane miałem pościel 

7 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Ja śpię nago i mi obojętne byle robactwa nie było możliwe że dwa lata nie prane miałem pościel 

Jakie robactwo? 🙄

11 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Spoko. Przyjemniej na pewno masz w tym barłogu.

8 godzin temu, WychodzeNaChwile napisał:

wakacje były dłuższe...

O to, to!

15 godzin temu, Tak czeba tak napisał:

Lubisz prowokować do jak największego wstrętu i pogardy do ciebie. 

15 godzin temu, BabkaBożaBynajmniej napisał:

Spoko. Przyjemniej na pewno masz w tym barłogu.

Najtańsza pościel z poliestru, która wytarła wszystkie kąty w magazynach III świata, zanim dotarła do milionera, oczywiście nieprana przed pierwszym powleczeniem, a potem dwa lata 100 kilowy, nietrzymający higieny knur w niej barłoży bez prania. Delicje. 

Edytowano przez selkie

4 minuty temu, selkie napisał:

Lubisz prowokować do jak największego wstrętu i pogardy do ciebie. 

Myślę że dla niego to normalne. Jak w mieszkaniu stoją szklanki z moczem a w klopie fermentują stolce z całego tygodnia to przy tych wszystkich wysublimowanych aromatach ta dwuletnia pościel to mały pikuś :classic_biggrin:

Edytowano przez Siurentajski

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

Myślę że dla niego to normalne. Jak w mieszkaniu stoją szklanki z moczem a w klipie fermentują stolce z całego tygodnia to przy tych wszystkich wysublimowanych aromatach ta dwuletnia pościel to mały pikuś :classic_biggrin:

Wiadomo, że to niewyobrażalny oblech. Tylko nie może się zdecydować, czy to "forum o kupie", na którym uważa się za wielkiego prowokatora, czy jednak traktuje je poważnie i szuka tu "żony" (pisząc te obrzydlistwa, niwelujące jego wszelkie szanse). A potem nocne godziny prawdy i wycie do księżyca. 

Przed chwilą, selkie napisał:

Wiadomo, że to niewyobrażalny oblech. Tylko nie może się zdecydować, czy to "forum o kupie", na którym uważa się za wielkiego prowokatora, czy jednak traktuje je poważnie i szuka tu "żony" (pisząc te obrzydlistwa, niwelujące jego wszelkie szanse). A potem nocne godziny prawdy i wycie do księżyca. 

W temacie obok jeżowa mi udowadnia, że można być bardzo inteligentnym i żyć na ulicy jak Filip, więc to nawet leżaka przebija :classic_biggrin:

11 minut temu, Siurentajski napisał:

W temacie obok jeżowa mi udowadnia, że można być bardzo inteligentnym i żyć na ulicy jak Filip, więc to nawet leżaka przebija :classic_biggrin:

Myślę, że można, jeśli się jest dostatecznie zaburzonym lub pozbawionym jakichkolwiek perspektyw (na ulicach slumsów Bombaju pewnie znajdzie się i nawet jakiś geniusz ;)). 

Jak można dwa lata nie prać pościeli? Ciekawe co z ubraniami w takim razie?

34 minuty temu, Siurentajski napisał:

Ale znam taką osobę więc co ja poradzę ze tacy ludzie istnieją. To znaczy ten ktos nie żyje na ulicy ale w obskurnej ruderze.

Edytowano przez Onaaaa

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ale znam taką osobę więc co ja poradzę ze tacy ludzie istnieją. To znaczy ten ktos nie żyje na ulicy ale w obskurnej ruderze.

Droga pani! Ostatnie co można powiedzieć o promyczku, to że jest inteligentny. 😅

17 minut temu, kris888 napisał:

ubrań nie pierze bo wyrzuca i kupuje nowe, tak mi to kiedyś tłumaczył. Pralke ma ale jest nierozdziewiczona, to też ustaliłam

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

ubrań nie pierze bo wyrzuca i kupuje nowe, tak mi to kiedyś tłumaczył. Pralke ma ale jest nierozdziewiczona, to też ustaliłam

rzeczywiście zachowanie godne milionera lu 😄(te lu mnie rozwala zawsze).

Edytowano przez kris888

21 godzin temu, _Gretta napisał:

Zapomnę jak sie będzie dało zetrzeć. Po paluchach zetrze się, to zaś smugi i jakieś mazy i plamy zostają. Wytarty u suchą ścierką jeszcze poprawione. Tak jakby wieki nie był wycierany. Dwa dni dopiero wisi. Taka stal do kitu. Dajmy już spokój.

Jeszcze nie mam żadnego tłuszczu i brudu.Tłuszcz i brud to płyn do naczyń da radę albo Meglio.Na przyszłość pomyślę o presto 🙂   

Mnie to wygląda na uszkodzoną powłokę antykorozyjną, z  powodu szorstkiego traktowania , albo wada fabryczna. Nierdzewka jest łatwa w pielęgnacji i wystarczy jej woda z byle jakim mydłem oraz jakaś miękka szmatka. 

21 godzin temu, Kaszalotte napisał:

Świeże and orzeźwiające 😔 może coś z bergamotka eh

Bardzo lubię olejek eteryczny mamdarynka lub pomarańcza, czasem nadgarstki nim nacieram.przyjemnie sie oddycha czując takie coś taki zapach. 

3 godziny temu, WirującaPasztetowa napisał:

Droga pani! Ostatnie co można powiedzieć o promyczku, to że jest inteligentny. 😅

Napisał podstarzały bezrobotny biseks z niebieską kartą za znęcanie się nad starą. 😁

3 godziny temu, kris888 napisał:

Nie wytrzymał by sam ze sobą i znowu was strollował. 😁

16 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Nie wytrzymał by sam ze sobą i znowu was strollował. 😁

Jak musiałaby wyglądać pościel po 2 latach nie zmieniania? 🤔 nie moge sobie tego wyobrazić 😆

3 godziny temu, WirującaPasztetowa napisał:

Droga pani czy pani wie o czym mówi? 😁

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Jak musiałaby wyglądać pościel po 2 latach nie zmieniania? 🤔 nie moge sobie tego wyobrazić 😆

Rozleciała by się z powodu gnicia. 😁

• Haha 1

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Droga pani czy pani wie o czym mówi? 😁

W sumie można nazywać go panią, bo to ten munek co lubi się przebierać za babę 😁 

6 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał:

W sumie można nazywać go panią, bo to ten munek co lubi się przebierać za babę 😁 

Nie czyta ze zrozumieniem jakies głupoty pisze nie na temat.

43 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Mnie to wygląda na uszkodzoną powłokę antykorozyjną, z  powodu szorstkiego traktowania , albo wada fabryczna. Nierdzewka jest łatwa w pielęgnacji i wystarczy jej woda z byle jakim mydłem oraz jakaś miękka szmatka. 

Widzę że to gatunek stali  byle jaki. Daszek jest inny  i tutaj spoko, a te łącza do komina inne i to tak się nie da wytrzeć. 

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Nie czyta ze zrozumieniem jakies głupoty pisze nie na temat.

Jak ktoś chce uderzyć to kij zawsze znajdzie . 😁

1 minutę temu, _Gretta napisał:

Widzę że to gatunek stali  byle jaki. Daszek jest inny  i tutaj spoko, a te łącza do komina inne i to tak się nie da wytrzeć. 

Problem rozwiązany i kupić nowy jeżeli rażą jakieś niedoróbki. 

4 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Jak ktoś chce uderzyć to kij zawsze znajdzie . 😁

Noe boje sie kija 😆

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się