Huldra 47 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: To akurat był żart wtedy. Ale jak twoja kobieta obraża bez powodu osobę która bardzo lubię, to czego się spodziewasz? Nie bez powodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: I zajmując się takim rzeczami, postanowiłeś je zostawić na rzecz kafe okej. Czemu miałbym tak napisać? Bo jestes negatywnie nastawiony. Ja jestem w firmie od rana, bo o 9.00 mialem w tej sprawie wstępne spotkanie. Tak, zostawiłem, bo chcialem sie rozluźnić. Czy to dziwne? Najgorsze w was jest to, że całkiem normalne rzeczy sa dla was np kłamstwem, nierealne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big babofon 0 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Wiem że jestem meska. Dla niemeskich pìzdusiow. Dlatego szybki odrzut robię i mam święty spokój. Jeśli mojej meskosci nie jesteś w stanie udźwignąć to tym bardziej kobiecości nie ujrzysz. Proste. czyli jakby ci przywalił z liścia to byłby wtedy męski? Albo kazał wypjerdalać? Bo chyba nie sądzisz że męski facet pozwoli sobie jakkolwiek na łeb wchodzić jakiejś babie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 313 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, NikoIa napisał: Tak i potwierdzam wszystko co pisałaś Udowodnij że jesteś kobietą i pokaż cycki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 8 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Huldra napisał: A odpowiedziałeś mi na pytanie, czy będziecie żyli razem jak mormoni? A kreci ci takie cos? Hefner bedzie na nas patrzyl przez kamerke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, NikoIa napisał: Tak i potwierdzam wszystko co pisałaś Czyli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, big babofon napisał: czyli jakby ci przywalił z liścia to byłby wtedy męski? Albo kazał wypjerdalać? Bo chyba nie sądzisz że męski facet pozwoli sobie jakkolwiek na łeb wchodzić jakiejś babie. Wiem że w twoim świecie istnieją jedynie skrajności czyli niemęski Malowany i troglodyta walący mnie po pysku. Rozumiem. W końcu nie bez kozery jesteś kobieta wysyłająca munowi zdjecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: To akurat był żart wtedy. Ale jak twoja kobieta obraża bez powodu osobę która bardzo lubię, to czego się spodziewasz? Spodziewam się, ze weźmiesz stronę osoby, którą bardzo lubisz. W porządku. One sie ogolnie lubią ścierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 6 godzin temu Swojo drogo trochę słabe jak dumbo się czepia elki że bombelki itd a sama se z nim priwkuje i wysyła slitfocie. To też jest karynstwo totalne tyle że lambadziarskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 47 Napisano 6 godzin temu Choroszcz. Korowód zaburzonego przegrywu. Nic dziwnego, że Pieprz, Krejzi itp po prostu się zmyły. W pewnym momencie zostaje zawsze freak show i każdy normals, próbujący z tym walczyć, tylko się zmęczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 8 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Huldra napisał: Podpowiem ci litościwie, że to nie jest stopa, przegrywko, kolejny raz porzucona przez faceta To jest nikoia, a cyce w avie twoje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 6 godzin temu Nikola chcialbym juz wyjść do domu. Dawaj cycki i co tam masz jeszcze bo mi sie spieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 6 godzin temu Wystarczy wcisnąć odpowiedni guzik i okazuje się że ludzie udający idjotow potrafią pisac z sensem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big babofon 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Wiem że w twoim świecie istnieją jedynie skrajności czyli niemęski Malowany i troglodyta walący mnie po pysku. Rozumiem. W końcu nie bez kozery jesteś kobieta wysyłająca munowi zdjecia. Wrzucanie fot jest niemęskie tylko dla zakompleksionych bab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Huldra napisał: Choroszcz. Korowód zaburzonego przegrywu. Nic dziwnego, że Pieprz, Krejzi itp po prostu się zmyły. W pewnym momencie zostaje zawsze freak show i każdy normals, próbujący z tym walczyć, tylko się zmęczy. Twój wybór. Ja to ciągle powtarzam. Jakbys mnie słuchała to by bylo inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Huldra napisał: Choroszcz. Korowód zaburzonego przegrywu. Nic dziwnego, że Pieprz, Krejzi itp po prostu się zmyły. W pewnym momencie zostaje zawsze freak show i każdy normals, próbujący z tym walczyć, tylko się zmęczy. No to witaj w cyrku. Bo rozumiem że nie jesteś jak Miecz któremu się wydaje że on jedyny zdrowy wśród szaleńców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 410 Napisano 6 godzin temu 57 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał: Ciekawe w jaki sposób? Daje ci trefny towar po którym masz jakieś psychozy i urojenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Huldra napisał: Choroszcz. Korowód zaburzonego przegrywu. Nic dziwnego, że Pieprz, Krejzi itp po prostu się zmyły. W pewnym momencie zostaje zawsze freak show i każdy normals, próbujący z tym walczyć, tylko się zmęczy. A stresci ktos drame? Co Nadija taka agresywna dzisiaj jak pszczola ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, big babofon napisał: Wrzucanie fot jest niemęskie tylko dla zakompleksionych bab Haha. Dobrze jeśli to ci umila wieczór i życie to myśl tak sobie bumbusiu. Zakończyłam już ten wątek więc odbij boje mrs mun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 8 Napisano 6 godzin temu Korbowód zaburzonego przegrywu, przechodzone prawictwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 47 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Twój wybór. Ja to ciągle powtarzam. Jakbys mnie słuchała to by bylo inaczej Nie staram się robić afer. Ale sama obecność, jakikolwiek wpis mój, czy Twój, będzie to wywoływał. To jest (poza wyjątkami) środowisko ludzi, którym nic w życiu nie wyszło i nie poradzili sobie z tym. Z dziewczynami normalnie się gada, ale one są w mniejszości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 8 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Twój wybór. Ja to ciągle powtarzam. Jakbys mnie słuchała to by bylo inaczej Powiedz czy krulik ma dlugie wary jak nimfa czy wieksze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, sdfxd napisał: A stresci ktos drame? Co Nadija taka agresywna dzisiaj jak pszczola ? Klaudia? Ona tak ma. Czasem jest spokojna. A czasem np zaczyna hejt. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 313 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, sdfxd napisał: A stresci ktos drame? Co Nadija taka agresywna dzisiaj jak pszczola ? A właśnie że mam bekę. Tyle lat, a oni łykają jak pelikany xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 10 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Haha skoncz sie usprawiedliwiać dambo. Wiemy że chętnie się przed munkiem wdzieczysz. Nie szukaj kompleksów u mnie. Tylko atencjuszki zdjeciowe zawsze piszą mi te same precle. Przed samą sobą się usprawiedliwiasz pisząc do mnie powyższe. To nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, bocibot napisał: To nie ja I moje przemyślenia o zdaniach złożonych poszły się yebac. To wybacz mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Huldra napisał: Nie staram się robić afer. Ale sama obecność, jakikolwiek wpis mój, czy Twój, będzie to wywoływał. To jest (poza wyjątkami) środowisko ludzi, którym nic w życiu nie wyszło i nie poradzili sobie z tym. Z dziewczynami normalnie się gada, ale one są w mniejszości. Trudno. Ja mam apel. Te osoby, które uważają, ze jestem Twoim projektem lub projektem, niech ze mną nie rozmawiają. Ja sie napraszal nie będę, rozumiem. I tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 10 Napisano 6 godzin temu Podejrzewam że Bicu, jego styl... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 47 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Trudno. Ja mam apel. Te osoby, które uważają, ze jestem Twoim projektem lub projektem, niech ze mną nie rozmawiają. Ja sie napraszal nie będę, rozumiem. I tyle. Nie ma tu takich osób, jest tylko celowy hejt o tej treści ludzi, którym nic w życiu nie wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach