G i n a 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie. Przecież żartowałem z tym wyciskaniem. Każdy widział jak było. Mam nadzieję. Zaczęłam cie szanować i mam nadzieję obustronnie. 🩵 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 4 godziny temu Będzie tego słuchać kùrwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Będzie tego słuchać kùrwy Baby jędzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Wchodzę i piszę 1 post, bez wulgaryzmów i bez obrażania, nawet nikogo nie cytując i szukam kłótni? Weź spyerdalaj O tym mówię. Znam cię i wystarczy mi jeden komentarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Mam nadzieję. Zaczęłam cie szanować i mam nadzieję obustronnie. 🩵 Ja już powiedziałem, co do twojego zachowania mam pewne wątpliwość, ale zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Baby jędzy? Zamknij ryj i ssij kij biczyz biczyz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: O tym mówię. Znam cię i wystarczy mi jeden komentarz. Tobie się wydaje że znasz. Okej, nie muszę wcale pisać na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, crazyyyy napisał: A ty pies jesteś ze każde napotkane rzygi musisz zjesc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ja już powiedziałem, co do twojego zachowania mam pewne wątpliwość, ale zobaczymy. Och, przejmę się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Tobie się wydaje że znasz. Okej, nie muszę wcale pisać na tym forum. Ty do mnie piszesz weź sp erdaylaj publiczne?dobrze to przemyslalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 4 godziny temu Aaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: O tym mówię. Znam cię i wystarczy mi jeden komentarz. Drążyłeś temat na siłę (he he temat.., 1 post a nie temat) a potem jak chciałam zrozumieć o co Ci chodzi, to się rakiem wycofałeś i się dziwisz że zirytowana tym piszę byś spadał..? Masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, dobra zmiana napisał: chyba nie wygladala te 17 lat temu zle bo widze malowny ze zmieniasz nastawinie pasowalibyscie do siebie czteropaka byscie mogli sobie zrobic razem do kafeterii wieczorem Ale nie przez foty. Dziś przemowilem ludzkim głosem i odpuściłem. Ta czteropak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 4 godziny temu 44 minuty temu, G i n a napisał: Brzydzę się wami… pierwszy raz to pisze, ale naprawdę to co piszecie jest okropne.. wyobraźcie sobie że po drugiej stronie jest żywy człowiek. Ojej jaka biedna ofiarka losu z szambem w ustach w kierunku każdego. Pokopali jom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Ojej jaka biedna ofiarka losu z szambem w ustach w kierunku każdego. Pokopali jom Fak her Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 4 godziny temu Badylem po odbycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Ty do mnie piszesz weź sp erdaylaj publiczne?dobrze to przemyslalas? O jejku, jakaś mega wyjątkowa sytuacja na tym forum, bana na IP pewnie dostanę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 4 godziny temu Noł mersi chyba że se kupi w hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 4 godziny temu Przestanta sie kłócić o pijana szlore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 4 godziny temu Bany ajpi gruba kłótnia o internetowego trola babofona. Niedługo Malowany zamieszka na działkach i się skończy rumakowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Drążyłeś temat na siłę (he he temat.., 1 post a nie temat) a potem jak chciałam zrozumieć o co Ci chodzi, to się rakiem wycofałeś i się dziwisz że zirytowana tym piszę byś spadał..? Masakra Nie chcę mi się tego komentować. Spadał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 4 godziny temu Człowiek nie może wejść i napisać 1 post komentujący rzeczywistość, ani nie wulgarny ani nic, bo zaraz kij w doopie ludzie majo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, crazyyyy napisał: Ojej jaka biedna ofiarka losu z szambem w ustach w kierunku każdego. Pokopali jom Tubka… hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 4 godziny temu Ssij kij tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 4 godziny temu Bije cie po grzbiecie przy twojej kobiecie haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: O jejku, jakaś mega wyjątkowa sytuacja na tym forum, bana na IP pewnie dostanę. Dla mnie niecodzienna i od kiedy tak się odzywamy do siebie publicznie, czy gdziekolwiek? Ciesz się, że jestem spokojny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 4 godziny temu Zimno mi bardzo ale robię to w czerwonym szlafroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Nie chcę mi się tego komentować. Spadał? Spływał, precz, jazda, śmigał, wynosił się, marsz stąd, hajda, zjeżdżał, fora ze dwora.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 4 godziny temu 🦵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 4 godziny temu Malowany duupy dales, taka prawda. Obiektywnie. a chlejuska ty atencji poszukaj u twoich żywicieli od gorzały a nie sie fpjerdalasz między wódkę a zakąskę. Zalosna jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach