Polak123 10 Napisano 2 godziny temu zespol downa teraz to jest ciezko, bo ja 30 lat to sie wymaga, zebym mial hajs i perkusje i gdzie grac, a jak bylem mlody to mialem perkusje u babci w wielkiej chacie i wokalista u siebie tez mial w domu, a kolega gitarzysta pozyczal VAN wielki od ojca do transportu sprzetu, i w ogole jakos bylo inaczej, wszystko bylo, a co weekend gralismy proby, to byly czasy a teraz tylko praca zarabianie pieniadze ludzie sa powazni i dorosli, a kapele i muzycy graja tylko covery, a swoje piosenki ciezko, chociaz w jazz klubie pare tygodni temu zaczalem grac rytm na perce i zaczelismy jammowac, ale teraz te wojny i w ogole eh nie chce umierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: miło mi Mnie niezbyt ale co zrobisz. Każdy swojo kafeteria ma. Taki los. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 2 godziny temu Zespol napięcia nerwowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 2 godziny temu haha salowa 5 rano pewnie pobudka, bedzie niedlugo xDD a potem zglaszanie do bana xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 2 godziny temu tak jak ten rymcym peedal sawicki, ale typ jest wkuurwiajacy, jak pisal ostatnio ze doope lizal adminom i zeby mnie do sadu podali i profil matki na fejsie, co za kuurwa bezczelny typ, ale bym go napieerdalal po tej mordzie ze jego ukochana by go nie rozpoznala i roztrzaskal jego czaszke o beton 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 2 godziny temu wsadzilbym go do obozu koncentracyjnego i niech niemieccy lekarze na nim eksperymenty medyczne porobia, to mu zejdzie ten usmieszek z tej parszywej mordy, kapus pieerdolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 2 godziny temu albo ten co truckerami jezdzi, najeebie sie wieczorem piwem i kozaczy frajer, wkoorwiaja mnie tacy typy, wielkie cwaniaki koorwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 2 godziny temu Lepiej do ruskich to wysłać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 2 godziny temu salowa tez jest wkoorwiajaca i wkrotce tu wpadne i sobie ja poobrazam, nalezy jej sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 2 godziny temu to prawda, na syberie i do kilofu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 2 godziny temu I w końcu pjerdolnie w jakiś słup u rozdupcy innej kalece krengoslup. Zyeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 2 godziny temu Nom, Klaudiusz akurat bedzie na rowerze jechal, a nagle wjedzie tirem na klaudiusza i bedzie z polamanym kregoslupem i witaj ziemniak w klubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 2 godziny temu Rozjedzie jak hepnerova kafeterjuszy i będzie rzeź baranków bozych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 2 godziny temu Spać pokemony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 2 godziny temu ostatnio u mnnie na forum jakis typ wlazl i mi pisze, ze zalatwil mi bana i ze ma nadzieje, ze stad odejde, nastepny bezczelny typ co ci ludzie koorwa mi rzadza ze mam odejsc stad albo w ogole, i sie panosza, skad to sie bierze i czemu? dlaczego dla innych to problem, ze sobie tutaj pieerdole kocopoly??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 2 godziny temu haha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 2 godziny temu nastepny koorwa spac, sam idz spac wypieerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 2 godziny temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 2 godziny temu salowa i srymcym chyba oboje sa z katowic, widocznie stamtad ludzie to takie mendy sa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 2 godziny temu Ludzie beszczelniejom z każdym nowym rokiem. Tego trendu nie da się odwrócić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 161 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: Salowej nie ma. Same odpady zostaly Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 2 godziny temu no ci co pisza o sprawie w sadzie, bo forum jest zjeebane, ze mozna blokowac tematy, to ma cos nie tak z deklem koorwa jeebnac patelnia twarda w ten leb to moze sie cos poprzestawia, bo widac ze styki niewszystkie dzialaja jak nalezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Dzięki. Dobrze wybaczcie mi. Oprócz elzbiety i kartofla. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 2 godziny temu spoko, na szczescie jutro mam zajety dzien, bo ide po warzywka do sklepu, potem pewnie plywalnia a wieczorem jazz klub, i zostawie telefon w domu wiec tu mnie nie bedzie w ciagu dnia xD za duzo raka mozgu tutaj w dzien xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 2 godziny temu Wokanda zapchana i tak już sprawami salowej. A jeszcze się nie odgrzebali ze spraw nimfetki. Fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 2 godziny temu mam nadzieje, ze bana niedlugo dostane i wszystkie moje tematy i posty znikna xD zaczne na swiezo znowu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 2 godziny temu Niedługo wszystko zniknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 2 godziny temu sen dla slabych xD ja jutro nie ide do roboty to po co mam spac moge sobie do 16 lezec w lozku, nikt mi nie zabroni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Polak123 napisał: nastepny koorwa spac, sam idz spac wypieerdalaj Lubię obserwować przegrywow w ich naturalnym środowisku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 2 godziny temu haha a co to za bejbika masz w avatarze babka? xD czy to twoje? xD a ta z tylu to ty XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach