Smerfetek 13 Napisano 4 godziny temu Aj łont jor dżrama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 4 godziny temu Oooo oooo ooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Malowany duupy dales, taka prawda. Obiektywnie. a chlejuska ty atencji poszukaj u twoich żywicieli od gorzały a nie sie fpjerdalasz między wódkę a zakąskę. Zalosna jesteś. Tubka z Paryża wprost…. Limitowana edycja. So Classy.. and what? The fck? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Człowiek nie może wejść i napisać 1 post komentujący rzeczywistość, ani nie wulgarny ani nic, bo zaraz kij w doopie ludzie majo. To co tobie się wydaje, nie oznacza, że to jest rzeczywistość. Trochę mnie znasz, więc po co wchodzisz i sugerujesz mi takie rzeczy? Napisałaś o jeden post za dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 4 godziny temu Aj łont jor horror Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 4 godziny temu Haa haa jor sajkoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Dla mnie niecodzienna i od kiedy tak się odzywamy do siebie publicznie, czy gdziekolwiek? Ciesz się, że jestem spokojny. Niecodzienna? W Polsce mieszkasz i niecodzienna że takie słowo słyszysz/czytasz? Nie wiem od kiedy tak się odzywamy, nie zapisuję w kalendarzu. Od 25 minut nie widać byś był spokojny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 4 godziny temu Łok łok feszyn bejbi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 4 godziny temu Bije jak kije haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, crazyyyy napisał: Malowany duupy dales, taka prawda. Obiektywnie. a chlejuska ty atencji poszukaj u twoich żywicieli od gorzały a nie sie fpjerdalasz między wódkę a zakąskę. Zalosna jesteś. Nie wiem. Ja to widzę trochę inaczej. Z ciekawości chciałbym wiedzieć, jak wyglądacie i nie widzę w tym nic złego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 4 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie wiem. Ja to widzę trochę inaczej. Z ciekawości chciałbym wiedzieć, jak wyglądacie i nie widzę w tym nic złego. Bo jesteś tylko głupim facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 4 godziny temu A fjuta nie pokazal. Nie ma nic bez wzajemności. Oczywiście u pampersiary za darmo wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: A fjuta nie pokazal. Nie ma nic bez wzajemności. Oczywiście u pampersiary za darmo wszystko. I nawet dwusetki nie dostała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Niecodzienna? W Polsce mieszkasz i niecodzienna że takie słowo słyszysz/czytasz? Nie wiem od kiedy tak się odzywamy, nie zapisuję w kalendarzu. Od 25 minut nie widać byś był spokojny. A co to ma do rzeczy? To znaczy, że to jest normalne według ciebie i też będziemy się tak odzywać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: I nawet dwusetki nie dostała Może chociaż Iskre obdarzył kijem samobijem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: To co tobie się wydaje, nie oznacza, że to jest rzeczywistość. Trochę mnie znasz, więc po co wchodzisz i sugerujesz mi takie rzeczy? Napisałaś o jeden post za dużo. I vice versa, to co Tobie się wydaje z moim postem, nie oznacza że tak jest w rzeczywistości. Żyję dość długo by wiedzieć jak jest. I Ciebie też dość znam. Nic nie sugeruję- już pisałam, tylko komentuję rzeczywistość. Wchodzę bo to publiczne forum. No jak o 1 post za dużo, to już Ci napisałam, że ja tu nie muszę być na tym forum, jak masz jakiś z tym problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, crazyyyy napisał: Bo jesteś tylko głupim facetem Okej. Męczycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: I vice versa, to co Tobie się wydaje z moim postem, nie oznacza że tak jest w rzeczywistości. Żyję dość długo by wiedzieć jak jest. I Ciebie też dość znam. Nic nie sugeruję- już pisałam, tylko komentuję rzeczywistość. Wchodzę bo to publiczne forum. No jak o 1 post za dużo, to już Ci napisałam, że ja tu nie muszę być na tym forum, jak masz jakiś z tym problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: A co to ma do rzeczy? To znaczy, że to jest normalne według ciebie i też będziemy się tak odzywać? Na kafeterii to nic niezwykłego. I gorsze rzeczy znosiłam, palcem pokazywać nie będę od kogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 4 godziny temu Akcja od szmiry a rzeczona szmira za 2 lata będzie zbierać 50-groszówki po dworcach na bułkę, w tym tempie staczania sie. Może to kogokolwiek zdystansuje do sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: I vice versa, to co Tobie się wydaje z moim postem, nie oznacza że tak jest w rzeczywistości. Żyję dość długo by wiedzieć jak jest. I Ciebie też dość znam. Nic nie sugeruję- już pisałam, tylko komentuję rzeczywistość. Wchodzę bo to publiczne forum. No jak o 1 post za dużo, to już Ci napisałam, że ja tu nie muszę być na tym forum, jak masz jakiś z tym problem. I wiesz gdzie też nie musisz być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 4 godziny temu Facet się obraził że jest facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 4 godziny temu Spać bo wam sie w głowach pjertoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Na kafeterii to nic niezwykłego. I gorsze rzeczy znosiłam, palcem pokazywać nie będę od kogo. To co odpisać ci tak samo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 4 godziny temu Ja niczego jej nie dam. Rączki mam tutaj i proszę nawet nie patrzeć w mojom stronę. Nie wspomagam patologii do widzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: I wiesz gdzie też nie musisz być? Nawet na tym świecie, no nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Spać bo wam sie w głowach pjertoli Komuś na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 4 godziny temu Zbieram pieniążki na ślub Malowany i Iskra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 4 godziny temu Nie możecie mnie pominąć jako świadka tej miłości tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach