4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Spoko, a ja bede sie smial z was jak placzecie ze tematy leca albo bloker blokuje xD Pa xD Edytowano 5 godzin temu przez 4ng3l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, ZłyKróliczek napisał: Nie widziałam, w mojej ocenie lepiej, żeby wszyscy wiedzieli (jeśli nie ma tam możliwości bloków, pod tym warunkiem). No to że czegoś nie widzisz nie znaczy że tak nie było. Śmieszni jesteście xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu Zalosni tez xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Uwielbiam ludzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: No krejzi tak się sråla Przed chwilą żeby nie pisać dokładnie. Ślepej jesteście czy czytacie wybiórczo i glupa rzniecie Możesz mi powiedziec co ty bredzisz? Kolejny raz pytamm o co ci chodzi z tym niemowieniem. Tak , dlatego zalozylam temat z linkiem do tematu ogarnij sie bo czegos nie zrozumiałaś chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Będziemy się umawiać na ustawki tutaj Hahahaah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 502 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: No to że czegoś nie widzisz nie znaczy że tak nie było. Śmieszni jesteście xD Ale ja nie twierdzę, że tak nie było, piszę za siebie. Dlaczego jesteś taka najeżona i nagle nakierowana na obronę blokowaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu No pisalas, ze to tajemnica, gdzie wszyscy pojdziecie, zeby zjeeby tam nie poszly, a ty nie dosc, ze napisalas gdzie idziecie, to nigdzie nie poszliscie i ciagle tu gnijecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Możesz mi powiedziec co ty bredzisz? Kolejny raz pytamm o co ci chodzi z tym niemowieniem. Tak , dlatego zalozylam temat z linkiem do tematu ogarnij sie bo czegos nie zrozumiałaś chyba Wkleiłam Ci nawet twoje cytaty a ty nadal udajesz czy może amnezja? Smieszne ogólnie. Whateva. To idziecie czy nie? Zamiast pjerdolic to czeba sie przenieść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 4ng3l napisał: No pisalas, ze to tajemnica, gdzie wszyscy pojdziecie, zeby zjeeby tam nie poszly, a ty nie dosc, ze napisalas gdzie idziecie, to nigdzie nie poszliscie i ciagle tu gnijecie Qrva tajemnica przed zyebami blokującymi pisze to 5 raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 61 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: No to że czegoś nie widzisz nie znaczy że tak nie było. Śmieszni jesteście xD Ty jeszcze śmieszniejsza, że się plujesz. Tematy poblokowane, nawet nie widziałam, że ma być jakaś tajemnica i wstawiłam adres. Przecież nie będę ludziom zaproszeń na zablokowane skrzynki wysyłać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu Ide bo t forum działa na mnie jak płachta na była a tamto leczy bajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał: Ale ja nie twierdzę, że tak nie było, piszę za siebie. Dlaczego jesteś taka najeżona i nagle nakierowana na obronę blokowaczy? Piszę se z sernik. Oczywiście nie mogę bo to zloo i go bronie. Haha. Dobra nara nie chce mi się pjerdolic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Ty jeszcze śmieszniejsza, że się plujesz. Tematy poblokowane, nawet nie widziałam, że ma być jakaś tajemnica i wstawiłam adres. Przecież nie będę ludziom zaproszeń na zablokowane skrzynki wysyłać. Ta jeszcze każe nam isc gadac prywatnie niczym widmok. Ta która tu pitoli codziennie o odbytach 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Ty jeszcze śmieszniejsza, że się plujesz. Tematy poblokowane, nawet nie widziałam, że ma być jakaś tajemnica i wstawiłam adres. Przecież nie będę ludziom zaproszeń na zablokowane skrzynki wysyłać. Jeszcze tu jesteście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 61 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Wkleiłam Ci nawet twoje cytaty a ty nadal udajesz czy może amnezja? Smieszne ogólnie. Whateva. To idziecie czy nie? Zamiast pjerdolic to czeba sie przenieść. My stąd się nie wyprowadzamy na zawsze, mamy alternatywę przy atakach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 400 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Będziemy się umawiać na ustawki tutaj Jestem trochę w szoku że masz lewacką oczyszczalnię ścieków w domu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Wkleiłam Ci nawet twoje cytaty a ty nadal udajesz czy może amnezja? Smieszne ogólnie. Whateva. To idziecie czy nie? Zamiast pjerdolic to czeba sie przenieść. Gdzie wkleiłaś ? Na 15tym zablokowanym po minucie temacie? To proszę o wybaczenie - nie widziałam Edytowano 5 godzin temu przez libbi_sztisel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu (edytowany) W koncu sie wyprowadzicie, bo bloker pewnie niezla polewke z was ma xD Ja az ze smiechu plakalem, jak wam tematy blokowalem, a wy plakaliscie Edytowano 5 godzin temu przez 4ng3l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 730 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Jestem trochę w szoku że masz lewacką oczyszczalnię ścieków w domu. jaka to jest lewacka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 502 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Piszę se z sernik. Oczywiście nie mogę bo to zloo i go bronie. Haha. Dobra nara nie chce mi się pjerdolic Ja akurat osobiście mam to w du... Jeśli interesują Cię stopy, sauna, łysina i mydełka, to pisz se. Nie rozumiem jedynie, dlaczego atakujesz userów, którzy nie blokują za pomysł z innym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 61 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Jeszcze tu jesteście? A co? Wyrzucisz mnie? Może na specjalne zaproszenie i czerwony dywan czekasz i stąd ta sraka? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 4ng3l napisał: W koncu sie wyprowadzicie, bo bloker pewie niezla polewke z was ma xD Ja az ze smiechu plakalem, jak wam tematy blokowalem, a wy plakaliscie Teraz będziesz płakał z nudow;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 502 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: My stąd się nie wyprowadzamy na zawsze, mamy alternatywę przy atakach. Też taki widzę sens. Szczególnie, że nie wiadomo, czy administracja forum o jednak nerwicy zezwoli długo na tak specyficzny off top. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 61 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jestem trochę w szoku że masz lewacką oczyszczalnię ścieków w domu. A co w tym lewackiego? Na wsi nie ma kanalizy, nie chcą doprowadzić. Trzeba sobie radzić sensownie a nie co tydzień glutpompę opłacać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu Skadze, w koncu moze bloker przestanie blokowac xD bo nie bedzie juz belkotu sribeda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 730 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: A co? Wyrzucisz mnie? Może na specjalne zaproszenie i czerwony dywan czekasz i stąd ta sraka? haha, co to za jazda? ktoś sie czuje zagrożony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu schizol zobaczyl ze juz sie nikt nie denerwuje to przestal zakladac kolejne konta plus dla bandziora ze zalozyla temat o nim i wylazl z krzakow i przyznal sie ze siedzi od rana wiec na pewno to on blokowal 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: A co w tym lewackiego? Na wsi nie ma kanalizy, nie chcą doprowadzić. Trzeba sobie radzić sensownie a nie co tydzień glutpompę opłacać. ze jest eko wioski bez kanalizacji placa kare czemu wam nie zrobili kanalizacji jak byly dotacje do niej ? pewnie pis rzadzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 415 Napisano 5 godzin temu Czemu niektóre kobiety z wiekiem się robią takie humorzaste? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach