Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

mnie sie wydaje, ze dziewczyna z recepcji mnie juz przeskanowala, i chyba wie, ze jakby chciala to zrobilibysmy sobie z nia bejbika

wystarczy ze mnie zacznie zagadywac, i pytania i rozmowa i juz mnie ma

ani sie nie obejrze, a juz bedziemy po pierwszym razie i ciaza xD

• Haha 1

1 minutę temu, Polak123 napisał:

ja to nawet nie wiem co to farfeluna masakra, nigdy mi zadna dziewczyna nie pokazala xD

tak samo jak cyckow zadna mi nigdy nie pokazala w ogole masakra

ale sie najadlem, troche tlusto ale dobre bylo. cebulka z doprawionym kurczakiem jedna dobra sprawa xD

👌🤌👍👍lajk

mnie sie wydaje, ze dziewczyna z recepcji mnie juz przeskanowala, i chyba wie, ze jakby chciala to zrobilibysmy sobie z nia bejbika

wystarczy ze mnie zacznie zagadywac, i pytania i rozmowa i juz mnie ma

ani sie nie obejrze, a juz bedziemy po pierwszym razie i ciaza xD

Twoja glowa taka wielka od wyobrazni

14 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

No ja nie wiem jak tak już bywa bóg tak chciał czy tam reptilianie

Plejadianie.

Nagralem sobie dzisiaj filmik jak trenuje perkusje na padach treningowych, tutaj widac moja glowe

http://monsieur.bsdforall.org/pub/fun1.mp4

momentami wylysialy czub masakra, ale dramat

Ta będą żyć z 800 znaczy gnić a tetus srynik będzie chlac i męczyć wszystkich aż uciekną z domu żeby na niego nie patrzeć i elo

juz za pozno na dzieci, chociaz kolega mowi, ze nie, ale ja mysleze tak

moglem robic w gimbazie bejbiki jak mialem loczki i pelno wlosow i kolezanki, teraz to juz przegryw w chooy

moze w kolejnym wcieleniu bede mial wiecej szczescia i rozdziewicze jakas fajna dziewczyne a ja nie bede mial wylysialem glowy i 30 lat praawictwa

ja nie pije alkoholu juz od dawna, moze przejde na Islam i zostane muzlumaninem jak Jean Claude van Damme, oni nie pija alko

bo nie ma nic lepszego niż trzasnąć sobie dziecko z bezdomnym i bezrobotnym z nadziejo że będzie miało zakola jak dorośnie

w Wielkiej Brytanii nie ma 800, a na Polske mnie nie stac xD

tam zycie za drogie jest xD

juz za pozno na dzieci, chociaz kolega mowi, ze nie, ale ja mysleze tak

moglem robic w gimbazie bejbiki jak mialem loczki i pelno wlosow i kolezanki, teraz to juz przegryw w chooy

moze w kolejnym wcieleniu bede mial wiecej szczescia i rozdziewicze jakas fajna dziewczyne a ja nie bede mial wylysialem glowy i 30 lat praawictwa

Pjerdolisz jak yebnieta laska która se operuje klame od zakrystii bo liczy że dziedzi już tego nie odziedziczo xD

no ale dzieci na pewno urodza sie normalnie i zrobia sobie bejbiki zanim synowie zaczna lysiec, ja przegryw to zaczalem lysiec zanim poszedlem spac z dziewczyna niestety

moj ojciec mnie w wieku 19 lat splodzil, nie to co ja. ja 19 lat to w psychiatryku wyladowalem ;/

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

bo nie ma nic lepszego niż trzasnąć sobie dziecko z bezdomnym i bezrobotnym z nadziejo że będzie miało zakola jak dorośnie

Małolat jest daltonistą i balam się że może syn też będzie ale jednak nie jest. 😅

spoko, ale perkusji tez nie mam xDD

Kiedys mialem, ale wolalem grac w gry na komputerze niz na perkusji, bo spieerdolenie i polowe zestawu stracilem ;/

no ale zona tez musi byc , bo ja sam z dziecmi nie chce zostac

nie ma zony to koniec

nie poradze sobie bez ukochanej wychowywac dzieci

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Małolat jest daltonistą i balam się że może syn też będzie ale jednak nie jest. 😅

nie widzi czy masz czerwony czy zielony stanik

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

nie widzi czy masz czerwony czy zielony stanik

No. Kiedyś powiedziałam żeby kupił zieloną oranżade heleny w żabce, to wrócił i mówił ze takiej nie mają xD

moje zycie to w ogole jest zjeebane, ja juz w podstawowce mialem kapele i nagrywalem w studio piosenki z zespolem, a potem spieerdolenie granie w gry online i wyladowalem na jakichs forach internetowych i dlatego tu tez jestem, czesciowo przez zjeebane chore nastoletnie zycie masakra

chcialbym sie od tego kafe uwolnic... mialem stad odejsc na zawsze a wytrzymalem jakos jedna dobe i z 10 godzin ehh ;/

no nic ja uciekam, moze tym razem uda mi sie wytrzymac te 3 dni bez kafe, elo xD

brat wokalisty ktory mnie w kapele wkrecil, to sie smial ze mnie ze wolalem w jakas tibie grac, a mialem zespol i koncerty gralismy i studio i w ogole masakra choroba nie wybiera ;/

ale ja przynajmniej nadal gram i trenuje, a koledzy z kapeli chyba juz maja swoje zycia i watpie, ze graja na instrumentach

kumpel co gral na gitarze to mialem kiedys jego konto na fejsie, to prawnikiem zostal i mieszka w warszawie, to jak jeszcze mialem fejsa to mial foto z Peja a on w garnitur ubrany xDD

masakra, pewnie nawet nie wiedza, ze teraz w namiocie mieszkam heh xD

mialem stad odejsc ale dziisaj widzialem jak dumbo jedzie po salowej i miesza ja z goownem i mnie to rozbawilo na maksa, tak to pewnie bym tutaj nie byl teraz

Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał:

Salowej nie ma. Same odpady zostaly

miło mi 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się