Pokraka 1777 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Ładnie ją wyszkolił Nie wiadomo czym sobie kobieta zasłużyła na taki los. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sаnchez 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Może i jest nikt tej żony przecież nie widział. Mi to on wygląda na totalną gejozę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Nie wiadomo czym sobie kobieta zasłużyła na taki los. Zasłużyła wygrała milion w totolotka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 24 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Fifofa napisał: Po 27 latach jest sex i jeszcze po obu stronach. Nie jakieś fluzy co max 5 lat i im.sie cofa potrzebują innego, nawet krócej To chyba w nagrodę jak wróci ze sklepu z pełnią siatą piwska? Edytowano 4 godziny temu przez Zero cukru 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1777 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Po 27 latach jest sex i jeszcze po obu stronach. Nie jakieś fluzy co max 5 lat i im.sie cofa potrzebują innego, nawet krócej Olaboga jaka biedna kobieta Rozumiem chodzić po zakupy ale seks z Tobą to już zwykle okrucieństwo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: To chyba w nagrodę jak wróci ze sklepu z pełnią siatą piwska? Wczoraj był.mecz ale nie mogłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1777 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Zasłużyła wygrała milion w totolotka. Chyba antytotka, takie przeciwieństwo zamiast nagrody masz karę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Po 27 latach jest sex i jeszcze po obu stronach. Nie jakieś fluzy co max 5 lat i im.sie cofa potrzebują innego, nawet krócej Seks po jednej stronie to de facto masturbacja. Jełopie. Ciekawe, czy ona też ritard, bo nie wiem jak można toto kijem z goldegejt tknąć. Rzygom. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Olaboga jaka biedna kobieta Rozumiem chodzić po zakupy ale seks z Tobą to już zwykle okrucieństwo. Mi się wydaje, że ona specialnie chodzi mu do sklepu po alko, żeby szybciej poszedł spać i żeby uniknąć zbliżenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Pokraka napisał: Olaboga jaka biedna kobieta Rozumiem chodzić po zakupy ale seks z Tobą to już zwykle okrucieństwo. Żeby ktoś cię pociągał po tylu latach, nie twoje przewijanie pieluchòw sama Edytowano 4 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 24 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Wczoraj był.mecz ale nie mogłem. Oglądać na trzeźwo? Wcale się nie dziwię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Po 27 latach jest sex i jeszcze po obu stronach. Nie jakieś fluzy co max 5 lat i im.sie cofa potrzebują innego, nawet krócej Ja bym się tak publicznie nie chwaliła swoim rajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1777 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Dirty Sаnchez napisał: Mi to on wygląda na totalną gejozę. Nie wiem nie widziałam żony Ogóra, ale nawet jeśli nie jest zbyt powabna to zaraz ja facetem nazywać, czy to aby nie przesada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1777 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Mi się wydaje, że ona specialnie chodzi mu do sklepu po alko, żeby szybciej poszedł spać i żeby uniknąć zbliżenia Albo liczy na impotencję 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 24 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Żeby ktoś cię pociągał po tylu latach, nie twoje przewijanie pieluchòw sama Może jeszcze powiesz, że robi ci loda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Nie wiem nie widziałam żony Ogóra, ale nawet jeśli nie jest zbyt powabna to zaraz ja facetem nazywać, czy to aby nie przesada? Nie. On tu obraża każdą babę, wieć będziemy obrażać jego starą, bo na to zasługuje i jest tego warta. Normalna kobieta nie jest z takim odpadem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, BlaskBabkiBożej napisał: Seks po jednej stronie to de facto masturbacja. Jełopie. Ciekawe, czy ona też ritard, bo nie wiem jak można toto kijem z goldegejt tknąć. Rzygom. Rzygoj i weż se kija zròb dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 24 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Rzygoj i weż se kija zròb dobrze Lepiej ogóra 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Rzygoj i weż se kija zròb dobrze Wiesz, że między ritardami jak ty a kijem istnieją jeszcze fajni, inteligentni i przystojni z konarem płonącym? Widać jaki zaspokojony jesteś przez swoją maciorę, zwłaszcza po tych obleśnych tekstach. Walicie się w jednej izbie przy curce? Patologia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Lepiej ogóra Dlatego taki nik nie inny. Powinny ogórka wziąć zamiast kija. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1777 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Żeby ktoś cię pociągał po tylu latach, nie twoje przewijanie pieluchòw sama Nie daj Boże by ktoś mnie minie ciągał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BlaskBabkiBożej napisał: Wiesz, że między ritardami jak ty a kijem istnieją jeszcze fajni, inteligentni i przystojni z konarem płonącym? Widać jaki zaspokojony jesteś przez swoją maciorę, zwłaszcza po tych obleśnych tekstach. Walicie się w jednej izbie przy curce? Patologia. Ale ty takich nie spotkasz bo uciekną to tyle na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 4 godziny temu Nawet Elżbieta za kamienicę szła, by dzieciom traumy nie fundować. Pjoter jest obleśny i z ryja i z gadki. Tylko ritardzica dałaby du'py takiemu osobnikowi z abberacjami chromosomowymi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1777 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, BlaskBabkiBożej napisał: Nie. On tu obraża każdą babę, wieć będziemy obrażać jego starą, bo na to zasługuje i jest tego warta. Normalna kobieta nie jest z takim odpadem. Mi jej szkoda, uważam, że żadna kobieta nie zasługuje na coś takiego. Może miała ciężkie dziecistwo, przemociwego ojca. No szkoda kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ale ty takich nie spotkasz bo uciekną to tyle na ten temat. Tak się pocieszaj bzykając swoją przeterminowaną ritardzicie wyglądającą jak szrek z bagien. Przypominam, że prawda wyszła na jaw, gdyż jesteś tak bardzo bystry, że swoje dane na tacy podałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Mi jej szkoda, uważam, że żadna kobieta nie zasługuje na coś takiego. Może miała ciężkie dziecistwo, przemociwego ojca. No szkoda kobiety. Ciebie tata chyba bił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 29 Napisano 4 godziny temu Przecież ogor tu wrzucił tu kiedyś swoje konto na tiktoku i to dziadek jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Mi jej szkoda, uważam, że żadna kobieta nie zasługuje na coś takiego. Może miała ciężkie dziecistwo, przemociwego ojca. No szkoda kobiety. No straszne, doprawdy. I dlatego 30 lat spędza u boku zboczonego troglodyty z fryzurą ala Mończyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: Tak się pocieszaj bzykając swoją przeterminowaną ritardzicie wyglądającą jak szrek z bagien. Przypominam, że prawda wyszła na jaw, gdyż jesteś tak bardzo bystry, że swoje dane na tacy podałeś. I co podnieciłaś się czy dopiero zamierzasz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1777 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ciebie tata chyba bił? Nie i dlatego nie szukam i nie żyje z przemocowym burakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach