Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
+RC+

Czy mi się wydaje, czy działa już JavaScript?

Polecane posty

Bo jak działa to się lekko wkurzę, bo od godziny szukałem sposobu na rejestrację bez niego XD

• Like 2

Przed chwilą, +RC+ napisał:

Bo jak działa to się lekko wkurzę, bo od godziny szukałem sposobu na rejestrację bez niego XD

No działa... Ja pier... Godzina w plecy zmarnowana... A szło obiecująco... Ale by Byczego piekło 😆 

1 minutę temu, +RC+ napisał:

No działa... Ja pier... Godzina w plecy zmarnowana... A szło obiecująco... Ale by Byczego piekło 😆 

Działa uratowani 

• Haha 1

ja bym szukal jakby mi wszystkie konta padly i wam, zajrzalem do kodu i wiedzialem mniej wiecej o co chodzi

Przed chwilą, obly napisał:

ja bym szukal jakby mi wszystkie konta padly i wam, zajrzalem do kodu i wiedzialem mniej wiecej o co chodzi

No właśnie ja też grzebałem w kodzie i pewnie to samo znaleźliśmy... w każdym razie chodziło o pewien skrypt typu legacy, który istnieje tylko dlatego, że tak stara jest to wersja Invision... na Nerwicy już tego nie ma, ale była szansa spora, że dało się ominąć standardowy wariant CAPTCHA dzięki temu xD

• Like 1

No właśnie ja też grzebałem w kodzie i pewnie to samo znaleźliśmy... w każdym razie chodziło o pewien skrypt typu legacy, który istnieje tylko dlatego, że tak stara jest to wersja Invision... na Nerwicy już tego nie ma, ale była szansa spora, że dało się ominąć standardowy wariant CAPTCHA dzięki temu xD

To dlaczego nie zaktualizują?

7 minut temu, +RC+ napisał:

Ręce które leczą 🖐️😉

1 minutę temu, Lewakitosąspokochłopaki napisał:

To dlaczego nie zaktualizują?

Bo prawdopodobnie im się zwyczajnie nie opyla... Admin Nerwicy robi updaty sam, mimo, że lata temu sprzedał forum, ale wciąż traktuje je jak swoje... a tu czemu szeregowy administrator miałby się trudzić, jak nic z tego nie ma, a polecenia też nie dostał... Taka logika zgaduję.

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Ręce które leczą 🖐️😉

Przez chwilę nawet grzebiąc pomyślałem... Kurdę chyba naprawiłem forum, ale po chwili przyszło otrzeźwienie... chwila, chwila to nie tak działa internet haha 😆 

• Like 1

Bo prawdopodobnie im się zwyczajnie nie opyla... Admin Nerwicy robi updaty sam, mimo, że lata temu sprzedał forum, ale wciąż traktuje je jak swoje... a tu czemu szeregowy administrator miałby się trudzić, jak nic z tego nie ma, a polecenia też nie dostał... Taka logika zgaduję.

Złośliwość rzeczy martwych, ale to się znowu zepsuje lub zatrze 😅

Przez chwilę nawet grzebiąc pomyślałem... Kurdę chyba naprawiłem forum, ale po chwili przyszło otrzeźwienie... chwila, chwila to nie tak działa internet haha 😆 

Wróciłam do domu, bo zarobiona jestem ostatnio i normalnie ze swojej przeglądarki się zalogowałam i działa nawet cytowanie 😉

Dobra już skończcie przeżywać. Jest jak jest. Jak komuś nie pasuje to niech nie korzysta i na chùj kruszyć kopie

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

Wróciłam do domu, bo zarobiona jestem ostatnio i normalnie ze swojej przeglądarki się zalogowałam i działa nawet cytowanie 😉

Wcześniej nie działało i trzeba było blokować JS by cokolwiek tu napisać... Rano nawet ci instrukcję napisałem, by Gienia nie czuła się smutno sama. 😉 

• Like 1
  • Haha 1

wierzysz lezakowi ze sam wiedzial jak tu pisac czy dowiedzial sie od cb ?

jego wersja jest taka ze minute przed awaria zbanowali mu konto z ktorego aktualnie pisal (post co 2-5 minut az do awarii) a potem przez 4 godziny byl u stypiary , godzine po twoim podaniu instrukcji przyszedl z innego konta i twierdzil ze przez czas jak go nie bylo to sobie przypominal nazwe tego konta

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Madziu, wszyscy wiedzą, że nie rozumiałaś, jak to zrobić, żeby móc pisać, naprawdę 😂

Czemu masz taki nick? To ty Leżaczku? 😴

Bo mnie zbanowali 5szt godzinę przed stypiara i nie dało się założyć konta z JavaScript to odnalazlem stare konto anastazji do priva z 2022

Przed chwilą, VenusHorizon napisał:

Trzeba będzie założyć z 10 kont na zapas 

Tak 😆

Przed chwilą, Shameless AngeR napisał:

Madzia przyszła i naprawiła. Nasza kochana bohaterka. ⭐️🤍🩶🩷💋

Hej 🥰Przytulam, bo zmarzłam z trasy i rano drapałam szyby ☹️

• Like 1

Wcześniej nie działało i trzeba było blokować JS by cokolwiek tu napisać... Rano nawet ci instrukcję napisałem, by Gienia nie czuła się smutno sama. 😉 

Niestety Salowa nic kompletnie nie zrozumiała z tej instytucji 

Tak 😆

Hej 🥰Przytulam, bo zmarzłam z trasy i rano drapałam szyby ☹️

Z Myślibórz jeszcze wracałaś?

3 minuty temu, +RC+ napisał:

Dziękuję za troskę ale dałabym sobie radę. Nie zawsze mogę pisać i da się pisać. Życie to nie tylko nick na forum z popsutym silnikiem 😄

Edytowano przez tymczasowablokada
Dubel słowa
  • Haha 2

1 minutę temu, VenusHorizon napisał:

Bo mnie zbanowali 5szt godzinę przed stypiara i nie dało się założyć konta z JavaScript to odnalazlem stare konto anastazji do priva z 2022

5 kont na raz ci zbanowali zanim zepsuli ? w takim razie to ty musiales byc ich celem

RymCym znowu nas chcial uratowac znajdujac rozwiazanie na utworzenie konta. 

Rym nam rozwiazanie zdradzil, Gena pisala listy, lezak napisal jak sie cytuja, a Madzia naprawila. To jest ekipa dopiero. 

• Like 1
  • Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się