Pieprz w moździerzu 23 Napisano 7 godzin temu Leeeeeeżaaaaak, chora łania na horyzoncie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Napiła się i bzdury wierutne wypisuje. Ja z sentymentem wspominam czy to Vive, czy bravo. Mam córkę w twoim wieku więc wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Napiła się i bzdury wierutne wypisuje. Ja z sentymentem wspominam czy to Vive, czy bravo. Tak tak napiłam sie świętoszko nie projektuj swojego pragnienia. A miałaś być taka wspaniala, amerykańska, nowy człowiek Edytowano 7 godzin temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Mam córkę w twoim wieku więc wiem. Serio masz tyle lat? Ja ci dawałam z 25-35 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Mam córkę w twoim wieku więc wiem. Cos bym napisała ale chyba się powstrzymam. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Tak tak napiłam sie świętoszko nie projektuj swojego pragnienia. A miałaś być taka wspaniala, amerykańska, nowy człowiek To nie zaczepiaj mnie lalo, a amerykański sen się spełni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Serio masz tyle lat? Ja ci dawałam z 25-35 lat. Mam 55 za 2 dni. Ty to masz 16 jak dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Cos bym napisała ale chyba się powstrzymam. XD Wiemy że masz chcice co chwile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: To nie zaczepiaj mnie lalo, a amerykański sen się spełni. A jaka jest definicja zaczepienia? Trzeba być twoja fanka? Wybacz ale mi sie nie uda;) i śmierdzisz mitomanka. Masz vibe sporo starszej baby i ta viva ci sie trochę sprawa rypla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Mam 55 za 2 dni. Ty to masz 16 jak dla mnie Nie, nie mam. Faktycznie, mogłabyś być moją memusią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: A jaka jest definicja zaczepienia? Trzeba być twoja fanka? Wybacz ale mi sie nie uda;) i śmierdzisz mitomanka. Masz vibe sporo starszej baby i ta viva ci sie trochę sprawa rypla. Schlebiasz mi. Akurat sprawianie starszej niż w rzeczywistości nie jest mi obce, gdyż mam starą duszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: A jaka jest definicja zaczepienia? Trzeba być twoja fanka? Wybacz ale mi sie nie uda;) i śmierdzisz mitomanka. Masz vibe sporo starszej baby i ta viva ci sie trochę sprawa rypla. Człowieku za jej czasów się oglądało na 2 program muzyczny który teraz Kondrat reklamuje. Więc co ty chrzanisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Wiemy że masz chcice co chwile. Ty dobrze wiesz co miałam na myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Człowieku za jej czasów się oglądało na 2 program muzyczny który teraz Kondrat reklamuje. Więc co ty chrzanisz. Który program muzyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ty dobrze wiesz co miałam na myśli. Na Agenta wywiadu to sie nie nadajesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Który program muzyczny 30 ton Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Na Agenta wywiadu to sie nie nadajesz. Nadaje się tutaj z was wszystkich najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: 30 ton No chyba sobie jaja robisz 30 ton to ja ledwo pamietam a co dopiero gen zety. tez nie jesteś 95 ewidentnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 7 godzin temu Ricky Martin był taki przystojny…. I taki kawał chłopa….. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: No chyba sobie jaja robisz 30 ton to ja ledwo pamietam a co dopiero gen zety. tez nie jesteś 95 ewidentnie Przecież napisała ile ma lat. Myślenie nie jest twoją najlepszą stroną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: No chyba sobie jaja robisz 30 ton to ja ledwo pamietam a co dopiero gen zety. tez nie jesteś 95 ewidentnie Chyba żyłami w jakiejś innej czasoprzestrzeni. Albo ty jesteś 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Człowieku za jej czasów się oglądało na 2 program muzyczny który teraz Kondrat reklamuje. Więc co ty chrzanisz. Za moich i krejzoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Przecież napisała ile ma lat. Myślenie nie jest twoją najlepszą stroną. Przecież ona sobie jaja robi Einsteinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 7 godzin temu 30 ton, 5 klasa podstawówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Przecież ona sobie jaja robi Einsteinie Niczego nie robię. Jestem rocznik 70 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Chyba żyłami w jakiejś innej czasoprzestrzeni. Albo ty jesteś 2005 No chyba. Podejrzewm ze jesteś 91/92 absolutny max skoro uważasz ze kazdy to ogladal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: 30 ton, 5 klasa podstawówki. 82? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Przecież ona sobie jaja robi Einsteinie Tego się nie dowiemy, aczkolwiek Patrycja pisała wielokrotnie a propos swojego wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Niczego nie robię. Jestem rocznik 70 I masz corke. Jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Przecież napisała ile ma lat. Myślenie nie jest twoją najlepszą stroną. Nie ma tyle, jest młodsza ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach