Huldra 47 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: On? Wiem ktory to jest. Ostatnio napisał mi, ze piszemy na zmiany, ale nie sądziłem, ze to zarzut. Myślałem, ze jest w porządku. On raz jest w porządku, za chwilę nie w porządku. Niestabilny emocjonalnie, jak większość tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, big babofon napisał: xD Drobna literówka. Bez złych intencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 47 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Wystarczy, że tutaj przyleciałes na rozkaz pani. To tylko twoje wymysły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: A z kim on jest? Z choro łanio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Huldra napisał: A Twoja dziewczyna co na to tak ogólnie? Która? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Wystarczy, że tutaj przyleciałes na rozkaz pani. Nie przyleciałem tylko siedzialem w swoim biurze i myślałem nad projektem. Zastanawiam się jak go sfinalizować i zabezpieczyć. Oczywiście zapewne to kłamstwo, zaraz napiszesz. I zajrzałem tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 47 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: A z kim on jest? Ma dziewczynę, ale teraz ma też nową kobietę Iskrę, to chyba skomplikowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Huldra napisał: To tylko twoje wymysły. Wcześniej jak przyleciał rycerz i szukał wrum też tak wyglądało. No sory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 7 godzin temu Wiem że jestem meska. Dla niemeskich pìzdusiow. Dlatego szybki odrzut robię i mam święty spokój. Jeśli mojej meskosci nie jesteś w stanie udźwignąć to tym bardziej kobiecości nie ujrzysz. Proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 313 Napisano 6 godzin temu A jaki nick ma Nikola na nastrojku ktoś wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Huldra napisał: On raz jest w porządku, za chwilę nie w porządku. Niestabilny emocjonalnie, jak większość tutaj. Szkoda. Wezmę pod uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 47 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Która? Ta z avataru, o której oświadczyłeś, że to twoja dziewczyna. Będziecie w trójkącie jak mormoni? Ale Iskra chyba jest katoliczką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 47 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Wcześniej jak przyleciał rycerz i szukał wrum też tak wyglądało. No sory Może ci to wyglądać dowolnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Nie przyleciałem tylko siedzialem w swoim biurze i myślałem nad projektem. Zastanawiam się jak go sfinalizować i zabezpieczyć. Oczywiście zapewne to kłamstwo, zaraz napiszesz. I zajrzałem tu. jedyny twój projekt to udawanie swojego Męża. Mam nadzieję że masz jakąś rente 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Nie przyleciałem tylko siedzialem w swoim biurze i myślałem nad projektem. Zastanawiam się jak go sfinalizować i zabezpieczyć. Oczywiście zapewne to kłamstwo, zaraz napiszesz. I zajrzałem tu. I zajmując się takim rzeczami, postanowiłeś je zostawić na rzecz kafe okej. Czemu miałbym tak napisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big babofon 0 Napisano 6 godzin temu Ahh te melodramy i sraki związkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 47 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Nadija* napisał: A jaki nick ma Nikola na nastrojku ktoś wie? Chyba tam nie pisała inaczej niż z nieloga, zaraz dostała stałego bana za hejt i wyleciała na kopach Widzę, że kolejny tatusiek boleśnie kopnął cię w zad znowu Edytowano 6 godzin temu przez Huldra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NikoIa 1 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Nadija* napisał: A jaki nick ma Nikola na nastrojku ktoś wie? Hej. Mam taki nick jak tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Huldra napisał: Może ci to wyglądać dowolnie. Też mi się tak wydaję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, gnomee napisał: jedyny twój projekt to udawanie swojego Męża. Mam nadzieję że masz jakąś rente Ty nie musisz nikogo udawac bo jestes chodzącym memem z Choroszczy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Szkoda. Wezmę pod uwagę. Zgodzilbys sie na cuckold fetish? Bys patrzyl jak zrywam plombe kruliczkowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Huldra napisał: Ma dziewczynę, ale teraz ma też nową kobietę Iskrę, to chyba skomplikowane Rozumiem. To ta Iskra, która tu podobno udawala swojego faceta i wpadła na tym projekcie. Rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 47 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Też mi się tak wydaję. A odpowiedziałeś mi na pytanie, czy będziecie żyli razem jak mormoni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 313 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, NikoIa napisał: Hej. Mam taki nick jak tutaj hej, masz jeszcze te haki na Eve z lasu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, gnomee napisał: jedyny twój projekt to udawanie swojego Męża. Mam nadzieję że masz jakąś rente Nie mam, ale mam spółkę. To to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 47 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Rozumiem. To ta Iskra, która tu podobno udawala swojego faceta i wpadła na tym projekcie. Rozumiem Atak, zdarzyło się biedaczce, może stąd projekcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 47 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Nadija* napisał: hej, masz jeszcze te haki na Eve z lasu? Podpowiem ci litościwie, że to nie jest stopa, przegrywko, kolejny raz porzucona przez faceta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Hugh Hefner napisał: On? Wiem ktory to jest. Ostatnio napisał mi, ze piszemy na zmiany, ale nie sądziłem, ze to zarzut. Myślałem, ze jest w porządku. To akurat był żart wtedy. Ale jak twoja kobieta obraża bez powodu osobę która bardzo lubię, to czego się spodziewasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NikoIa 1 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Nadija* napisał: hej, masz jeszcze te haki na Eve z lasu? Tak i potwierdzam wszystko co pisałaś Edytowano 6 godzin temu przez NikoIa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 8 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, NikoIa napisał: Hej. Mam taki nick jak tutaj To jest te konto ktore ma mnie zwabic wroclawski uKru? Nie doceniasz mojej inteligencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach