Mgła 319 Napisano 12 Kwiecień Na Ciebie można zawsze liczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 319 Napisano 12 Kwiecień 1 minutę temu, Gosc3763 napisał: Jo nie przystoi Przystoi przystojnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 12 Kwiecień Przed chwilą, Mgła napisał: Na Ciebie można zawsze liczyć. Na kogo jak na kogo ale na mnie nie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 319 Napisano 12 Kwiecień Przed chwilą, Gosc3763 napisał: Idu? Jeszcze nie, za wcześnie, ale coś się przypomniało miałam zrobić teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 319 Napisano 12 Kwiecień (edytowany) 2 godziny temu, Gosc3763 napisał: jeszcze umysł potężna siła w ch Ok ale aby polegać na wadze, musi być sama dobrze wyważona. Edytowano 12 Kwiecień przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 220 Napisano 12 Kwiecień (edytowany) O Jezu Chryste, cożeś cierpiał za nasrany. Edytowano 12 Kwiecień przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 220 Napisano 12 Kwiecień 2 minuty temu, Psi... napisał: Przeginasz ciekawe czy Magda Salowa która jest osobą wierzącą będzie to tolerowała Literôwka, miało być „nas rany” tłuku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 319 Napisano 13 Kwiecień To jest niesamowite jak można być zmęczonym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 13 Kwiecień Palcem na papierze pokażę punkty nic nie zrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 319 Napisano 13 Kwiecień Wszystko już było przerabiane po tysiąc razy. Te same słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 13 Kwiecień Jezus na patyku amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 13 Kwiecień W strzeline wcisnąć trzeba sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 319 Napisano 13 Kwiecień Wjechało widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 13 Kwiecień Przed chwilą, Mgła napisał: Wjechało widzę. Sorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 319 Napisano 13 Kwiecień I tak dobrze szło od powrotu, aż chciałam powiedzieć że zmiany nastąpiły głębsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 13 Kwiecień Snij dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 13 Kwiecień Odpuść sobei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 13 Kwiecień Ssij dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 13 Kwiecień W strzeline odbytu trzeba wcisnąć siem dogłębnie sorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 13 Kwiecień Rysie nie zmienisz ja nie tak a lepiej może jest popatrz któryś dziś jest mam prawo czasem co mi zrobisz nie poto jestem aby robić jak sobue koncert uczeń ułożysz to weź idź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 13 Kwiecień Fiku miku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 13 Kwiecień Dżizus na patyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 319 Napisano 13 Kwiecień Nie mam nawet co zapalić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 319 Napisano 13 Kwiecień Gdy odczadziejesz, powiedz mi coś z logiki. Nie jest tak że nie dociera. Nie chcę wałkować ciągle to samo. Część posłuchać ma sens, no ale wiadomo, że chcieć.. Gdy sobie wspomnę te parę lat temu, to się zastanawiam skąd mi się to wzięło wtedy. Widocznie wtedy nie szczelina, a okno było otwarte, teraz to trafić na taki dobry moment, jest bardzo trudno, wąskie to jest czasowo. A żeby wypracować coś takiego, trzeba by z wyprzedzeniem, myślę nawet dwudniowym, zaplanować próbę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 14 Kwiecień Szczelina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 14 Kwiecień 17 godzin temu, Mgła napisał: Gdy odczadziejesz, powiedz mi coś z logiki. Nie jest tak że nie dociera. Nie chcę wałkować ciągle to samo. Część posłuchać ma sens, no ale wiadomo, że chcieć.. Gdy sobie wspomnę te parę lat temu, to się zastanawiam skąd mi się to wzięło wtedy. Widocznie wtedy nie szczelina, a okno było otwarte, teraz to trafić na taki dobry moment, jest bardzo trudno, wąskie to jest czasowo. A żeby wypracować coś takiego, trzeba by z wyprzedzeniem, myślę nawet dwudniowym, zaplanować próbę. Nie słuchasz po co tyle myślisz a potem jojczenie tyś razy te samo się przerabia ble ble jak nie dociera co się dziwisz. Chcesz logiki to łap Bez planu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 319 Napisano 14 Kwiecień Nie planować? -To nie jest pytanie. Nie mów że się nie słucham, bo posłuchałam się parę razy i muszę przyznać że dobrze na tym wyszłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 14 Kwiecień Chciałaś trochę z logiki i masz a teraz leć robic po swojemu i kitraj sie jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 14 Kwiecień Uratowałem dupę nie raz w końcu widzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach