tymczasowablokada 108 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, P0123 napisał: to przee...e, a gdzie moge poznac dziewczyne, ktora po prostu ma hajs i nie pracuje?? albo pracuje przy kompie i mozemy sobie razem czas spedzac i sie fajnie bawic a nie zona w pracy, ja w pracy i chooy z tego zycia I do piachu wszyscy pójdziemy. Przestańmy pracować i zacznijmy żyć z socjalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 921 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: ja tez nie mam męża za to mam worek ziemniaków w lodówce Też mam ziemniaki i to różne wielkości do wyboru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Jak ci wierzyć, skoro przed chwilą stwierdziłeś, że nie wychowałeś się w damskim środowisku? jesteś dziś upierdliwy jak czyrak na dópie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 108 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Ale ryczysz, a ja ryba Bo mam temperament i lubię ryczeć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 28 Napisano 1 godzinę temu no ja jak slucham czasem na saunie albo w szatni meskiej ludzi jak gadaja w sierpniu, ze planuja w marcu przyszlego roku urlop i do hiszpanii na tydzien a to taka odlegla przyszlosc, to ja tak nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 179 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: ja tez nie mam męża za to mam worek ziemniaków w lodówce Trzymasz ziemniaki w lodowce po to żeby skrobia zamieniła się w cukier? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 102 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Też mam ziemniaki i to różne wielkości do wyboru Ciebie też Magda proszę ... kużwa do spania ! Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 28 Napisano 1 godzinę temu sami sobie idzcie do spania, sen dla slabych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 108 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, P0123 napisał: no ja jak slucham czasem na saunie albo w szatni meskiej ludzi jak gadaja w sierpniu, ze planuja w marcu przyszlego roku urlop i do hiszpanii na tydzien a to taka odlegla przyszlosc, to ja tak nie mam Hiszpania jest piękna, Barcelona, Monako, Francja. Ale Polska najpiękniejsza. I za żadne skarby bym stąd nie wyjechała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 102 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Bo mam temperament i lubię ryczeć Owszem masz i pazurki też, ale przeginasz trochę strunę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Trzymasz ziemniaki w lodowce po to żeby skrobia zamieniła się w cukier? żeby za szybko nie zaczęły kiełkować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Też mam ziemniaki i to różne wielkości do wyboru a kiedy mogę przyjść powybierać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 921 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, tymczasowablokada napisał: A po co komu tutaj taka matka jak ty, która broni kazirodce Promyka? Gdzie ojciec twojego dorosłego syna? Kobito nie zazdrość, tylko pokochaj siebie, to wtedy ktoś pokocha ciebie Zaczynasz drążyć i odpalac się jak Widmo. Za chwilę wjedzie walenie ojcu ręką i te sprawy. Idź spać i odpuść Myślę że komuś sie przyda taka. Nie ma go i nie będzie i tyle w temacie. Do dorośliści mu jeszcze trochę brakuję. Jasne bo ja i Widmo to jedna i ta sama osoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 28 Napisano 1 godzinę temu no ja wiem, ze Polska to piekny kraj, ale na lonie natury, a nie w miescie bo mi sie samochody, beton i te stare bloki itp. w Polsce wcale nie podobaja no i polacy niszcza polske zabudowa itp. to ja wole wielka brytanie, bo tutaj np. nikt nie grzeje sobie chaty weglem czy plastikiem, bo chyba wszedzie jest gaz albo prad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 108 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Owszem masz i pazurki też, ale przeginasz trochę strunę Bronię się jak ktoś ciągle zadaje jedne i te same pytania. Ale ten wątek już był walkowany i nudzi mnie. Nie lubię nudy Ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Hiszpania jest piękna, Barcelona, Monako, Francja. Ale Polska najpiękniejsza. I za żadne skarby bym stąd nie wyjechała Jeszcze dodałabym Turks i Caicos 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, tymczasowablokada napisał: Ble ble ble chcesz coś na uspokojenie? Bo twoje gówniarskie pojazdy nudzą Tyle masz do powiedzenia? Ja z nim rozmawiałem, a ty i reszta się zleciała i piętnaście cytatów, bo w tłumie łatwiej. Tylko jak się uspokoiło i znalazłem chwilę, żeby ci opowiedzieć, to już nie jestes taka do przodu i ble ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 921 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: a kiedy mogę przyjść powybierać? Mam malutkie ale i ogromne I czerwone I żółte I białe. To dawaj czekam już na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu a przejdzie ci jutro czy jednak nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 28 Napisano 1 godzinę temu jak widze ludzi np. w Polsce jak wycinaja drzewa i halas pily spalinowej to wlacza sie we mnie psychopata i mam ochote tym ludziom lby poucinac tymi pilami ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 921 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ciebie też Magda proszę ... kużwa do spania ! A proś sobie a co z tego wyjdzie to sie okaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 108 Napisano 1 godzinę temu Proszę zostawić ten temat na poranną kawę i uśmiech przy piąteczku, piątuniu. Doczytam mijając kamienice i parki Żegnam wariatów pozytywnie zakręconych () 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 28 Napisano 1 godzinę temu ale na calym swiecie wycinaja drzewa, nie tylko w PL, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu a gdzie indziej drzewa nie wycinajo ? po to są szkółki z sosnami i brzozy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 28 Napisano 1 godzinę temu no wszedzie wycinaja tutaj jak zaczeli budowe tego HS2 pociag jakis ekspresowy z londynu chyba do birmingam to pelno drzew po 200 lat co maja na wsiach wycinali i ludzie strajkowali, ale chooya to dalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 28 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) ale w Polsce to nagminnie tez wycinaja i domy stawiaja, mnie to krew zalewa pamietam jak u babci w domu bylem dzieckiem, to w ogrodku bylo pelno zab malych, no od chooya a wieczorem jak w salonie byl balkon otwarty, to zesmy sobie siedzieli i swierszcze nadawaly za oknem, to bylo cos a teraz? domy beton zaby porozjedzane swierszcze wyjeebaly i to juz nie wroci niestety Edytowano 1 godzinę temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 179 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: żeby za szybko nie zaczęły kiełkować Fakt w lodówce wolniej kiełkują ale też zmieniają smak na taki lekko słodki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mam malutkie ale i ogromne I czerwone I żółte I białe. To dawaj czekam już na ciebie To jest prawdziwa babka ziemniaczana A ja nie wiem czy ja jestem taki odważny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu ale oni prowadzo zrównoważono gospodarkę leśno trochę wytno trochę posadzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 257 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, tymczasowablokada napisał: A po co komu tutaj taka matka jak ty, która broni kazirodce Promyka? Gdzie ojciec twojego dorosłego syna? Kobito nie zazdrość, tylko pokochaj siebie, to wtedy ktoś pokocha ciebie Zaczynasz drążyć i odpalac się jak Widmo. Za chwilę wjedzie walenie ojcu ręką i te sprawy. Idź spać i odpuść Przepracuj to z tatą jak masz problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach