Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

4 minuty temu, Szpinak napisał:

Hahaa dopiero zauwazylam ze scierwok zbanowany. Smuteczek. Jakies tomy bujd jukonskich pisanych do krëtynek poszły sie walic 😃

i kto mu konto założył? Jakis Chińczyk 😃

powinno być specjalne miejsce w piekle dla idjotek które ścierwu konta zakładają 

Spokojnie tutko paryska już się tak nie pobudzaj, bo dwie minuty i mam nowe konto. 😆

7 minut temu, kris888 napisał:

Pijesz alkohol? W święta? Daj odpocząć wątrobie 😄

Trochę.  Daje odpocząć codziennie. 

24 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Bo skórki do gry to robią twórcy ekipa gry inaczej to się nazywa mody i warte 0zł 

Chyba że w coś dziwnego grasz że można się wystawić ze skorkami 

No gram w gierkę moba i ZAJEEBISTE efekty i kolory przy rzucaniu zaklęć i w ogóle coś pięknego. Laska jaki ma głos jak rzucam zaklęcie xD. Takie hi hi hi. Jaka jestem zła xD

Za fajne kolory wydaje hajs, bo lubię jak jest kolorowo 

1 minutę temu, KochamElcié.;P napisał:

Ja życzę to tylko tym, którzy się na mnie rzucają albo mnie obrażaja

Ona umie grać na flecie 24 cm.

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Szkoda że częściej nie zaglądasz, albo nie chcesz jak tutka paryska się odpala. 😁

to mow kiedy bedziesz dawal przedstawienie to bede czesciej 😄

malo ty kabareciarzy zostalo to i mnie coraz mniej. nawet lezak od dluzszego czasu zadnego contentu nie daje

4 minuty temu, Get Оut napisał:

Najmrozniejsze święta od lat więc tylko napawać się tą chwilą i pierwszy raz kurtkę zimową założyłem aż. 😁

Tylko minus 12 😆

Przed chwilą, IV Knur RP napisał:

masakra jak mozna az tak nie lapac ironii 

macie cos wspolnego z widmokiem - iq

Ona podobno udaje i kryje wielka inteligencje która pokazuje jak na forum pojawia sie wychodzę na chwile 😃

ja sie poddałam w analizie, Ewka ma podobne zdanie, nie jesteśmy w stanie dojść czy głupia czy troll idealny

tak czy siak wspolczuje położenia ze jakims rozmówca nie wspominając już ze amantem jest ktos tak prymitywny i niegodny szacunku jak scierwok. To musi być kiepska sytuacja życiowa albo po alkoholu jakos daje rade zdzierżyć te konwersacje 

4 minuty temu, IV Knur RP napisał:

masakra jak mozna az tak nie lapac ironii 

macie cos wspolnego z widmokiem - iq

Widocznie mamy całe szczęście. 

3 minuty temu, Get Оut napisał:

Spokojnie tutko paryska już się tak nie pobudzaj, bo dwie minuty i mam nowe konto. 😆

Spjerdalaj 

1 minutę temu, Szpinak napisał:

Ona podobno udaje i kryje wielka inteligencje która pokazuje jak na forum pojawia sie wychodzę na chwile 😃

ja sie poddałam w analizie, Ewka ma podobne zdanie, nie jesteśmy w stanie dojść czy głupia czy troll idealny

tak czy siak wspolczuje położenia ze jakims rozmówca nie wspominając już ze amantem jest ktos tak prymitywny i niegodny szacunku jak scierwok. To musi być kiepska sytuacja życiowa albo po alkoholu jakos daje rade zdzierżyć te konwersacje 

to iq na tym samym poziomie a nie bieda czy desperacja. oni do siebie po prostu pasuja intelektualnie. 

Przed chwilą, IV Knur RP napisał:

to iq na tym samym poziomie a nie bieda czy desperacja. oni do siebie po prostu pasuja intelektualnie. 

Możliwe do tego ona tez jest mitomanka wiec wiele nieścisłości  wybaczy 😀

3 minuty temu, Szpinak napisał:

O i znów jakaś analiza. Ty pani psycholog?

Edytowano przez Onaaaa

Haha! Wracam ze spaceru, a tu się ile stron zrobiło... a były trzy 😆 Co się działo? xD

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Nie trzeba być psychologiem żeby mieć mozg rozyebany patrząc na twoje postępowanie wzgledem marginesu społecznego 

Nie trzeba być szerlokiem zeby sie nie domyslic ze w zyciu realnym z gachami posucha skoro skazana jesteś na takie guwno jak widmok. Bo doskonale wiem ze widziałaś jego popisy degenerata 

Edytowano przez Szpinak

6 minut temu, IV Knur RP napisał:

to mow kiedy bedziesz dawal przedstawienie to bede czesciej 😄

malo ty kabareciarzy zostalo to i mnie coraz mniej. nawet lezak od dluzszego czasu zadnego contentu nie daje

Ale tutka paryska daje szoł jak ją odpalę i o tym piszę kapuśniaku. 😁

6 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Mi się nie opłaca tworzyć grafiki komputerowej np bo w godzinę mogę 10 rzeczy wystawić na 2000zł 

AI tu i teraz podbiera chleb grafikom komputerowym. Nawet w najnowszym COD używali gęsto AI do tworzenia okładek trybów rozgrywki.

• Thanks 1

Nie trzeba być psychologiem żeby mieć mozg rozyebany patrząc na twoje postępowanie wzgledem marginesu społecznego 

Z ciebie psycholog jak i muzyk,albo erudyta z twojego narzeczonego. 😆

Przed chwilą, Szpinak napisał:

Ty umiesz już postawiłaś diagnozę nawet nie znając kogoś tylko dlatego że zadaje sie z widmo 😆

Przed chwilą, _RC+ napisał:

AI tu i teraz podbiera chleb grafikom komputerowym. Nawet w najnowszym COD używali gęsto AI do tworzenia okładek trybów rozgrywki.

Ai wciąż potrzebuje szeregu ludzi i dużo czasu, to ze coś powstało przy pomocy ai nie znaczy ze za tym nie stali ludzie. Poki co tak to wyglada 

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Ty umiesz już postawiłaś diagnozę nawet nie znając kogoś tylko dlatego że zadaje sie z widmo 😆

No nie tylko. Wiem że ludzie którzy mają ajkju wieksze od pawiana to dla ciebie z marszu psychoanalitycy no ale nie

• Haha 1

1 minutę temu, _RC+ napisał:

To nie jest takie proste wszystko zrobisz grafiki na amazon może się okazać że od pierwszej płatności vat i zusy sernik myśli jak dziecko 

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Może niedoszła tak jak z tym śpiewaniem. 🤔😆

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Ale ja nie muszę ciebie znać i wiedzieć ze jesteś Elżbieta czy inna Grażyna, jaka szkole kończyłaś czy kto jest twoim sąsiadem. 
widze twoja postawę twoje chowanie głowy w piasek to jest więcej niz jakbym znała twoje cv. Wrecz mam wrażenie ze sporo osób nie zna tej strony ludzi która tu pokazują tu na forum. Myslisz ze stara leksa wie ze to gardzący kobietami red pillowiec?;) czy ze Janusz qwerty wie ze ta marzy o trenerze każdego wieczora i ze nie jest żadnym aseksem?😀

• Haha 1

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Trzeba kiedyś upozorować kłótnie i zobaczysz jak tutka będzie Ci wtedy simpować i będzie Cię swatać niczym babcia z jakimś kraszem. 😁

3 minuty temu, Szpinak napisał:

Ai wciąż potrzebuje szeregu ludzi i dużo czasu, to ze coś powstało przy pomocy ai nie znaczy ze za tym nie stali ludzie. Poki co tak to wyglada 

No mówię, że w grze która robi więcej kasy ze sprzedaży niż największe filmowe produkcje Hollywood używają już AI zamiast grafików... nie wszędzie, ale już w dość szerokim spektrum zastosowań, a akurat ich stać na najlepszych ludzi, bo ta franczyza kasy robi jak lodu.

Edytowano przez _RC+

Przed chwilą, _RC+ napisał:

No mówię, że w grze która robi więcej kasy ze sprzedaży niż największe filmowe produkcje Hollywood używają już AI zamiast grafików... nie wszędzie, ale już w dość szerokim spektrum zastosować, a akurat ich stać na najlepszych ludzi, bo ta franczyza kasy robi jak lodu.

Ale ktos tym ai musiał pokierować;)

Ale ja nie muszę ciebie znać i wiedzieć ze jesteś Elżbieta czy inna Grażyna, jaka szkole kończyłaś czy kto jest twoim sąsiadem. 
widze twoja postawę twoje chowanie głowy w piasek to jest więcej niz jakbym znała twoje cv. Wrecz mam wrażenie ze sporo osób nie zna tej strony ludzi która tu pokazują tu na forum. Myslisz ze stara leksa wie ze to gardzący kobietami red pillowiec?;) czy ze Janusz qwerty wie ze ta marzy o trenerze każdego wieczora i ze nie jest żadnym aseksem?😀

Powiedz lepiej czemu normalizujesz patologiczne zachowania namiotowca, bo nawet twój narzeczony nim gardzi . 😆

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się