Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mila345

Mój chłopak pisał z inną

Polecane posty

16 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Oczytany, wygadany, itepe. Wielka szkoda, że chce uczestniczyć w życiu forum w taki tępy sposób.

Ej Puchacz! Jeszcze możesz zagadać po ludzku, każdy chłop na babskim forum jest na wagę...no niech będzie srebra, żeby nie było, że się napaliłam 🤭

I tak będzie. 

PS. Nie jestem Puchacz ale nie mów nikomu bo nie będzie zabawy 😃

2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

To nie był twój ostatni post do mnie. Ale tak, zawsze wyskakujesz z tych ciernistych krzewów, które wbijają ci się w tyłek z elaboratami o moim związku/rodzinie. Dlatego wyrażam nadzieję, że może po konsumpcji związku ci się poprawi (żart, wiem, że to trollizm, pewnie sama poprosiłaś Malowanego o ten cyrk, bo rywalizujesz z Elcią o to, która ma lepszego gacha na priv 😎). 

To który niby był? Albo masz urojenia albo tak Ci na mnie zależy że screeny robisz i lepiej pamiętasz pyerdy niż ja przegrywka😄 Jakie Ty musisz mieć satysfakcjonujące życie że tyle uwagi mi poświęcasz i temu gufnoforum czasu..

3 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał:

Ja się kochałem w Dekalogowatej.

Nie znam człowieka. Bóg mnie strzegł bym zbyt młodo nie zetknęła się z kafeterią. Do dzisiaj by tu moje części ciała fruwały.

Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Nie wnikam głębiej w przyczyny tego cyrku. 

Ale przy każdej okazji musisz ją zaczepiać obrażać? I daruj sobie teksty, że mi wspolczujesz, to samo mogę napisać do Hefnera, że mu współczuję mu tak złośliwej kobiety.

8 minut temu, G. Swenson napisał:

Przecież ty sobie, sieroto, nawet z językiem ojczystym nie radzisz, więc o co spruta. Idź żryj tą pizzę, znowu się upasiesz jak knur. 

Nie idz tym tropem amebo bez instynktu samozachowawczego bo ja twoja wagę i wzrost znam 😛 i nie wiem czy akurat ty mnie powinnaś nazywac upasiona bo obawiam sie ze wagę mam taka do której ty raczej dążysz 😛

Edytowano przez draże korsarze

14 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał:

To musisz wstawić dyplom w awatar. Takie jest prawo kafeterii. 

Mnie nie obowiązuje ponieważ posiadam immunitet.

No i gdzie odpowiedź jaką to rodzinką jesteście?😊 

14 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Nie mam pojęcia. Ja mam idealne, ale małe. Może Madzia z obwodem 85. 

Same się reklamujecie jak umiecie a potem pretensje do facetów, że nie proszą o fotki.

Po rozejściu się z Hefnerem dziewczyna wypnie się na Ciebie jak Ty na nią, tyle z waszej "rodziny".  Zrób sobie z nim dziecko lepiej.

3 minuty temu, G. Swenson napisał:

Pani Rowlands to piękność, nie to co twoja muzułmanica. Multi kulti weszło za mocno. Zapluta szloro będę pisać co mi się podoba, bo litość i klasę pozostawiam daleko w tyle w starciach z motłochem, jakim jesteś ty. Brzydzę się tobą. Zapchlona ściero. 

Zgłoszone 😚

• Like 1

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Zgłoszone 😚

Twoje „wypier…” również. 

14 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

To może już przestań. 

Ale ja dopiero zaczynam i jeszcze się na dobre nie rozkręciłem. Przestane dopiero gdy zrobi Sancheza którego tak lubi 😄

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

Jedna z głupszych ameb. Jak można być ameba madzki? 😛 to jest nawet level niżej niz ameby widmokowskie

Widmok od biedy potrafi być w jakiś sposób zalotny i ten teges. Madzialena to lala, która ma wgranych kilka zdań do odtworzenia jak się przyciśnie korpus.

15 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Zmniejszył się. Ale na dwa razy AA jak twój, to w tym wcieleniu nie zdążę desko 😍Przykro patrzeć jak odreagowujesz swój ból dopy na innych i ciągle usprawiedliwiasz zasypiającego gacha 😄

Zróbcie konkurs, która ma lepsze...

3 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał:

Ja się kochałem w Dekalogowatej.

Nie tylko Ty 😉  Ale fakt, jedna z nielicznych inteligentnych, zrównoważonych, nieprzewrażliwionych i przede wszystkim stabilnych psychicznie kobiet, mimo młodego wieku. W dodatku przyjemnie cyniczna i nie tracąca klasy nawet w złości. W takiej można się zakochać, nawet przez ekran.

4 minuty temu, Zero cukru napisał:

Ale przy każdej okazji musisz ją zaczepiać obrażać? I daruj sobie teksty, że mi wspolczujesz, to samo mogę napisać do Hefnera, że mu współczuję mu tak złośliwej kobiety.

Nie zaczepiam jej przy każdej okazji. A treść jej z kolei zaczepek jest zawsze taka sama i jasno wskazuje, gdzie cierń wbił się w tyłek. I nie współczuję Ci, bo nie ma czego. 

54 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał:

Ja pіеrdolę, co za dociekliwość. Chciałem wyrսchać Elcię ale mi nie udostępniła cіpki więc ścigam ją bo mi jajka spuchły. Elcia jest na tyle atrakcyjna fizycznie i pociągająca umysłowo, że chyba wolałbym dуmać się z Leżakiem.

Myślę że jak podpytasz leżaka to raczej się zgodzi.

8 minut temu, Mgła napisał:

To który niby był? Albo masz urojenia albo tak Ci na mnie zależy że screeny robisz i lepiej pamiętasz pyerdy niż ja przegrywka😄 Jakie Ty musisz mieć satysfakcjonujące życie że tyle uwagi mi poświęcasz i temu gufnoforum czasu..

Pamięć jest częścią inteligencji. Nie narzekam na swoją. 

Ja piszę, kiedy jestem, ty czaisz się w krzakach. To też zabiera ci czas. 

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Wypjerdalaj jest normalna ludzka reakcja na obcowanie z tobą, nasuwa sie samo jak odruch bezwarunkowy, licze ze moderator to zrozumie, natomiast twoj wysryw powyżej… ulala… piękny, w sam raz taki na dobę po przemianie w nowego wspaniałego człowieka 😛

ale kumam, za kołnierz nie wylewasz a w takim stanie jednak ciężko odpowiadac za siebie i pilnować własnej pipki 😛

Offensive/abusive. Maszkaro.

Dlatego się bierze kawalerow i nie uzurpuje praw do nie swoich dzieci które mają obojga rodziców z prawami. I tyle sprostowania. Gdybym chciała komuś zazdrościć narcyzko pozerko wygrywu to mam za płotem rodzinę, 15 lat małżeństwa, 2 cudownych dzieci, kasy jak lodu, miesieczny wypad za ocean, facet na stanowisku, duży dom i działka, bogate życie towarzyskie, widać gołym okiem jak mimo upływu lat oboje się kochają, nje szczędzą sobie czułości gdy ktoś widzi i ukradkiem. Słowem sielanka i prawowita jak Bóg przykazał, a nie paczworki w klitce i siedzenie godzinami na gufnoforum 😄

5 minut temu, Mgła napisał:

Po rozejściu się z Hefnerem dziewczyna wypnie się na Ciebie jak Ty na nią, tyle z waszej "rodziny".  Zrób sobie z nim dziecko lepiej.

Dziecko to nie jest spoiwo dla związku. Pomijając, że jesteś skrajnie bezczelna, zaglądając w cudze macice, jako 40 latka plus bez żadnych perspektyw na to, co sama doradzasz. A my nie planujemy się rozstawać. 

6 minut temu, Mgła napisał:

Ty tak serio? Myślisz że zatrzymasz typa na brzuch? Żałosne i patologiczne.

Przed chwilą, Mgła napisał:

Dlatego się bierze kawalerow i nie uzurpuje praw do nie swoich dzieci które mają obojga rodziców z prawami. I tyle sprostowania. Gdybym chciała komuś zazdrościć narcyzko pozerko wygrywu to mam za płotem rodzinę, 15 lat małżeństwa, 2 cudownych dzieci, kasy jak lodu, miesieczny wypad za ocean, facet na stanowisku, duży dom i działka, bogate życie towarzyskie, widać gołym okiem jak mimo upływu lat oboje się kochają, nje szczędzą sobie czułości gdy ktoś widzi i ukradkiem. Słowem sielanka i prawowita jak Bóg przykazał, a nie paczworki w klitce i siedzenie godzinami na gufnoforum 😄

Możesz sobie brać, kogo chcesz, tylko jak widać, ciebie nie chcą. Dlatego zajmujesz się prawością cudzych związków (obsesja religijna była kiedyś częstą formą kompensacji i jak widać, pomimo 2025r. wciąż występuje). 

1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Pamięć jest częścią inteligencji. Nie narzekam na swoją. 

Ja piszę, kiedy jestem, ty czaisz się w krzakach. To też zabiera ci czas. 

Widać tu Twoje ograniczenie inteligencji jeśli nie wiesz od czego pamięć zależy.  Idź tatę dopytaj.

2 minuty temu, Mgła napisał:

Dlatego się bierze kawalerow i nie uzurpuje praw do nie swoich dzieci które mają obojga rodziców z prawami. I tyle sprostowania. Gdybym chciała komuś zazdrościć narcyzko pozerko wygrywu to mam za płotem rodzinę, 15 lat małżeństwa, 2 cudownych dzieci, kasy jak lodu, miesieczny wypad za ocean, facet na stanowisku, duży dom i działka, bogate życie towarzyskie, widać gołym okiem jak mimo upływu lat oboje się kochają, nje szczędzą sobie czułości gdy ktoś widzi i ukradkiem. Słowem sielanka i prawowita jak Bóg przykazał, a nie paczworki w klitce i siedzenie godzinami na gufnoforum 😄

40 lat i nadal takie fantazje? Ile jest idealnych rodzin i związków. Boli cie dùpa że nowa żona ojca ma dobry kontakt z dzieciakiem? Lepiej żeby ex była yebnieta i buntowała na nową co nie? Wtedy jest normalnie i po pŏlsku. 

Edytowano przed chwilą przez BabkaBożaRektalna

• Like 1

Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Możesz sobie brać, kogo chcesz, tylko jak widać, ciebie nie chcą. Dlatego zajmujesz się prawością cudzych związków (obsesja religijna była kiedyś częstą formą kompensacji i jak widać, pomimo 2025r. wciąż występuje). 

Tym razem ze szklanej kuli wyczytałaś? Każdy kolejny Twój post to kolejna wtopa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się