Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

2 minuty temu, Polak123 napisał:

ja na pewno mam wiecej zycia od ciebie, bo to nie ja musze tyrac w robocie codziennie Xd

no np miliarderzy maja wszystko, kobiety zdrowie pieniadze swoja wyspe itp.

ta sławni i bogaci nie mają raka alzheimera i nie są zdradzani 

Dobrze, ze na padach treningowych trenuje perkusje, bo tak to mialbym ciezkie stadium depresji, a jak sobie trenuje to mi to sprawia duzo radosci i nie placze xD

a potem chodze do jazz klubu grac na zywo i ludzie mnie chwala i brawa bijo xDD

na mojej handheld konsoli tez gram w gierki na emulatorze do playstation 2 i tez mi to sprawa duzo frajdy

cale zycie szkolne mialem chuujowy komputer i mi gry dzialaly dramat, masakra to byla

teraz na tej konsoli odrabiam moje nieszczescie z przeszlosci i traume chuujowego komputera cale zycie

to zalezy, jakbym je mial z zona ktora kocham, to goowniaki tez bym bardzo kochal

np z blondynka naturalna blond dzieci o jasnej wlosach i karnacji to zakochany bym byl ;d

no moze, mojego kumplowi niedawno sie syn urodzil i mi opowiada, ze co 3 godziny dzien i noc sie budzi i wyje

ale kolega 3 lata mlodszy i juz ojciec, a ja 30 lat i nigdy z dziewczyna nawet nie spalem, ehh

jak do 30 juz nigdy nie mialem dziewczyny, to chyba nigdy zadnej nie bede mial

taka kolej rzeczy, ludzie dorastaja, koncza 18 lat, ida do pracy, biora sluby rodza dzieci to nie tepa strzala tylko zycie

ty jestes tempa szczala iidiiotko

moi koledzy pisza, ze ja nie potrzebuje leczenia tylko takiej dziewczyny jak kwikernes, ktora mi takiego loda zrobi ze wessam doopa przescieradlo a ja jej wylize farfelune do bialej kosci, to od razu mi sie zyc zachce i minie mi depresja

tobie tez sie by przydalo

wlasciwie to mysle, ze bylbym dobrym ojcem, bo lubie siedziec w domu przed komputerem, nie musze chodzic do roboty jesli nie chce i w ogole nic nie musze, wiec moglbym sie zajmowac dziecmi i zabierac je na spacery XD

Jestescie ostatecznym dowodem na słusznośc bycia bezdzietnym. Nie oszukujmy się kto by chciał oprócz srynika skazywać kogoś na własne kalectwo 

Filip śni o pięknej blondynce bogatej dziewicy która go utrzyma urodzi dzieci posprząta i ugotuje xD

Przed chwilą, włosynarękach napisał:

Haha nieeee xd tak to nie działa, zyeb jest zyebem bo sam tak decyduje 

Zyeb to zyeb. Lobotomjo i wczonsami ani magiczno pigulo cię nikt nie wyleczy jak zyebem jesteś. Sam decyduje xD w Choroszczy idz wygłaszać te swoje bonki z dùpy

ja tam lubie sprzatac i gotowac, wiec nie musi mi nikt sprzatac i gotowac xd

1 minutę temu, Polak123 napisał:

wlasciwie to mysle, ze bylbym dobrym ojcem, bo lubie siedziec w domu przed komputerem, nie musze chodzic do roboty jesli nie chce i w ogole nic nie musze, wiec moglbym sie zajmowac dziecmi i zabierac je na spacery XD

i byś je zabierał na obiady dla bezdomnych

ja nie jestem zjeebem, choroba to bycie 30 letnim praawiczkiem, dlatego jestem pojeebany

dopoki nie zakosztuje kobiecej farfeluny i mi dziewczyna zadna nie obciaagnie tak jak vikernes, ze wessam doopa przescieradlo to zawsze bede chory

dobra milo bylo, spadam sobie smazyc shoarme i piec frytki w ejr frajerze, ale sie nawpieerdalam zaraz, elo xD

jakby dorosly to bym je na saune zabieral i na basen i silownie, i ogladalyby dziewczyny w bikini a corki byly wysportowane i atrakcyjne xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się