Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

ja tu nie jestem od zadowalania, masz od tego wierne fanki 😜 

Problem w tym, że nie mam fanek. Z boku może tak to wyglądąć, ale w rzeczywistości subtelnie mnie hejtują.

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

zanim zaczniesz komus zarzucac chwalenie sie swoim życiem, wspomnij sobie mape twoich podróży.

Pozdrawiam serdecznie!

skoro HH nie wiedzial po co i pytalem to staralem mu sie pomoc. milo ze tak kolekcjonujesz bezwartosciowe zrzuty ekranu 😄 to pokazuje ze jednak nie do konca tak ok ze zdrowiem u ciebie skoro z takiego forum zbierasz obrazki

4 minuty temu, Miecz napisał:

Był moment, w którym skutecznie pohamowałem Twoje zabawy z samym sobą. Wyglądało to naprawdę bardzo tragicznie. Ten płacz...

Qwerty jest jaka jest. Nawet mnie potrafi częściej wkur/wić niż mentalnie zadowolić.

Rozumiem, że w dzisiejszym występie pokazujesz swoją ludzką twarz?

Nie przypominam sobie. Jeżeli piszesz o jakimś jednym wystąpieniu kiedy pokłóciłem się z Ewka i chcieliśmy sie rozstać, to owszem. Byl taki moment i dzięki. Człowiek nie mysli wtedy racjonalnie.

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Poza tym przymusowe kierowanie na badania byłoby naruszeniem wolności osobistej.

no i pozniejj widac efekty takiego podejscia w tym metrze

7 minut temu, Miecz napisał:

Pobudzony jesteś?

Raczej wkur.wiony bo czepiasz się bez powodu o g ... dziadu 😎

wypad.

Edytowano przez Spaghetti ....
  • Sad 1

3 minuty temu, Miecz napisał:

Problem w tym, że nie mam fanek. Z boku może tak to wyglądąć, ale w rzeczywistości subtelnie mnie hejtują.

ja juz tam nie wnikam kto jakie role odgrywa podczas zadowalania 😜

17 minut temu, libed from kafeteria napisał:

mysle ze bylo blisko arytmii tak zglaszales te posty ze mozna bylo przy odrobinie szczescia liczyc na zwal 😄

Takie rzeczy to tylko w twoich urojeniach, albo świadomie sobie odpowiadasz jak ci wygodnie żeby zachować komfort psychiczny 😁

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

no i pozniejj widac efekty takiego podejscia w tym metrze

Ale jak to sobie wyobrażasz? inInwigilacja każdego? Jak dotrzeć do takich ludzi? 

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Nie przypominam sobie. Jeżeli piszesz o jakimś jednym wystąpieniu kiedy pokłóciłem się z Ewka i chcieliśmy sie rozstać, to owszem. Byl taki moment i dzięki. Człowiek nie mysli wtedy racjonalnie.

Czyli jednak sobie przypomniałeś. Wiesz co? Nigdy nie bazuj na tym, że ktoś nieracjonalnie myśli w danym momencie. Emocje są fajne, i te dobre, i te złe.

Kogoś mogę bardzo lubić, ale i tak się do niego dopier/dolę, kiedy subiektywnie zauważę, że głupio pisze. Może i mądrze pisze, ale na tę chwilę uważam, że głupio.

9 minut temu, Miecz napisał:

A potem będzie ściana tekstu jak to brzydzisz się hejtem😴

Jesteś głupszy niż ustawa w sejmie przewiduje 😎

Na dodatek nudny.

2 minuty temu, Spaghetti .... napisał:

Raczej wkur.wiony bo czepiasz się bez powodu o g ... dziadu 😎

wypad.

Jesteś na kolizyjnym kursie. Zdajesz sobie z tego sprawę? Twój pozytywny obraz, który kreujesz, zaczyna się zamazywać. Wybacz, ale nie mam w zwyczaju wykorzystywać braków w inteligencji potencjalnych "wrogów".

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Ale jak to sobie wyobrażasz? inInwigilacja każdego? Jak dotrzeć do takich ludzi? 

np. zeby to byla przeslanka do skierowania na leczenie jesli rodzina wniesie czy ktos bliski. teraz ubezwlasnowolnienie ma zastapic wlasnie jakis przymus leczenia etc. 

np. taki batistuta  jesli juz w szkole przejawia swoje fetysze to go kieruja do specjalisty i musi isc czy chce czy nie

1 minutę temu, Spaghetti .... napisał:

Jesteś głupszy niż ustawa w sejmie przewiduje 😎

Na dodatek nudny.

Argument, że jestem stary i nudny to chyba ostatnia deska ratunku, prawda?

Przed chwilą, Miecz napisał:

Jesteś na kolizyjnym kursie. Zdajesz sobie z tego sprawę? Twój pozytywny obraz, który kreujesz, zaczyna się zamazywać. Wybacz, ale nie mam w zwyczaju wykorzystywać braków w inteligencji potencjalnych "wrogów".

Hejt kieruje tylko do takich jak ty frajerów którzy kobiety widzą tylko w łóżku w swoich fantazjach pod tytułem kiedyś będę 😎

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

np. zeby to byla przeslanka do skierowania na leczenie jesli rodzina wniesie czy ktos bliski. teraz ubezwlasnowolnienie ma zastapic wlasnie jakis przymus leczenia etc. 

np. taki batistuta  jesli juz w szkole przejawia swoje fetysze to go kieruja do specjalisty i musi isc czy chce czy nie

gdybyś ty  i tobie podobni zgłaszali potencjalnych pacjentów na takie obowiązkowe badania do specjalisty to nastąpiłby zator krajowego systemu ochrony zdrowotnej w pierwszej dobie 😜

2 minuty temu, Miecz napisał:

Argument, że jestem stary i nudny to chyba ostatnia deska ratunku, prawda?

Owszem, bo kobiety mają z Ciebie bekę. Ilu wbiłeś na priv za czasów ero endriu ? 😅

Taki z ciebie kozak 😎

4 minuty temu, Miecz napisał:

Czyli jednak sobie przypomniałeś. Wiesz co? Nigdy nie bazuj na tym, że ktoś nieracjonalnie myśli w danym momencie. Emocje są fajne, i te dobre, i te złe.

Kogoś mogę bardzo lubić, ale i tak się do niego dopier/dolę, kiedy subiektywnie zauważę, że głupio pisze. Może i mądrze pisze, ale na tę chwilę uważam, że głupio.

Kazdy ma tutaj za sobą lepsze i gorsze wystąpienia. 

Przed chwilą, Spaghetti .... napisał:

Hejt kieruje tylko do takich jak ty frajerów którzy kobiety widzą tylko w łóżku w swoich fantazjach pod tytułem kiedyś będę 😎

Wybacz, ale nie mam nic wspólnego z Twoimi niepowodzeniami życiowymi. Jeszcze jedno, chyba słabo nadaję się na fantoma.

• Haha 1

Wybacz, ale nie mam nic wspólnego z Twoimi niepowodzeniami życiowymi. Jeszcze jedno, chyba słabo nadaję się na fantoma.

Robisz z siebie Boga i Cara, a słoma z butów Ci wystaje 😎

Fanki się dziś nie odzywają do Ciebie biedny Mieczu 😅

Owszem, bo kobiety mają z Ciebie bekę. Ilu wbiłeś na priv za czasów ero endriu ? 😅

Taki z ciebie kozak 😎

Ile razy wbiłem? Ty mi to powiedz. Chyba masz jakąś wiedzę na ten temat, prawda? 

1 minutę temu, Miecz napisał:

Mieczysławie tutaj nie ma konkurencji. Kogoś podświadomie deskrydować  jaki jest.

Robisz z siebie Boga i Cara, a słoma z butów Ci wystaje 😎

Pociągnę jeszcze trochę i prawdziwa natura Makarona będzie podana na talerzu.

Edytowano przez Miecz

Ile razy wbiłem? Ty mi to powiedz. Chyba masz jakąś wiedzę na ten temat, prawda? 

Nie podskakuj dziadek bo Ci żyłka pęknie a kobiety się śmieją nadal z Ciebie cwaniaczku 😅

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Mieczysławie tutaj nie ma konkurencji. Kogoś podświadomie deskrydować  jaki jest.

Znam swoje miejsce w szeregu. Akurat Ty jesteś ponad to wszystko. Tak, wiem.

• Haha 1

Pociągnę jeszcze trochę i prawdziwa natura Makarona będzie podana na talerzu.

Twoja już została podana dawno temu i nawet taka Brum zauważyła jak kobiety traktujesz pajacu 😎

Nie podskakuj dziadek bo Ci żyłka pęknie a kobiety się śmieją nadal z Ciebie cwaniaczku 😅

A tak coś bardziej konkretnie?

On jest starszy tamte są starsze, więc podobnym wieku, chyba nie chcą starszego a młodego 

Twoja już została podana dawno temu i nawet taka Brum zauważyła jak kobiety traktujesz pajacu 😎

Dobrze mi idzie jak widzę. Rozkręcasz się.

6 minut temu, Qwerty88 napisał:

gdybyś ty  i tobie podobni zgłaszali potencjalnych pacjentów na takie obowiązkowe badania do specjalisty to nastąpiłby zator krajowego systemu ochrony zdrowotnej w pierwszej dobie 😜

zator jest tez w onkologii a jednak nie twierdzi nikt ze nie leczmy ludzi bo jest zator

czesc kasy z wizien wydac na psychiatryki poza tym jakby po np. 5 przestepstwie wprowadzic kare smierci to by byly oszczednosci

Dobrze mi idzie jak widzę. Rozkręcasz się.

Dobrze Ci idzie chlanie wódki co już sam kiedyś przyznałeś, że pijesz na okrągło 😅😎

• Sad 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się