Qwerty88 744 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Ale musisz wziąć pod uwagę, ze byc moze to ja Tobą sie bawię, a nie Ty mną. Ja nie narzekam, masz duzo wieksze poczucie humoru niż wiekszość sztywniaków z ero i sie nie obrażasz o byle g, nie obrażasz mnie, jeżeli dumna żona udzieli zezwolenia, możesz się ze mna dalej bawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 246 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: jakie kazanie? Poprosił o pomoc w zrozumieniu tego forum i userów i jej udzieliłam Zapytałem kto tu jeszcze ma schizofrenię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 69 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Zacznijmy od tego, ze wzorzec psychologiczny przestępcy seksualnego zaczyna sie od fantazjowania. Ale u większości ludzi "nie zaskakuje" na popełnienie zbrodni. nie znam sie na tym ale skoro oni prawie zawsze maja dziwne fetysze to moim zdaniem jak ktos ma dziwne fetysze to juz trzeba ingerowac zamiast tlumaczyc to tym ze nie kazyd bedzie przestepca. pewnie czesc znajdzie substytuty albo sie bardzo boi wiec nie popelni ale mysle ze potencjalnie moga jak nie znajda zastepstwa to moga sila dazyc do realizacji. ogolnie ludzi ze zryta bania powinno sie leczyc bez ich zgody Edytowano 2 godziny temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 253 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: jesli chodzi o mnie to wy za kazdym razem jak wam cos nie pasuje i chcecie odreagowac mozecie sciagnac gacie i narobic na ulice tam gdzie akurat to przeczytacie idz sie na jakiejs witrynie odegraj za moje hejty to ukoi twoje nerwy Ale ja nie wy i nawet nie pamiętam ile tych znaków trzeba wysłać żeby zablokować, bo podawałeś swego czasu też z ilu kont mnie zgłaszać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 411 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: A jak ty udawałeś rezydenta Wawy i przykładnego tatusia z synem to wszystko było ok Nadal jestem "rezydentką Wawy". Cały ksysio, swoje halucynacje broni halucynacjami jeszcze grubszego kalibru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 1 Napisano 2 godziny temu Ja mam swoje forum, i wlasnie dzisiaj wgrywam nowa skorke i wszystkie tematy przenosze do jednego dzialu i bedzie wiekszy ruch niz tutaj albo na nerwicy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 69 Napisano 2 godziny temu fajnie ze kolekcjonujesz moje zdjecia widze ze mapa juz stara dac ci zaktualizowana ? sadzilem ze widmoka szlag trafi ale jesli qwerty chociaz sraczki dostanie to moge pnowic jakas fotke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 91 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: jakie kazanie? Poprosił o pomoc w zrozumieniu tego forum i userów i jej udzieliłam Prosić to on może selkie dziewczynkę, bo jest dużym chłopcem, a Ty plotkaro do garów mykaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 1 Napisano 2 godziny temu Do tego u mnie mozna pisac z goscia bez rejestracji xD Bedzie wiecej osob i tematow powstawalo niz tutaj xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 744 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Prosić to on może selkie dziewczynkę, bo jest dużym chłopcem, a Ty plotkaro do garów mykaj Makarone Morone, czy ja cie kiedykolwiek zaczepiam? Pamietaj że znam kogoś kto ciebie zna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 1 Napisano 2 godziny temu Dobra ide po druga kawe i zabieram sie za sprzatanie mojej stronki internetowej B) a wy milej kolejnej niedzieli spedzonej na srafe xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 744 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: fajnie ze kolekcjonujesz moje zdjecia widze ze mapa juz stara dac ci zaktualizowana ? sadzilem ze widmoka szlag trafi ale jesli qwerty chociaz sraczki dostanie to moge pnowic jakas fotke jeżeli odczuwasz taką potrzebę, wal śmiało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 91 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Makarone Morone, czy ja cie kiedykolwiek zaczepiam? Pamietaj że znam kogoś kto ciebie zna Nie strasz nie strasz, lepiej napisz jak w Gdańsku się bawisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 744 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie strasz nie strasz, lepiej napisz jak w Gdańsku się bawisz Piekne okolice, a dzieki rdzennej ludności poznałam też dużo mniej komercyjne i mniej zaludnione miejsca w okolicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 246 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: nie znam sie na tym ale skoro oni prawie zawsze maja dziwne fetysze to moim zdaniem jak ktos ma dziwne fetysze to juz trzeba ingerowac zamiast tlumaczyc to tym ze nie kazyd bedzie przestepca. pewnie czesc znajdzie substytuty albo sie bardzo boi wiec nie popelni ale mysle ze potencjalnie moga jak nie znajda zastepstwa to moga sila dazyc do realizacji. ogolnie ludzi ze zryta bania powinno sie leczyc bez ich zgody Byly takie opinie u seksuologów, ze kazdy przestępca seksualny jest niezrównoważonego psychicznie. Niektórzy seryjni mieli silną obsesję, której nie kontrolowali. Ale byli tez tacy, którzy świadomie podejmowali decyzje o zabijaniu. To jest akurat bardzo skomplikowane, a ja również nie jestem specem. Na pewno nie uwazam, ze kazdy gość, który chve wąchać i lizać stopy kobiety i w ten sposób doprowadzi sie do orgazmu, jest groźny i powinien byc leczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 69 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Get Out napisał: Płonne twe nadzieję na moje wykitowanie i podpowiem ,że chodzi o to jak komuś wypominasz to co sam robisz. mysle ze bylo blisko arytmii tak zglaszales te posty ze mozna bylo przy odrobinie szczescia liczyc na zwal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 91 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: Piekne okolice, a dzieki rdzennej ludności poznałam też dużo mniej komercyjne i mniej zaludnione miejsca w okolicy Czyli krzaki też ładne ja w Gdyni głównie koczowałem zanim do Sopotu na koniec poleciałem. Pozdrów Szyszkę bo się na mnie obraziła Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 40 Napisano 1 godzinę temu Libed. Nie wiesz ilu ludzi z bardziej zryta bania możesz mijac na ulicy ale bez napadów agresji albo z nieco większa empatia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 744 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Czyli krzaki też ładne ja w Gdyni głównie koczowałem zanim do Sopotu na koniec poleciałem. Pozdrów Szyszkę bo się na mnie obraziła Oki, pozdrowie przy najbliższej okazji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 912 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Czyli krzaki też ładne ja w Gdyni głównie koczowałem zanim do Sopotu na koniec poleciałem. Pozdrów Szyszkę bo się na mnie obraziła Obraziła? Serio? Najgorsze co może spotkać faceta to zadanie sobie samemu pytania: co zrobić by kobieta była ze mnie zadowolona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 91 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Miecz napisał: Obraziła? Serio? Najgorsze co może spotkać faceta to zadanie sobie samemu pytania: co zrobić by kobieta była ze mnie zadowolona? Nie będę tego tłumaczył naczelnemu erotomanowi także odbij dziadku i zajmij się swoimi fankami Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 69 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Hugh Hefner napisał: Na pewno nie uwazam, ze kazdy gość, który chve wąchać i lizać stopy kobiety i w ten sposób doprowadzi sie do orgazmu, jest groźny i powinien byc leczony. no a ja mam wlasnie odmienne zdanie w tej kwestii powinien przynajmniej byc na jakiejs obserwacji i niech ktos zareczy za to ze on nie jest niebezpieczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 69 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, włosynarękach napisał: Libed. Nie wiesz ilu ludzi z bardziej zryta bania możesz mijac na ulicy ale bez napadów agresji albo z nieco większa empatia zdaje sobei z tego sprawe dlatego lubie internet tu widac szybciej kto ma zryta banie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 1 Napisano 1 godzinę temu Dlatego ja nie czytam twoich postow sribed jak belkoczesz bo ryjesz banie a ja nie chce miec zrytej bani xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 912 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Hugh Hefner napisał: Ale musisz wziąć pod uwagę, ze byc moze to ja Tobą sie bawię, a nie Ty mną. Był moment, w którym skutecznie pohamowałem Twoje zabawy z samym sobą. Wyglądało to naprawdę bardzo tragicznie. Ten płacz... Qwerty jest jaka jest. Nawet mnie potrafi częściej wkur/wić niż mentalnie zadowolić. Rozumiem, że w dzisiejszym występie pokazujesz swoją ludzką twarz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 912 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nie będę tego tłumaczył naczelnemu erotomanowi także odbij dziadku i zajmij się swoimi fankami Pobudzony jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 744 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Był moment, w którym skutecznie pohamowałem Twoje zabawy z samym sobą. Wyglądało to naprawdę bardzo tragicznie. Ten płacz... Qwerty jest jaka jest. Nawet mnie potrafi częściej wkur/wić niż mentalnie zadowolić. Rozumiem, że w dzisiejszym występie pokazujesz swoją ludzką twarz? ja tu nie jestem od zadowalania, masz od tego wierne fanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 912 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie będę tego tłumaczył naczelnemu erotomanowi także odbij dziadku i zajmij się swoimi fankami A potem będzie ściana tekstu jak to brzydzisz się hejtem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 744 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: specjalnie dla qwerty mam nadzieje ze bedzie sraczka, jakbys jeszcze kiedys potrzebowala jakiegos leku na zatwardzenie to pisz smialo p.s. mozesz smialo oprawic sobie zanim zaczniesz komus zarzucac chwalenie sie swoim życiem, wspomnij sobie mape twoich podróży. Pozdrawiam serdecznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 246 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: no a ja mam wlasnie odmienne zdanie w tej kwestii powinien przynajmniej byc na jakiejs obserwacji i niech ktos zareczy za to ze on nie jest niebezpieczny Ludzie mają różne upodobania seksualne. Tutaj jest problem jak to rozdzielić. Ja sam mam, ty pewnie tez jakieś. Problem jest dopiero wtedy, gdy przyjemność seksualna osiąga sie jedynie w kontakcie z określonym fetyszem. Ale nie da sie moim zdaniem dotrzeć do wszystkich takich ludzi. To nierealne. Poza tym przymusowe kierowanie na badania byłoby naruszeniem wolności osobistej. Nie do zrealizowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach