Minnie Moskowitz 30 Napisano 4 godziny temu Byla…beznadziejna. Przynajmniej z mojej perspektywy. Koleś nudziarz. Nie w moim typie, ale chociaż zjadał dobrą kolację. Fuj. Nie na moje nerwy. Co chwila chodziłam do łazienki pod pretekstem…w tak naprawdę poprawiałam make-up i robiłam sobie zdjęcia. Chociaż tyle dobrego … żałosny nudziarz. Ile można mieć cierpliwości do takich ludzi, bez sensu i te ich oczekiwania i nadziejezz…. zywym śmiechem się śmieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 8 Napisano 4 godziny temu Zdjęcia z kibla jeah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 807 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Byla…beznadziejna. Przynajmniej z mojej perspektywy. Koleś nudziarz. Nie w moim typie, ale chociaż zjadał dobrą kolację. Fuj. Nie na moje nerwy. Co chwila chodziłam do łazienki pod pretekstem…w tak naprawdę poprawiałam make-up i robiłam sobie zdjęcia. Chociaż tyle dobrego … żałosny nudziarz. Ile można mieć cierpliwości do takich ludzi, bez sensu i te ich oczekiwania i nadziejezz…. zywym śmiechem się śmieje to skąd ty go wzielas? nic o nim nie wiedziałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Zdjęcia z kibla jeah Nienadarmo się szykowałam dla jakiegoś gniota tyle czasu,jutro ta k wyglądać nie będę więc mam prawo to uwiecznić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 807 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BapkaBoża napisał: Zdjęcia z kibla jeah w tym pesymizmie jest nawet do ciebie troche podobna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: to skąd ty go wzielas? nic o nim nie wiedziałaś? Skądś tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 807 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Skądś tam. obstawiam że jakas randka w ciemno ustawiona przez znajomych. Bo nawet z tindera masz już jakiekolwiek pojecie o człowieku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: w tym pesymizmie jest nawet do ciebie troche podobna Bez komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: obstawiam że jakas randka w ciemno ustawiona przez znajomych. Bo nawet z tindera masz już jakiekolwiek pojecie o człowieku Z nudów się umówiłam nie miałam oczekiwań koleś taki średniak ale myślałam. Że choć charakterem zaczaruje ale puste to i tępe. Szkoda gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 37 Napisano 4 godziny temu Może siedzenie i jedzenie narzuca trochę taką formę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 65 Napisano 4 godziny temu No tak, chłop musi za showmana robić na randce by nudno nie było... jak nudno to jego wina... a co jak nie ma o czym gadać z daną kobietą, co taki typ wtedy ma zrobić? A jest wiele takich z którymi zupełnie nie ma o czym rozmawiać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 65 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: obstawiam że jakas randka w ciemno ustawiona przez znajomych. Bo nawet z tindera masz już jakiekolwiek pojecie o człowieku Mhm... z tindera na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, RC Plus napisał: No tak, chłop musi za showmana robić na randce by nudno nie było... jak nudno to jego wina... a co jak nie ma o czym gadać z daną kobietą, co taki typ wtedy ma zrobić? A jest wiele takich z którymi zupełnie nie ma o czym rozmawiać. A co ty możesz wiedzieć. Zejdź na ziemię człowiecze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 807 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, RC Plus napisał: Mhm... z tindera na pewno nie wiem, głosno mysle, bo ona nie chce powiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 209 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Z nudów się umówiłam nie miałam oczekiwań koleś taki średniak ale myślałam. Że choć charakterem zaczaruje ale puste to i tępe. Szkoda gadać. Wysoki chociaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wysoki chociaż? 185. Ale brzuchal mial. Ja 162 i drobna w miarę wiec czułam sie malutka przy nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 65 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wysoki chociaż? Pewnie niski i krępy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 209 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, RC Plus napisał: No tak, chłop musi za showmana robić na randce by nudno nie było... jak nudno to jego wina... a co jak nie ma o czym gadać z daną kobietą, co taki typ wtedy ma zrobić? A jest wiele takich z którymi zupełnie nie ma o czym rozmawiać. Bywa. Ale Ty już na randki nie chodzisz i zauważ, że to działa w dwie strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 807 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: 185. Ale brzuchal mial. Ja 162 i drobna w miarę wiec czułam sie malutka przy nim. wielkim brzuchom mówimy głośne: Nie! 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 807 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, RC Plus napisał: Pewnie niski i krępy a wy już mieszkacie z laską z Orlenu? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 209 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: 185. Ale brzuchal mial. Ja 162 i drobna w miarę wiec czułam sie malutka przy nim. Rozwodnik? Sorry za przesłuchanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Rozwodnik? Sorry za przesłuchanie Córę ma… 11 letnią więc tym bardziej na NIE. Ja nie wnikam w niczyje sprawy rodzinne ale wiem, że to by się ciągnęło w życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 65 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: a wy już mieszkacie z laską z Orlenu? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 807 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, RC Plus napisał: Nie I bardzo dobrze, mądrą dziewczyne wybrałeś. Nie bedzie przed słubem cudzych majtek prać i skarpet zbierać z podłogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 65 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: I bardzo dobrze, mądrą dziewczyne wybrałeś. Nie bedzie przed słubem cudzych majtek prać i skarpet zbierać z podłogi Oj ty mnie zupełnie nie znasz jeśli myślisz, że u mnie kiedykolwiek gacie czy skarpety na podłodze leżą. xD Ja to jestem ten typ w drugą stronę... dla niektórych kobiet to jeszcze gorsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 7 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Byla…beznadziejna. Przynajmniej z mojej perspektywy. Koleś nudziarz. Nie w moim typie, ale chociaż zjadał dobrą kolację. Fuj. Nie na moje nerwy. Co chwila chodziłam do łazienki pod pretekstem…w tak naprawdę poprawiałam make-up i robiłam sobie zdjęcia. Chociaż tyle dobrego … żałosny nudziarz. Ile można mieć cierpliwości do takich ludzi, bez sensu i te ich oczekiwania i nadziejezz…. zywym śmiechem się śmieje Ale ty jesteś zalosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 209 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Córę ma… 11 letnią więc tym bardziej na NIE. Ja nie wnikam w niczyje sprawy rodzinne ale wiem, że to by się ciągnęło w życiu. Dlategp bezdzietne, powinny się łączyć z bezdzietnymi. A z dziećmi, niech sobie biorą z dziećmi i się użerają. Czyli dopa i idziesz dalej łowić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 807 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RC Plus napisał: Oj ty mnie zupełnie nie znasz jeśli myślisz, że u mnie kiedykolwiek gacie czy skarpety na podłodze leżą. xD Ja to jestem ten typ w drugą stronę... dla niektórych kobiet to jeszcze gorsze co nie zmienia faktu że przed ślubem nie ma co sie chłopu pchać na chate. Czy jest porządnicki czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 458 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Z nudów się umówiłam nie miałam oczekiwań koleś taki średniak ale myślałam. Że choć charakterem zaczaruje ale puste to i tępe. Szkoda gadać. Biorąc pod uwagę twoje tutaj popisy to wcale nie musi być taki tępy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Biorąc pod uwagę twoje tutaj popisy to wcale nie musi być taki tępy. Kolejna hejtera…zlewam. I przesyłam serdeczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach