Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

34 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

No ja raczej nie bardzo jestem dla niego milfem. 😄

jak to nie ? starsza jestes znaczenie ? tak. masz dzieci ? tak. no milf 😄

33 minuty temu, Onaaaa napisał:

To ukamieniuj ją - zrobisz przysługę temu forum 😅 a potem na odpoluszczenie czynu pojedziesz do jasła i będziesz chodził na kolanach po kościele 😅

pojde pod tego najwiekszego jezusa w polsce po nagrode a nie po odpuszczenie 😄 ukamieniowanie grzesznika to dobry uczynek wiec nagroda sie nelezy

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Jaka klasa i znowu piszesz o mnie? 🤪Ucz się jak być fajną i mam prośbę - Żebyś nie wycierała się mną i skończyła przywoływać mój nick, kiedy tutaj mnie nie ma Jolanto Koliberku. 

Tylko nie usuwaj znowu nicku, a swoje problemy rozwiązuj u lekarza. 

Dziękuję za uwagę i miłej niedzieli na forum babciu 😄👋

zgloszone 😄

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

I znowu o mnie? Jakaś obsesja, że ktoś jest fajniejszy? A nie tak dawno lajkowałaś moje posty i pytałaś o maseczkę. Daj sobie spokój i odbij ode mnie. 

Popraw literówki Jolka 😁

Słuchaj Adelajda.Ja ciebie nie uważam za fajną, nic a nic. Przypalona kawo 😄

Idź rosół gotuj 😜

• Haha 2

4 minuty temu, zielowania napisał:

Pamiętam jak w zeszłym roku były powodzie i zerknęłam sobie na zbiórki... nie pamiętam może gdzieś mi się to wyświetliło... patrzę a tam ktoś zbierał na swój dom na jakiś remont no bo niby jakieś szkody powstały... duży, ladny dom... wiadomo, że wpłaty są dobrowolne i nikt nikogo nie zmusza do wsparcia i nie ja oceniam kto jest bardziej potrzebującym... ale wtedy myśl była taka, że każdy może założyć taką zbiórkę i nikt nie sprawdza kto rzeczywiście potrzebuje. 

Podejrzewam, że takich zbiórek było tam więcej. 

a jak ladny dom to nie nalezy mu sie pomoc bo nie wiem o co chodzi z tym duzy ladny dom?

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

jak to nie ? starsza jestes znaczenie ? tak. masz dzieci ? tak. no milf

7 lat to jest znacznie? xD

On też ma dziecko pragnę przypomnieć.😄

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

7 lat to jest znacznie? xD

On też ma dziecko pragnę przypomnieć.😄

no jak baba starsza to znacznie 😄

a to nie wiedzialem ze mial jakies dziecko wczesniej sadzilem ze zaliczyl wpadke jak ciebie poznal. a to dzieciorób 

Zapamiętajcie dobrze - Madzia jest fajniejsza od wszystkich na forum, ma "fajniej, lepiej w życiu" i jest tu najfajniejszą laską 😉

• Haha 1

a jak ladny dom to nie nalezy mu sie pomoc bo nie wiem o co chodzi z tym duzy ladny dom?

Przyklad jak ten z tematu... zbierac każdy może.

Wracając do tematu do dokladam do zbiórek na chore dzieci, zwierzaki, a ostatnio dużo wpłaciłam mojemu krewnemu, który miał leczenie raka za granicą i niestety zmarł. 

Bagatelizował sobie objawy i trafił do szptala na ostatnią chwilę. Tak więc badajcie się ludzie i nie lejceważcie objawów jakie wysyła Wam organizm 😴

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Jak zwał tak zwał. Nie przywołuj ludzi, których nie ma w danym momencie. Ale widzę, że i tak nie zrozumiesz 🤨

Uczę się od najlepszych 🙃 Ty tak robisz.

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

I znowu o mnie? Jakaś obsesja, że ktoś jest fajniejszy? A nie tak dawno lajkowałaś moje posty i pytałaś o maseczkę. Daj sobie spokój i odbij ode mnie. 

Popraw literówki Jolka 😁

Bo pewnie ją zwyzywałaś jak wszystkich to już nie lajkuje. Czasem po nocy poczytaj co pisałaś o innych i zrozumiesz czemu tak jest bo widocznie nie wiesz co piszesz.

Z tym domem to jak i z kościołem. Jak myślisz kto najwięcej korzysta z pomocy? Zawsze z tym walczyłem, mimo żem wierzący. Rozdając paczki widziałem kto się po nie zgłasza. Uwierz mi, ludzie biedni wstydzą się swojej biedy i zawsze przychodzą na końcu. 

1 minutę temu, selkie napisał:

Zapamiętajcie dobrze - Madzia jest fajniejsza od wszystkich na forum, ma "fajniej, lepiej w życiu" i jest tu najfajniejszą laską 😉

Tak 🙂

1 minutę temu, Miecz napisał:

Z tym domem to jak i z kościołem. Jak myślisz kto najwięcej korzysta z pomocy? Zawsze z tym walczyłem, mimo żem wierzący. Rozdając paczki widziałem kto się po nie zgłasza. Uwierz mi, ludzie biedni wstydzą się swojej biedy i zawsze przychodzą na końcu. 

Albo nie przychodzą wcale.Też znam takich.

Edytowano przez _ Gretta

1 minutę temu, _ Gretta napisał:

Tak 🙂

Zazdraszczaj 😌

Przed chwilą, zielowania napisał:

Major o którym wspomniałam, był dobrze ubezpieczony, żona lekarka wojskowa, ale nie dołożyłam złotówki i nie wyliczam, bo szkoda mi faceta i rodziny, która to wszystko przeżywa. 

A żona Charliego Kirka, którego zastrzelono na jej oczach, też organizuje zbiórkę? Ciekawe, bo została z dwójką maleńkich dzieci 🙄

4 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

no jak baba starsza to znacznie 😄

a to nie wiedzialem ze mial jakies dziecko wczesniej sadzilem ze zaliczyl wpadke jak ciebie poznal. a to dzieciorób 

Ze mną ma dziecko. 😄

Madzialena tak jesteś miłosierna i wiesz co się dzieje na świecie,

a dokuczasz ludziom na forum,

to jak to jest z twoim miłosierdziem?

Przed chwilą, _ Gretta napisał:

Albo nie przychodzą wcale.Też znam takich.

Ale to proboszcz decyduje o wszystkim. Dajemy tym, którzy się udzielają dla wspólnoty. Wysyłamy dzieci na wakacje tym, którzy się udzielają. Ile w tym wiary, a ile wyrachowania?

Powtórzę, naprawdę ciężko trafić do naprawdę potrzebujących.

9 minut temu, _ Gretta napisał:

Słuchaj Adelajda.Ja ciebie nie uważam za fajną, nic a nic. Przypalona kawo 😄

Idź rosół gotuj 😜

W pracy jestem do wieczora. Ty masz emeryturę i święty spokój, ale nie zazdroszczę. Trzymaj się. 

Miłego dnia na forum 😁👋

1 minutę temu, Miecz napisał:

Ale to proboszcz decyduje o wszystkim. Dajemy tym, którzy się udzielają dla wspólnoty. Wysyłamy dzieci na wakacje tym, którzy się udzielają. Ile w tym wiary, a ile wyrachowania?

Powtórzę, naprawdę ciężko trafić do naprawdę potrzebujących.

Pomyślałam akurat o innych placówkach.  

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Major o którym wspomniałam, był dobrze ubezpieczony, żona lekarka wojskowa, ale nie dołożyłam złotówki i nie wyliczam, bo szkoda mi faceta i rodziny, która to wszystko przeżywa. 

A żona Charliego Kirka, którego zastrzelono na jej oczach, też organizuje zbiórkę? Ciekawe, bo została z dwójką maleńkich dzieci 🙄

Dlatego napisałam, że wpłaty są dobrowolne... ale na tle ogromu ludzi którym powódź wyrządziła duze szkody tamta zbiórka na remont... w pewnym sensie podpięcie się pod nią... kombinują ludzie jak mogą. 

• Like 1

1 godzinę temu, Spaghetti .... napisał:

Mądry człowiek nie musi pisać czy mówić o swojej mądrości tylko ją pokazuje w przeciwieństwie do Ciebie.

Skończ serio, bo ze mną nie wygrasz dziadek.

O co gracie? 

Mogę zostać sędzią 😄

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

W pracy jestem do wieczora. Ty masz emeryturę i święty spokój, ale nie zazdroszczę. Trzymaj się. 

Miłego dnia na forum 😁👋

Będę gotować rosół, też idę.

Miesiąc już nie było rosołu. Pa...

7 minut temu, zielowania napisał:

no ale ktos poszkodowany w powodzi to chyba po to takei zbiorki sa czyz nie ? nie wiem co cie dziwi w zbiorce na odbudowe domu po powodzi jakbys mogla jasniej bo nie rozumiem ?

6 minut temu, Miecz napisał:

a dlaczego ma sie pomagac biednym nierobom albo dzieciorobom a nie tym ktorym przytrafi sie nieszczescie ?

takei zbiorki powinny byc wlasnei na zdarzenia losowe a nie do wspierania ludzie ktorzy nie pracuja albo nie stac ich na utrzymanie licznej rodziny mimo to robia kolejne dzieci. powodz to zdarzenie losowe czy nagla smierc. 

najbardziej bezsensowne moim zdaniem to zbiorki na leczenie tam zwykle sa niekle szanse ze ktos przezyje mimo tego ale lapie sie jak brzytwy kazdej szany bo wiadomo ze jest chory i mu zalezy ale ci coi wplacaja powinni oceniac racjonalnie. na odbudowe domu moim zdaniem zbiorka logiczna i ma sens.te pieniadze nie sa wyrzucone w bloto. 

1 minutę temu, zielowania napisał:

Dlatego napisałam, że wpłaty są dobrowolne... ale na tle ogromu ludzi którym powódź wyrządziła duze szkody tamta zbiórka na remont... w pewnym sensie podpięcie się pod nią... kombinują ludzie jak mogą. 

Każdy orze jak może. Co zrobisz. 

Dlatego jak pisałam powyżej, daje na zwierzęta, pomagam chorej rodzinie, znajomym i tyle w temacie. Pieniądze nie wrócą obecności człowieka, a hejt i wyliczanie innym w sieci jest śmieszna. 

Dobrze, że Leżak nie organizuje zbiórek 😁

8 minut temu, 250GodzinTak napisał:

lekarz wojskowy zarabia tyle co kazdy wojskowy z tym stopniem wiec kokosów nie ma 

nie wiem czy ubezpieczenie obejmuje ryzykowne zajecia jak takei pokazy i skad wiesz ze byl dobrze ubezpieczony ? 

a ten amerykanski milioner to juz mocno smieszne jest ale amerykance glupi narod to wplaca miliony skoro trumpowi dali na memcoina 25 miliardow 😄

no ale ktos poszkodowany w powodzi to chyba po to takei zbiorki sa czyz nie ? nie wiem co cie dziwi w zbiorce na odbudowe domu po powodzi jakbys mogla jasniej bo nie rozumiem ?

a dlaczego ma sie pomagac biednym nierobom albo dzieciorobom a nie tym ktorym przytrafi sie nieszczescie ?

takei zbiorki powinny byc wlasnei na zdarzenia losowe a nie do wspierania ludzie ktorzy nie pracuja albo nie stac ich na utrzymanie licznej rodziny mimo to robia kolejne dzieci. powodz to zdarzenie losowe czy nagla smierc. 

najbardziej bezsensowne moim zdaniem to zbiorki na leczenie tam zwykle sa niekle szanse ze ktos przezyje mimo tego ale lapie sie jak brzytwy kazdej szany bo wiadomo ze jest chory i mu zalezy ale ci coi wplacaja powinni oceniac racjonalnie. na odbudowe domu moim zdaniem zbiorka logiczna i ma sens.te pieniadze nie sa wyrzucone w bloto. 

Nie zależy mi na tym by Libed w końcu zrozumiał... tyle w temacie. : ) 

Przed chwilą, zielowania napisał:

Nie zależy mi na tym by Libed w końcu zrozumiał... tyle w temacie. : ) 

A na czym Ci zależy Maro? 😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się