Miecz 938 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: ...to szczyt żenady. Twoim szczytem żenady jest to jak bardzo chcesz zaistnieć na tym forum. Jesteś tylko fajnym narzędziem, które można wykorzystać. Nic sobą nie reprezentujesz. Kompletnie nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Się robi. Ja mam z was wszystkich najzgrabniejszy tyłek i dlatego po mnie jeździcie Zazdrosne "flądry". Rozważę czy warto Ci zazdrościć kiedy wstawisz tu fotkę swojego zadka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Stał w dużym pokoju obok ławki do ćwiczeń później przy drzwiach wejściowych balkoniwych w końcu w kuchni na koniec za lodowkom zakurzyl się i wywalilem Nie wiem mi się nie sprawdzilo woda jak woda był tryb chlodnej i ciepłej Ja lubię ale gazowaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak dziecko No właśnie to było najlepsze w dzieciństwie wszystko było większość słodkości po zeta się wychodzilo tylko po to żeby coś sobie kupic takiego a potem jadlo przy konsoki bezstresowe czasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Jakoś tak olewasz moje "wyznania miłości". A tak bardzo chciałbym byś dołączyła do grona hejtowanych Jakbyś nie widział, że obrywa ni się z wielu stron. Że o tobie nie wspomnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Jakbyś nie widział, że obrywa ni się z wielu stron. Że o tobie nie wspomnę Masochistka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja lubię ale gazowaną. Tą maszyne można dzisiaj kupić sodastearm sobie robić napoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 414 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: No to bardziej kulturalniej będzie: nie pisz do mnie, ok? Dziadu, jesteś na forum publicznym jak mi się będzie chciało to będę pisała, co chcę i kiedy chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Napisałam już, że nie będę niczego prostowała. W związku z czym to raczej Ty ciągniesz ten wątek. Tak to widzę. Ona zrobi wszystko za lajka i pogłaskanie po plecach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 7 godzin temu To taki kącik zrobić z niom jeszcze tylko brakuje znaleźć serwis z pirackie filmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 414 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Twoim szczytem żenady jest to jak bardzo chcesz zaistnieć na tym forum. Jesteś tylko fajnym narzędziem, które można wykorzystać. Nic sobą nie reprezentujesz. Kompletnie nic. Spieprzaj dziadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Rozważę czy warto Ci zazdrościć kiedy wstawisz tu fotkę swojego zadka. Już wstawiłam. Sorry. Ino tyle w obiektyw się zmieściło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Dziadu, jesteś na forum publicznym jak mi się będzie chciało to będę pisała, co chcę i kiedy chce. A ja jako dziad będę pisał byś się w końcu odpier/doliła nachalno kobiecino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Spieprzaj dziadu Ode mnie lajka nie dostaniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Masochistka. Ciasto w piekarniku. Módlmy się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Tą maszyne można dzisiaj kupić sodastearm sobie robić napoje Wiem ale nie piłam nigdy. Ciekawe czy dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ja lubię ale gazowaną. A dzisiaj lego spojrzałem no i od 40zl zestawy to za dzieciaka byly od 10zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Spieprzaj dziadu Zabolało? Nie martw się, zostanie Ci to zrekompensowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 414 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Napisałam już, że nie będę niczego prostowała. W związku z czym to raczej Ty ciągniesz ten wątek. Tak to widzę. Czekałam na jasne wyjaśnienie, w czym konkretnie bylam nierzetelna ale widzę, że to tylko takie gadanie dla gadania bez pokrycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wiem ale nie piłam nigdy. Ciekawe czy dobre. No ja buduje w salonie takie kino coś tam by było dobre mieć tom maszyne i różne rodzaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Ona zrobi wszystko za lajka i pogłaskanie po plecach. Mnie zawsze śmieszy kiedy ostatecznym argumentem i gwoździem do trumny ma być odwołanie do wieku. Jesteś starym dziadem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Baba napisał: Jakbyś nie widział, że obrywa ni się z wielu stron. Że o tobie nie wspomnę Moje "cięgi" to tylko dowód na to, że jestem w pobliżu. Nic więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiem ale nie piłam nigdy. Ciekawe czy dobre. Taki mały kallax tuby słodyczy soda maszyna i gazety ewentualnie komoda jakąś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Mnie zawsze śmieszy kiedy ostatecznym argumentem i gwoździem do trumny ma być odwołanie do wieku. Jesteś starym dziadem! Bo jestem! Kiedyś ona też będzie. Jak dożyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 359 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, Baba napisał: Się robi. Ja mam z was wszystkich najzgrabniejszy tyłek i dlatego po mnie jeździcie Zazdrosne "flądry". Nie widziałam twojego tyłka, w każdym razie nie lokujesz tu go jak salowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Czekałam na jasne wyjaśnienie, w czym konkretnie bylam nierzetelna ale widzę, że to tylko takie gadanie dla gadania bez pokrycia. Ja napisałam, że nie będę niczego prostowała. I powtarzam to kolejny raz. Według mnie nie jesteś rzetelna. Mam prawo do własnej opinii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 414 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Mnie zawsze śmieszy kiedy ostatecznym argumentem i gwoździem do trumny ma być odwołanie do wieku. Jesteś starym dziadem! A chamstwo kolego też cie śmieszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Bo jestem! Kiedyś ona też będzie. Jak dożyje. Będzie starą babą bo jest kobietą. Kobiety są starymi babami. To mężczyźni są starymi dziadami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Ja napisałam, że nie będę niczego prostowała. I powtarzam to kolejny raz. Według mnie nie jesteś rzetelna. Mam prawo do własnej opinii. Nie wiem czy zauważyłaś wspólny mianownik wielbicielek Eve? To tak bardzo rzuca się w oczy, że aż strach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 414 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Ja napisałam, że nie będę niczego prostowała. I powtarzam to kolejny raz. Według mnie nie jesteś rzetelna. Mam prawo do własnej opinii. Aha czyli jestem nierzetelna, ale nie uzasadnisz bo nie. Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach