BlaskBabkiBożej 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: I co podnieciłaś się czy dopiero zamierzasz? Seksem dwojga upośledzonych ludzi, którym ktoś dał prawo do rozmnażania abberacji? No nie zamierzam, bynajmniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 490 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, Gеt Out napisał: Ależ właściwe, bo chciał łamać łapy i do bagażnika wrzucać, że taki gangus i żeby się bać Wiesz SS to chociaż mieli ideologię co by o nich nie mówić, a ten tak dla zabawy bez większych przemyśleń. Żadną ideologią nie da się usprawiedliwić tego co robili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1777 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: No straszne, doprawdy. I dlatego 30 lat spędza u boku zboczonego troglodyty z fryzurą ala Mończyk. Pewnie tak, jest zależna psychicznie i finansowo, nie ma gdzie i za co odejść. Pod most pójdzie, albo nawet nie ma świadomości, że można żyć inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Pewnie tak, jest zależna psychicznie i finansowo, nie ma gdzie i za co odejść. Pod most pójdzie, albo nawet nie ma świadomości, że można żyć inaczej. To niech ruszy du'pe i się ogarnie, zamiast zgrywać wieczną ofiarę i zaspokajać tego zwyrola od 30 lat. Co mnie to gunwo obchodzi wogle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 164 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Nie i dlatego nie szukam i nie żyje z przemocowym burakiem. Tata piernął albo mąż to się przestraszylaś? Wiesz mocne charaktery w domu są łagodne. Pipy życiowe gdzie indziej są łagodne w domu odwrotnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1777 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BlaskBabkiBożej napisał: To niech ruszy du'pe i się ogarnie, zamiast zgrywać wieczną ofiarę i zaspokajać tego zwyrola od 30 lat. Co mnie to gunwo obchodzi wogle. Niby tak ale ja i tak współczuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 54 Napisano 3 godziny temu Pewnie już ma wywalone byle jej srogor doopy nie zawracał xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 10 Napisano 3 godziny temu Wychodzę. Muszę dojść do siebie po tych niesmacznych wynurzeniach ritarda o jego pożyciu seksualnym. Mam przed oczami upoślaki parzące się po ciemku jak dwa psy. Podam do sądu za krzywdy. Obrzydliwe i żegnam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, BlaskBabkiBożej napisał: Nie. On tu obraża każdą babę, wieć będziemy obrażać jego starą, bo na to zasługuje i jest tego warta. Normalna kobieta nie jest z takim odpadem. Nie mieszajmy w to kobiety. Gdyby ona to czytała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 164 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Pewnie tak, jest zależna psychicznie i finansowo, nie ma gdzie i za co odejść. Pod most pójdzie, albo nawet nie ma świadomości, że można żyć inaczej. Tak jak inne bujać dziwaki z innym mężem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1777 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Tata piernął albo mąż to się przestraszylaś? Wiesz mocne charaktery w domu są łagodne. Pipy życiowe gdzie indziej są łagodne w domu odwrotnie. Pięknie siebie scharakteryzowałeś i swoją działalność w internecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Nie mieszajmy w to kobiety. Gdyby ona to czytała... Trzeba było myśleć wcześniej. Nikt jej zbuka zidjociałego pod ołtarz nie wciskał i rozmnażać się nie kazał z uszkodzonym chromosomem pjotrowym. Ma męża dekla to niech ponosi konsekwencje jego chamskich impertynencji w stosunku do kobiet, które z zamiłowaniem uprawia w sieci. Rykoszetem dostaje w łeb, ale podziękowania niech składa swemu lubemu nocą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1777 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Tak jak inne bujać dziwaki z innym mężem No być szczęśliwym to nic złego, może by zobaczyła jak można żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 19 Napisano 3 godziny temu 50 minut temu, Śliwka w Jaguarze napisał: To Ty jesteś całkowicie odrealniona jeżeli myślisz, że ludzie szablonowo wychodzą z mieszkań, aby zapalić. Zdecydowana większość po prostu albo pali przy otwartym oknie i/lub wietrzy zaraz "po". Ci co mają balkon to wychodzą na balkon palić zazwyczaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 164 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: No być szczęśliwym to nic złego, może by zobaczyła jak można żyć. Nic złego mieć 3 męża, i szukać dalej znajdzie jak większość szuka najlepiej z kafeterrii. W jakim jest położeniu są osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 164 Napisano 3 godziny temu Najlepiej mieć męża pisać z starym mitomanem bo mąż nie może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 19 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, BlaskBabkiBożej napisał: Nawet Elżbieta za kamienicę szła, by dzieciom traumy nie fundować. Pjoter jest obleśny i z ryja i z gadki. Tylko ritardzica dałaby du'py takiemu osobnikowi z abberacjami chromosomowymi. Co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, murb napisał: Żadną ideologią nie da się usprawiedliwić tego co robili. Nie wiem czy ich nie obraziłem, ale zwierzęta też obrażę porównując go do nich i nie wiem gdzie go sklasyfikować może jako nawóz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1777 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nic złego mieć 3 męża, i szukać dalej znajdzie jak większość szuka najlepiej z kafeterrii. W jakim jest położeniu są osoby Błądzić jest rzeczą ludzką, głupców w błędzie trwać. Jak się popełni błąd to trzeba go naprawić a nie w tym trwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Co. Jajco. Zbuk dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, BlaskBabkiBożej napisał: Trzeba było myśleć wcześniej. Nikt jej zbuka zidjociałego pod ołtarz nie wciskał i rozmnażać się nie kazał z uszkodzonym chromosomem pjotrowym. Ma męża dekla to niech ponosi konsekwencje jego chamskich impertynencji w stosunku do kobiet, które z zamiłowaniem uprawia w sieci. Rykoszetem dostaje w łeb, ale podziękowania niech składa swemu lubemu nocą. Pewny tu nikt nie jest tego. 5 minut temu, Еlciаа napisał: Ci co mają balkon to wychodzą na balkon palić zazwyczaj. A dym i tak w mieszkaniu bo do ciepła leci. Mój jak na winklu domu na podwórku palił to miałam w pokoju na pietrze smród. Pali z drugiej strony gdzie okien nie ma Edytowano 2 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 164 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Błądzić jest rzeczą ludzką, głupców w błędzie trwać. Jak się popełni błąd to trzeba go naprawić a nie w tym trwać. No tylko potrzeba jest atencji bez tego ani rusz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Najpierw piszę że się gżdżę z kim popadnie a teraz że nie wie o co mi chodzi. Dobra wypad. Żeby pisać komuś dobra wypad ktoś musi chcieć twojego towarzystwa tu to się nie wydarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1777 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: No tylko potrzeba jest atencji bez tego ani rusz. Widzę, że bardzo Ci brakuje atencji, ale co mi do tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 164 Napisano 2 godziny temu Najlepiej jak tutaj piszą i patrzą na swoich Januszòw to normalnie towar extra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 2 godziny temu 38 minut temu, BlaskBabkiBożej napisał: Salony francuskie normalnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 19 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, BlaskBabkiBożej napisał: Jajco. Zbuk dokładnie. A to jak zbuk to podziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Pokój paradny, jak mawiała moja babka. W którym odbywały się moje występy artystyczne na mechaniczno pomarańczę zmuszane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 490 Napisano 2 godziny temu 48 minut temu, Pokraka napisał: Biedna ta Ogóra baba, ledwo przytaszczy zakupy a już po piwo musi iść. Niektórych żecie nie rozpieszcza Jedne kobiety leżą na kanapie i pachną a inne skaczą po piwo. Co za los. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, bocibot napisał: Pewnie już ma wywalone byle jej srogor doopy nie zawracał xd Co u kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach