Get Out 237 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Już sie przenieśliśmy jesteśmy nawet po testach bloków i uuups nie działają;) Fajne forum jedynie to o czym pisze Ewka to minus ale to offtop. obawiam sie tez widmokow piszących o ojcach w wannie, ale to sie przy okazji sprawdzi jak działa moderacja No to idź już tam tutko paryska tylko nie dzwoń tutaj do mnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 61 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: na jedno wychodzi gmina moze zrobic kanalizacje a moze zrobic przydomowe a czesto tam gdzie wiecej domow jest normalna a tam gdzie dalej przydomowe. pieprz nie ma kanalizacji w calej wiosce tylko swoja przydomowa bo nie chce placic za wypompowywanie napisala jasno. Bo powiedziano nam że w życiu nie dociągną kanalizy. Co rok o to męczyliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu Tutka paryska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 86 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Dobra szkoda twojego pisania. Pytanie czy jeszcze tu jesteś to wyrzucanie? Interpretacja godna Magdaleny. Śmieszy to larum a i tak pozostajecie w odbycie. Haha. Pa A co ty dziś taka zmienna i mnie się czepiasz? Raz jesteś miła, a za chwilę bez kija nie podchodź. Uśmiechnij się i nie wycieraj się mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu ty salowa tez raz mila.jestes a raz ponizasz, spojrz na siebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 61 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie chcę uwłaczać mieszkańcom wsi. Raczej podziwiam elastyczność wyborcy pis gdy chodzi o ekologiczne rozwiązania kontra możliwość oszczędzenia tu i teraz. No właśnie o to chodzi, o wasze urojenia o ciemnym ludzie wylewającym guano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: A co ty dziś taka zmienna i mnie się czepiasz? Raz jesteś miła, a za chwilę bez kija nie podchodź. Uśmiechnij się i nie wycieraj się mną. Wolę papier nawilżany. Jestem poyebana. Nie widać jeszcze? To co mam zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 400 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: No to idź już tam tutko paryska tylko nie dzwoń tutaj do mnie Kolejny szeryf kafe co sam szumnie odchodził, i jeszcze domagał się przeprosin za krzywdy fizyczne Wiem, wiem, tylko czekasz żeby zostać tu z jężykiem i namiot boyem żeby błyszczeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 86 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 4ng3l napisał: ty salowa tez raz mila.jestes a raz ponizasz, spojrz na siebie Won do namiotu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 86 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Wolę papier nawilżany. Jestem poyebana. Nie widać jeszcze? To co mam zrobić? Bądź sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu Tak sie sklada, ze jestem w namiocie juz i jest fajnie, i co salowa xD A ty do roboty, a ja nie musze, bo namiot jest za darmo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Bo powiedziano nam że w życiu nie dociągną kanalizy. Co rok o to męczyliśmy. przeciez mogli na to kase dostac to czemu nie dociegneli nie moge zrozumiec ludzi ktorym daja na cos pieniadze a oni nie chca bo trzeba jakis wniosek wypelnic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Bądź sobą. No jestem. Napisalam prawdę. I nie wyganiaj nikogo do namiotu skoro sobie nie życzycie wygnania sami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 61 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: przeciez mogli na to kase dostac to czemu nie dociegneli nie moge zrozumiec ludzi ktorym daja na cos pieniadze a oni nie chca bo trzeba jakis wniosek wypelnic Jesteś głupi, takie fakty. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: No właśnie o to chodzi, o wasze urojenia o ciemnym ludzie wylewającym guano. ale to sa fakty ja czesto jade w sobote to czuje ze ludzie tak robia zwlaszcza jak jest dezszczowa pogoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 237 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Kolejny szeryf kafe co sam szumnie odchodził, i jeszcze domagał się przeprosin za krzywdy fizyczne Wiem, wiem, tylko czekasz żeby zostać tu z jężykiem i namiot boyem żeby błyszczeć Nie projektuj bo ukrywasz się jak pdf z powodu licznych komprom zwyrolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 730 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: przeciez mogli na to kase dostac to czemu nie dociegneli nie moge zrozumiec ludzi ktorym daja na cos pieniadze a oni nie chca bo trzeba jakis wniosek wypelnic ja wystawie twoja kandydature na soltysa w mojej wsi w nastepnych wyborach. Zalatwisz to czego sie nie da od dziesięcioleci zalatwić 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 86 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: No jestem. Napisalam prawdę. I nie wyganiaj nikogo do namiotu skoro sobie nie życzycie wygnania sami. A ty pozwól ludziom pisać co chcą i nie wyganiaj z forum. Wczoraj jechałaś po nim, a dziś nagle twój przyjaciel. Może go przygarnij Śmieszna jesteś i jakieś zaniki pamięci masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu Salowa zazdrosci mi namiotu i swojego lasu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 502 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: namiot boyem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 400 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: No właśnie o to chodzi, o wasze urojenia o ciemnym ludzie wylewającym guano. Nie można wylewax̌ bo byle kontrola, i płacisz grubo. Kontrolę są rzadkie, ale gdyby nie prawo, to dużo by nie inwestowało w podłączenia do kanalizy czy przydomowe oczyszczalnie tylko lało albo stawiało sławojki z serduszkiem.jak leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: ja wystawie twoja kandydature na soltysa w mojej wsi w nastepnych wyborach. Zalatwisz to czego sie nie da od dziesięcioleci zalatwić przeciez za to nie placa soltys dostaje 10% od podatkow od grunbtow jakie zbierze a teraz nikt nie placi w gotowce soltysowi tylko rpzelewem na konto gminy wiec nikt nie chce byc soltysem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu Ja mam swoj las i zmiesciloby sie.tutaj z 15 namiotow, na szczescie tylko sam tu jestem z lisami, wiewiorkami i ptakami xD. Zadnych salowych sribedow i innych pacjentow z psychiatryka dookola, jee 🥰🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: A ty pozwól ludziom pisać co chcą i nie wyganiaj z forum. Wczoraj jechałaś po nim, a dziś nagle twój przyjaciel. Może go przygarnij Śmieszna jesteś i jakieś zaniki pamięci masz. Ja nie mogę ich mieć? To tylko eksperyment społeczny i wonsz rzeczny poprzeczny. Robie rozeznanie i zbieram dane tak jak zwiendlak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 86 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, 4ng3l napisał: Tak sie sklada, ze jestem w namiocie juz i jest fajnie, i co salowa xD A ty do roboty, a ja nie musze, bo namiot jest za darmo xD Ale w zimie będzie zimno. Nawet rodzona matka nie chce cie. Wybacz oddałam cios Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 400 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Nie projektuj bo ukrywasz się jak pdf z powodu licznych komprom zwyrolu Jak zostaniesz tu sam z jeżem to twoje omamy nabiorą realizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 4 godziny temu Matka mnie chce, z 10 razy mnie pytala czy nie.chce u niej mieszkac, ale ja nie chce xD W namiocie w lesie mi lepiej z daleka od takich jak ty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 86 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 4ng3l napisał: Salowa zazdrosci mi namiotu i swojego lasu xD Lasy w Polsce są państwowe, a ty masz dziurawy namiot i jesteś bezdomny. Uważasz, że to powod do radości? Bieda do lenistwo i zapamiętaj to w końcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 61 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: przeciez za to nie placa soltys dostaje 10% od podatkow od grunbtow jakie zbierze a teraz nikt nie placi w gotowce soltysowi tylko rpzelewem na konto gminy wiec nikt nie chce byc soltysem U nas dwie baby się biły o sołtysowanie. Mamy taką git sołtyskę, że dzisiaj był tłum na czynie społecznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 86 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 4ng3l napisał: Matka mnie chce, z 10 razy mnie pytala czy nie.chce u niej mieszkac, ale ja nie chce xD W namiocie w lesie mi lepiej z daleka od takich jak ty xD Super. Zdrowia życzę i domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach