Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Nerwica91

Obraził się na mnie , bo mu kasy nie pożyczyłam.

Polecane posty

Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Znowu się powtarzasz. Rozumiem, że repertuar i dysputa wyczerpana. 

Twój tytuł naukowy powinien Ci podpowiedzieć, że autor dąży tylko do tego, byś zrozumiała jego przesłanie. Wiem, nie piszę wprost, ale od doktorantki jednak wymaga się więcej.

11 minut temu, salix napisał:

Sorry, ale póki co to ja ustalam, co i kiedy wyciągam 😏 Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek czekała na aprobatę  i nie zamierzam zaczynać teraz. Poza tym, to co 'wyciągnęłam', było co najwyżej drobną złośliwością a nie brakiem rzetelności.

Sorry, ale póki co to ja ustalam, co i kiedy wciągam Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek czekała na aprobatę  i nie zamierzam zaczynać teraz. Poza tym, to co 'wyciągnęłam', było co najwyżej drobną złośliwością a nie brakiem rzetelności.

Ten post dostaje puchar.

1 minutę temu, Miecz napisał:

Twój tytuł naukowy powinien Ci podpowiedzieć, że autor dąży tylko do tego, byś zrozumiała jego przesłanie. Wiem, nie piszę wprost, ale od doktorantki jednak wymaga się więcej.

Doczytaj, kim jest doktorantka. 

No nic 👋 (?)

6 minut temu, murb napisał:

W takim razie może należy zaznaczać co jest rzetelne a co złośliwie bo mit rzetelności może lec w gruzach.

Oczywiście, że tylko Ty decydujesz kiedy wyciągasz i co. Ja mogłabym zadać pytanie - w jakim celu. Ale już zmam odpowiedź - z powodu złośliwości. 

Chociaż ja akurat jestem zdania, że podlegamy złudzeniu wolności i samodzielności. Ale to chyba nie miejsce na taką dyskusję. 

Ale konkretnie do czego pijesz? Że śmiałam się z Twojej wbitki na priv? 😏 Co w tym miało być nierzetelnego? Nigdy nie kwestionowałas że to faktycznie miało miejsce. 

No nic 👋 (?)

A jaki to ma wpływ na zrozumienie przekazu?

4 minuty temu, murb napisał:

Bądź obiektywny - było starczy siusiak a mogło być znacznie gorzej. Doceń to.

Doceniam! Wiem, że ma nieograniczoną wyobraźnię, ale nie rozumie, że kij ma dwa końce.

1 minutę temu, salix napisał:

Ale konkretnie do czego pijesz? Że śmiałam się z Twojej wbitki na priv? 😏 Co w tym miało być nierzetelnego? Nigdy nie kwestionowałas że to faktycznie miało miejsce. 

Diabeł tkwi w szczegółach, które dodałaś. 

14 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Nigdy nie byłam w Zielonej Górze (ale facet, który był sprawcą tego nieporozumienia, wspominał kiedyś na forum, że chyba mają tam jakiś lokalny festiwal związany z winem? może się zainteresuj, jak tak cię to jara 🙂). 

Bez laleczek voodoo Madziu - ni uja, będziesz musiała żyć z tą traumą 😉 

Nie pamiętasz gdzie mieszkasz? Zdrowia życzę i podziwiam upór oraz tupet 😄👋

2 minuty temu, Miecz napisał:

Doceniam! Wiem, że ma nieograniczoną wyobraźnię, ale nie rozumie, że kij ma dwa końce.

A nawet 4, jeśli go złamać na pół. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Nie pamiętasz gdzie mieszkasz? Zdrowia życzę i podziwiam upór oraz tupet 😄👋

Jeśli to w jakiś sposób ukoi twoją psychikę, to mogę ci potwierdzać moje pochodzenie z Zielonego Góry, właściwie nie widzę przeszkód 🙂 

6 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

No nic 👋 (?)

A co to ma do rzeczy, jak siedzisz cały czas na forum i śpisz do południa?😄 Odrobina samokrytyki, pokory jak najbardziej by ci się przydała pani Doktor 😄

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

A co to ma do rzeczy, jak siedzisz cały czas na forum i śpisz do południa?😄 Odrobina samokrytyki, pokory jak najbardziej by ci się przydała pani Doktor 😄

Raczej doktor siurek zrobił se waginę 😑

Jeśli to w jakiś sposób ukoi twoją psychikę, to mogę ci potwierdzać moje pochodzenie z Zielonego Góry, właściwie nie widzę przeszkód 🙂 

Moja psychika jest jak najbardziej ok. Gorzej z tobą. Nadal jedziesz z kierowcą, czy to kolejne kłamstwo i wymysł dla potrzeb forum?😄 Kończę i lecisz w siatę, bo jeszcze zejdziesz na zawał 👋

3 minuty temu, murb napisał:

A nawet 4, jeśli go złamać na pół. 

Przerosty ambicji i mniemania o sobie nigdy nie mają końca. Zawsze zaskakują.

Edytowano przez Miecz

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Moja psychika jest jak najbardziej ok. Gorzej z tobą. Nadal jedziesz z kierowcą, czy to kolejne kłamstwo i wymysł dla potrzeb forum?😄 Kończę i lecisz w siatę, bo jeszcze zejdziesz na zawał 👋

Uwierz Madziu, nawet wierzę, że nawet podróż samochodem na fotelu pasażera, może ci się wydawać czymś nieogarnialnym (z jakiegoś powodu) 🙂 "Lecisz w siatę" - s k o p i o w a n e (od Libeda tym razem), jak wszystko 🙂 

No pa 😉 

Przerosty ambicji i mniemania o sobie nigdy nie mają końca. Zawsze zaskakują.

Bycie ambitnym to nie grzech. Ludzie są różni. Liczy się styl. 

Ja cenię ludzi, którzy nie walą się po ryjach. Lubię się poprzepychać ale bez chamstwa i wulgarności. Grubiaństwo mnie peszy. 

2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Uwierz Madziu, nawet wierzę, że nawet podróż samochodem na fotelu pasażera, może ci się wydawać czymś nieogarnialnym (z jakiegoś powodu) 🙂 "Lecisz w siatę" - s k o p i o w a n e (od Libeda tym razem), jak wszystko 🙂 

No pa 😉 

Nie widzisz co sobą tutaj reprezentujesz? Naprawdę masz zamiar iść w zaparte? Ile to już lat trwa? Dziesięć?

1 minutę temu, murb napisał:

Bycie ambitnym to nie grzech. Ludzie są różni. Liczy się styl. 

Ja cenię ludzi, którzy nie walą się po ryjach. Lubię się poprzepychać ale bez chamstwa i wulgarności. Grubiaństwo mnie peszy. 

Kwestia kultury i wychowania. Niestety, niektórzy rozumieją tylko swój język.

Doktorantka pojechała do Bytomia po 10 kg ziemniakòw 😐

Edytowano przez Fifofa

1 minutę temu, Miecz napisał:

Kwestia kultury i wychowania. Niestety, niektórzy rozumieją tylko swój język.

Co nie znaczy, że należy schodzić ze swoich standardów. 

6 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

No pa 😉 

Oddychaj 😁🎃

Nie widzisz co sobą tutaj reprezentujesz? Naprawdę masz zamiar iść w zaparte? Ile to już lat trwa? Dziesięć?

Na razie widzę, że masz problem, że skończylam. Wtykasz się w jakiś post do Madzi, pomimo zakończenia rozmowy między nami... Dziwne. 

1 minutę temu, murb napisał:

Co nie znaczy, że należy schodzić ze swoich standardów. 

Czasami trzeba. W przeciwnym razie ktoś to weźmie za Twoją słabość.

7 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

No pa 😉 

Sama jeżdżę autem, więc co to ma do rzeczy? I jestem niezależna w każdym calu, mnie pilnować jak małego dziecka nie trzeba. Co nie znaczy, że mąż mnie nie wozi. Ameryki Pani Strzelec nie odkryłaś, a teraz z łaski swojej zajmij się tym biednym mężem, bo jeszcze na czerwonym świetle przejedzie 😅

3 minuty temu, murb napisał:

Diabeł tkwi w szczegółach, które dodałaś. 

Wyduś z siebie w końcu, o co ci konkretnie chodzi, bo nie wiem. Miesiącami urządzałaś dziwaczne akcje świetnie się przy tym bawiąc, a teraz żale, że ktoś kiedyś „nierzetelnie” skomentował? Jeśli było nierzetelnie sprostuj i po sprawie.

1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Na razie widzę, że masz problem, że skończylam. Wtykasz się w jakiś post do Madzi, pomimo zakończenia rozmowy między nami... Dziwne. 

Dziwne to, bo te wszystkie lata nauczyły mnie czegoś innego. Niech zgadnę? Nagle zabrało Ci ludzi, którzy Cię bronią?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się