Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

zespol downa

teraz to jest ciezko, bo ja 30 lat to sie wymaga, zebym mial hajs i perkusje i gdzie grac, a jak bylem mlody to mialem perkusje u babci w wielkiej chacie i wokalista u siebie tez mial w domu, a kolega gitarzysta pozyczal VAN wielki od ojca do transportu sprzetu, i w ogole jakos bylo inaczej, wszystko bylo, a co weekend gralismy proby, to byly czasy

a teraz tylko praca zarabianie pieniadze ludzie sa powazni i dorosli, a kapele i muzycy graja tylko covery, a swoje piosenki ciezko, chociaz w jazz klubie pare tygodni temu zaczalem grac rytm na perce i zaczelismy jammowac, ale teraz te wojny i w ogole eh nie chce umierac

haha salowa 5 rano pewnie pobudka, bedzie niedlugo xDD

a potem zglaszanie do bana xD

tak jak ten rymcym peedal sawicki, ale typ jest wkuurwiajacy, jak pisal ostatnio ze doope lizal adminom i zeby mnie do sadu podali i profil matki na fejsie, co za kuurwa bezczelny typ, ale bym go napieerdalal po tej mordzie ze jego ukochana by go nie rozpoznala i roztrzaskal jego czaszke o beton

• Sad 1

wsadzilbym go do obozu koncentracyjnego i niech niemieccy lekarze na nim eksperymenty medyczne porobia, to mu zejdzie ten usmieszek z tej parszywej mordy, kapus pieerdolony

albo ten co truckerami jezdzi, najeebie sie wieczorem piwem i kozaczy frajer, wkoorwiaja mnie tacy typy, wielkie cwaniaki koorwa

salowa tez jest wkoorwiajaca i wkrotce tu wpadne i sobie ja poobrazam, nalezy jej sie

Nom, Klaudiusz akurat bedzie na rowerze jechal, a nagle wjedzie tirem na klaudiusza i bedzie z polamanym kregoslupem i witaj ziemniak w klubie

ostatnio u mnnie na forum jakis typ wlazl i mi pisze, ze zalatwil mi bana i ze ma nadzieje, ze stad odejde, nastepny bezczelny typ

co ci ludzie koorwa mi rzadza ze mam odejsc stad albo w ogole, i sie panosza, skad to sie bierze i czemu? dlaczego dla innych to problem, ze sobie tutaj pieerdole kocopoly???

salowa i srymcym chyba oboje sa z katowic, widocznie stamtad ludzie to takie mendy sa xD

10 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Salowej nie ma. Same odpady zostaly

Dzięki.

no ci co pisza o sprawie w sadzie, bo forum jest zjeebane, ze mozna blokowac tematy, to ma cos nie tak z deklem koorwa

jeebnac patelnia twarda w ten leb to moze sie cos poprzestawia, bo widac ze styki niewszystkie dzialaja jak nalezy

spoko, na szczescie jutro mam zajety dzien, bo ide po warzywka do sklepu, potem pewnie plywalnia a wieczorem jazz klub, i zostawie telefon w domu wiec tu mnie nie bedzie w ciagu dnia xD

za duzo raka mozgu tutaj w dzien xD

mam nadzieje, ze bana niedlugo dostane i wszystkie moje tematy i posty znikna xD

zaczne na swiezo znowu xD

sen dla slabych xD

ja jutro nie ide do roboty to po co mam spac

moge sobie do 16 lezec w lozku, nikt mi nie zabroni

4 minuty temu, Polak123 napisał:

nastepny koorwa spac, sam idz spac wypieerdalaj

Lubię obserwować przegrywow w ich naturalnym środowisku

haha a co to za bejbika masz w avatarze babka? xD czy to twoje? xD

a ta z tylu to ty XDD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto