Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kamila159

Facet i cisza

Polecane posty

42 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Jesteś śmieszna. Wejdź sobie może np. na oficjalne strony Korony Polski.  Nie wiesz, że posługują się hasłami Ad maiorem Dei gloriam i Wiara, Rodzina, Wolność, gdzie wiara jest na pierwszym miejscu? A ten cytat z Mentzena zna każdy,  wiec dlaczego zaprzeczasz faktom? 

A jakie poparcie ma ta partia? Kto zna i popiera ten program? Jest to tak samo możliwe do przegłosowania jak w dzisiejszym parlamencie adopcja dzieci przez homo.

22 minuty temu, afekafe napisał:

A czym radzisz smarować ciało "spieczone" słońcem? 😪

Na pewno jakimś balsamem. 

Ja od lat, cały rok smaruje się cała masłem kakaowym z Ziaja w tej baryłce brązowej. Uwielbiam i jestem uzależniona od niego 😄

7 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Na pewno jakimś balsamem. 

Ja od lat, cały rok smaruje się cała masłem kakaowym z Ziaja w tej baryłce brązowej. Uwielbiam i jestem uzależniona od niego 😄

Szukam ratunku na oparzenia słoneczne, nic więcej 😉 Smaruję się teraz maścią nagietkową, kończy się, szukam kolejnego sposobu.

1 godzinę temu, Caryca łabędzica napisał:

Jest spora grupa niechodząca na mszę i odcinająca się od kleru, która jednak wykazuje jakieś przywiązanie do przykazań. Przeważnie wybiórczo 😉 

o to ja, np. nie zabijam ani nie cudzołoże 😜

1 minutę temu, afekafe napisał:

Szukam ratunku na oparzenia słoneczne, nic więcej 😉 Smaruję się teraz maścią nagietkową, kończy się, szukam kolejnego sposobu.

kefir, 100% skuteczność

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

... nie cudzołoże 😜

Do tego dochodzi najczęściej z braku możliwości a nie światopoglądu😴

• Haha 1
  • Sad 1

20 minut temu, Caryca łabędzica napisał:

A jakie poparcie ma ta partia? Kto zna i popiera ten program? Jest to tak samo możliwe do przegłosowania jak w dzisiejszym parlamencie adopcja dzieci przez homo.8

Konfederacja? Prawie 17 procent,  Korona 5. Kto zna i popiera ten program? Dzisiaj np przeczytałem, że kolega RC + cieszy się na te rządy, Ty też ostatnio się cieszyłaś, zaraz po wyborach, z ewentualnej koalicji. A to jest dobre: "Jest to tak samo możliwe do przegłosowania jak w dzisiejszym parlamencie adopcja dzieci przez homo." Wiesz dobrze, że to jest w Polsce ogolnie niemożliwe, nawet ze strony centro- lewicowej, bo taka jest polska mentalność, ze u nas obyczajowo to po prostu nie przejdzie. Ale wielokrotnie tutaj pisałaś swoje puste straszaki i Ci to nie przeszkadzało.

• Like 2

6 minut temu, Qwerty88 napisał:

kefir, 100% skuteczność

Mam tylko jogurt grecki i śmietanę, może być? 

3 minuty temu, Miecz napisał:

w sensie że jestem aż tak nieatrakcyjna że nikt inny niż aktualny janusz mnie nie zechce ?

1 minutę temu, afekafe napisał:

Mam tylko jogurt grecki i śmietanę, może być? 

Wyślij starego do żabki po kefir

28 minut temu, Caryca łabędzica napisał:

A jakie poparcie ma ta partia? Kto zna i popiera ten program? Jest to tak samo możliwe do przegłosowania jak w dzisiejszym parlamencie adopcja dzieci przez homo.

Caryca lebedzica dlaczego mi nie odpisujesz ??

4 minuty temu, Miecz napisał:

Jaki brak możliwości? Bierzesz najtańszy pokój w hotelu i masz cudze łoże. Pytanie dlaczego to taki grzech? 

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

w sensie że jestem aż tak nieatrakcyjna że nikt inny niż aktualny janusz mnie nie zechce ?

Nie, to nie było personalnie. Po prostu to tylko jeden z ukrytych powodów, dla których człowiek "nie cudzołoży".

1 minutę temu, Miecz napisał:

Nie, to nie było personalnie. Po prostu to tylko jeden z ukrytych powodów, dla których człowiek "nie cudzołoży".

chyba z perspektywy kobiety sprawa wygląda troszkę inaczej 😜

Edytowano przez Qwerty88

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Jaki brak możliwości? Bierzesz najtańszy pokój w hotelu i masz cudze łoże. Pytanie dlaczego to taki grzech? 

"Jeśli cudzą żonę w swoje łoże złożę,to wiem, że nie cudzołożę". Chyba Sztautynger.

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

chyba z perspektywy kobiety sprawa wygląda troszkę inaczej 😜

Od zarania dziejów jesteście takie porządne?😴

8 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Konfederacja? Prawie 17 procent,  Korona 5. Kto zna i popiera ten program? Dzisiaj np przeczytałem, że kolega RC + cieszy się na te rządy, Ty też ostatnio się cieszyłaś, zaraz po wyborach, z ewentualnej koalicji. A to jest dobre: "Jest to tak samo możliwe do przegłosowania jak w dzisiejszym parlamencie adopcja dzieci przez homo." Wiesz dobrze, że to jest w Polsce ogolnie niemożliwe, nawet ze strony centro- lewicowej, bo taka jest polska mentalność, ze u nas obyczajowo to po prostu nie przejdzie. Ale wielokrotnie tutaj pisałaś swoje puste straszaki i Ci to nie przeszkadzało.

To ja chyba poczytam ten program tylko nie wiem w sumie który, bo konfederacja to jest zlepek różnych partyjek od krwiożerczych kapitalistów po oszołomów religijnych.

Straszaki - wprowadzenie małżeństw jest możliwe a za tym pójdzie forsowanie adopcji. Piszę co jest na dzień dzisiejszy. Co mamy dzisiaj co jest krokiem do państwa wyznaniowego. Aborcję? Jest i będzie dopuszczalna w sytuacjach skrajnych.

• Haha 1

1 minutę temu, Miecz napisał:

Od zarania dziejów jesteście takie porządne?😴

nie cudzołożymy nie z powodu braku okazji 

19 minut temu, afekafe napisał:

panthenol

• Like 1

1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał:

Ty to masz poczucie humoru, rozwódko z konkubentem 😄

janusz to nie konkubent, prawie jak rodzina 😜

Skrzynke mi zablokowal kilka dni temu. A dzisiaj patrze ze mam 2 wiadomosci ciekawe od kogo?

Jedna to pewnie od tej napalonej pani

2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał:

Cudzolozy się w łóżku jak sama nazwa wskazuje. Gdzie indziej to już nie jest cudzołóstwo. 

A złodzieje nie kradną tylko przejmują przedmiot w użytkowanie bez wiedzy właściciela. W dzisiejszych czasach nie ma grzeszników dlatego musi nastąpić koniec świata 🙃

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Wyślij starego do żabki po kefir

Dzisiaj jeszcze mi wystarczy maść nagietkowa (starego nie ma),  jutro kupię ten kefir.  Jestem mocno zaskoczona swoim wyglądem.  Wczoraj było zachmurzone niebo, wiał wiatr, nawet 5 minut trochę deszczyk kropił. Nie pierwszy raz w tym roku byłam nad wodą, miałam balsam z filtrem ochronnym, a na sobie krótkie spodnie i top. Jak się rozebrałam w domu do kąpieli...🤣

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

nie cudzołożymy nie z powodu braku okazji 

Głównie dlatego, ale co stoi na przeszkodzie zbudować na tym jakąś łzawą historię?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się