libed666 11 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: To są twoje urojenia i mokre sny. ty nawet nie wiesz co to mokry sen sadzac po tym jak zawsze uzywasz tej frazy no ale czego wymagac od chlopa ktory deklaruje ze spalil swiadectwo zeby od niego za duzo nie wymagali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Ja też jestem spokojny i nie kłótliwy do czasu wiem, że nie było, ale ja czasami żyję marzeniami jakbyś nie zauważyła Jakoś nie zauważyłam ty lubisz sie kłócić czasem t.love spiewa w Sopocie na tvn teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Gdzieś są obok tego jak pisałeś że mama kupiła ci na Orlenie hoddoga i myślałeś że za granicą jesteś, albo jak uciekałeś przed menelem który ci cisnął. o widze kolejne urojenia wjezdzaja miales poprzednich urojen szukac a nie tworzyc nastepne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: A to jest jakaś różnica bo chyba tylko taka że śliwka potrafi z dużej , a lipedźio nigdy się nie nauczy . Jest różnica przynajmniej ja ich odróżniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, marazen napisał: Do pewnego momentu pisałam na inny temat... nie wiedzieć dlaczego przekierowano go na inny na który nie mam ochoty pisać. Też lubisz wskoczyć w połowie nie wiedząc o czym było gadane? : ) bo ja nie wchodze zbey pogadac na dany temat tylko p[osmiac sie z lokalnych swirów a ty zarzucasz to co robie ja sliwce a przeciez ona normalnie gada tylko nie udaje ze swiery nie sa swirami ale przeciez ona nie przesladuje biednego widmoka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, libed666 napisał: ty nawet nie wiesz co to mokry sen sadzac po tym jak zawsze uzywasz tej frazy no ale czego wymagac od chlopa ktory deklaruje ze spalil swiadectwo zeby od niego za duzo nie wymagali Nie dziw się skoro sprawiasz wrażenie jakbyś sobie walił pod czyjeś wpisy i zwykle wtedy ślinotoku dostajesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Get Out napisał: Gdzieś są obok tego jak pisałeś że mama kupiła ci na Orlenie hoddoga i myślałeś że za granicą jesteś, albo jak uciekałeś przed menelem który ci cisnął. I co dał rade uciec? Menel zazwyczaj szybko nie biega Edytowano 4 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jest różnica przynajmniej ja ich odróżniam Jedyna jest taka że lipedźio nie potrafi z dużej ani kropki postawić jak kończy jakąś myśl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 57 Napisano 4 godziny temu 51 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie wiem czy masz świadomość tego, że Widmo nawet nie wierzy, że jesteś kobietą Po druge zazdrość o jego pisanie z inną kobietką też Cię mocno boli Śliwka Miszelę , wyjmij se mózg z duupyy Każda leci na twojego koleżkę upoślaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: A to jest jakaś różnica bo chyba tylko taka że śliwka potrafi z dużej , a lipedźio nigdy się nie nauczy . no i kolejnego nie umiesz powtorzyc wiec cie oswiece bandzior napisala lil pedzio a nie lipedzio pewnie chodzilo jej o little pedzio a ty cymbale nie rozumiesz i temu nawet powtyorzyc po kims nie potrafisz bez bledu a innym bledy wytykasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Jakoś nie zauważyłam ty lubisz sie kłócić czasem t.love spiewa w Sopocie na tvn teraz. Znwu zaczynamy widzę czasem kiedy muszę Spoko, ja staram się zapomnieć o Pomorzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Nie dziw się skoro sprawiasz wrażenie jakbyś sobie walił pod czyjeś wpisy i zwykle wtedy ślinotoku dostajesz. ciebie chyba walili patelnia w łeb temu jestes jaki jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I co dał rade uciec? Menel zazwyczaj szybko nie biega Do auta mamy czy jakoś tak żeby nie musieć się bić. Muszę na drugim telefonie poszukać, bo to hity były jak się uzewnętrzniał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, jukon tworki welcome napisał: Miszelę , wyjmij se mózg z duupyy Każda leci na twojego koleżkę upoślaka kazda niewiasta marzy zeby sie schizolem jakims opiekowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 6 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, libed666 napisał: bo ja nie wchodze zbey pogadac na dany temat tylko p[osmiac sie z lokalnych swirów a ty zarzucasz to co robie ja sliwce a przeciez ona normalnie gada tylko nie udaje ze swiery nie sa swirami ale przeciez ona nie przesladuje biednego widmoka No właśnie gdybyś śledził temat to może miałbyś pełen obraz, a nie taki jaki Ci pasuje... czyli pisanie nie na temat byleby znowu było śmiesznio. : ) śmiesznie za wszelką cenę... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, libed666 napisał: no i kolejnego nie umiesz powtorzyc wiec cie oswiece bandzior napisala lil pedzio a nie lipedzio pewnie chodzilo jej o little pedzio a ty cymbale nie rozumiesz i temu nawet powtyorzyc po kims nie potrafisz bez bledu a innym bledy wytykasz Ale ja nie kopiuje od kogoś tylko od siebie nazywam cię lipedźiem tak jak twoją narzeczoną tołdim przychlaście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nekrolog filipa m. 0 Napisano 4 godziny temu pizzdogrzmot wąsaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, libed666 napisał: kazda niewiasta marzy zeby sie schizolem jakims opiekowac Tak brzydko mówisz o babci tołdi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 6 Napisano 4 godziny temu Ale napisałeś jako styl preferujesz będąc na kafe czyli tym razem na temat. : ) uf Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, jukon tworki welcome napisał: Miszelę , wyjmij se mózg z duupyy Każda leci na twojego koleżkę upoślaka Nie mam z tym problemu tak jak Ty Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Ale ja nie kopiuje od kogoś tylko od siebie nazywam cię lipedźiem tak jak twoją narzeczoną tołdim przychlaście. jedno i drugie ukradles i nawet powtorzyc nie potrafisz. jedyne co umiesz sam wymyslic to kupa, pampers itp. po tym mozna poznac twoje epitety bo jeste ograniczony. wszystko ci sie kojarzy z kupa pampersem albo molestowaniem. jak uzywasz innych epitetów to zawsze sa kradzione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 57 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, libed666 napisał: kazda niewiasta marzy zeby sie schizolem jakims opiekowac Mówimy o przyjeebie, ktory wierzy, że jest michelę morronę, trudno wymagać sensownego wnioskowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nekrolog filipa m. 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie mam z tym problemu tak jak Ty wyjeebać ci lamusie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, libed666 napisał: ciebie chyba walili patelnia w łeb temu jestes jaki jestes Ale wrzątkiem nie dostałem tak jak ty od starej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, libed666 napisał: jedno i drugie ukradles i nawet powtorzyc nie potrafisz. jedyne co umiesz sam wymyslic to kupa, pampers itp. po tym mozna poznac twoje epitety bo jeste ograniczony. wszystko ci sie kojarzy z kupa pampersem albo molestowaniem. jak uzywasz innych epitetów to zawsze sa kradzione Już dawno nazywałem cię lipedźiem bo jesteś spеdalony i to się nie zmieni . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, nekrolog filipa m. napisał: wyjeebać ci lamusie? Moon czy kimkolwiek jesteś pajaciu idż lepiej do swojej Klaudii Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, jukon tworki welcome napisał: Mówimy o przyjeebie, ktory wierzy, że jest michelę morronę, trudno wymagać sensownego wnioskowania makaron jest nieszkodliwy nie ma urojen jak widmok po prostu wielbi jakiegos chlopa z filmu jak mialem 10 lat to tez mi sie podobala jakas piosenbkarka z okladki bravo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Ale wrzątkiem nie dostałem tak jak ty od starej. no i kolejne urojenie wjechalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nekrolog filipa m. 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Moon idż lepiej do swojej Klaudii dawaj frajerzyno, jak ty wyglądsz w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, jukon tworki welcome napisał: Miszelę , wyjmij se mózg z duupyy Każda leci na twojego koleżkę upoślaka Dokładnie tak jest każdy leci. Edytowano 4 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach