lybed 87 Napisano 2 godziny temu sa ludzie dla ktorych szczytem klasy sa najeczki i paski z boku na dresach i tyle. jak mu powiesz ale masz najeczki to on nie traktuje tego jak obelge tylko komplement Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 2 godziny temu Napisał bibed poniżający grubasa w sieci. Takie tam whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Napisał bibed poniżający grubasa w sieci. Takie tam whateva nie ponizalem tylko pokazalem komus sie moze podobac ona nie byla jakas gruba bardzo tylko ubita. tak se wlasnei ciebei bandzior wyobrazam jako taka ubita wielka babe. Edytowano 2 godziny temu przez lybed 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 2 godziny temu wy penwie sobie mnie jako janusza w wasem kazdy ma prawo do wlasnych wyobrazen jak mi wkelicie chlopa z wasem to nie bede uwazak ze go hejtujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, lybed napisał: nie ponizalem tylko pokazalem komus sie moze podobac ona nie byla jakas gruba bardzo tylko ubita. tak se wlasnei ciebei bandzior wyobrazam jako taka ubita wielka babe. No właśnie to jest poniżenie kogoś beż jego wiedzy ale po cĥuj ja ci to tłumaczę to nawet nie wiem sama xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: No właśnie to jest poniżenie kogoś beż jego wiedzy ale po cĥuj ja ci to tłumaczę to nawet nie wiem sama xD nie to jest qrestwo a nie ponizanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 145 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, lybed napisał: wy penwie sobie mnie jako janusza w wasem kazdy ma prawo do wlasnych wyobrazen jak mi wkelicie chlopa z wasem to nie bede uwazak ze go hejtujecie Ty ten wąs masz po prostu w charakterze, to stan umysłu, a nie kwestia golenia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Ty ten wąs masz po prostu w charakterze, to stan umysłu, a nie kwestia golenia. Gadaj zdrów do ręki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Ty ten wąs masz po prostu w charakterze, to stan umysłu, a nie kwestia golenia. tez racja jestem jak wujek zenek z wesela z rubasznymi dowc.ipami tzn. na pewno tak mnie postrzegacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lybed napisał: tez racja jestem jak wujek zenek z wesela z rubasznymi dowc.ipami tzn. na pewno tak mnie postrzegacie Bo taki jestes i próbujesz zasłonić prawdę autoironiom wiecznom ale nie wszyscy są magda tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: Bo taki jestes i próbujesz zasłonić prawdę autoironiom wiecznom ale nie wszyscy są magda tak no wiedzialem ze tak bedziecie uwazac czyli doskonale mi wychodzi to co zamierzylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 145 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, JăjaWywalone napisał: Gadaj zdrów do ręki 6 minut temu, lybed napisał: tez racja jestem jak wujek zenek z wesela z rubasznymi dowc.ipami tzn. na pewno tak mnie postrzegacie Taki wujek zenek to fundament każdej imprezy bez niego nie ma kogo obgadywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 40 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, lybed napisał: wyobrazam jako taka ubita wielka babe. Widziałem jak wrzuciła kiedyś na 5 minut dla benego i potwierdzam że to duża kobieta ale nie gruba tylko umięśniona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu 🧌 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Łysa z brazzers napisał: Widziałem jak wrzuciła kiedyś na 5 minut dla benego i potwierdzam że to duża kobieta ale nie gruba tylko umięśniona no dokladnie chociaz ty uczciwie potrafisz przyznac jak bylo to naprawde byla potezna baba a nie jakis grubas z wielkim bebzonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu To było chyba z 5 lat temu ludzie. Teraz jestem większą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu a ja sadzilem ze on pisze o mojej babie a nie o tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Łysa z brazzers napisał: Widziałem jak wrzuciła kiedyś na 5 minut dla benego i potwierdzam że to duża kobieta ale nie gruba tylko umięśniona tak se ja wlasnie wyobrazam jak takiego zawodnika futbolu amerykanskiego o ile baby graja. jak sie nazywa ta pozycja ktora blokuj eprzeciwnikow i oslania tego biegacza ? na tej bym widzial bandziora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Cieszę się że tak mnie widzicie bo taka właśnie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 40 Napisano 1 godzinę temu To 3 minuty temu, lybed napisał: tak se ja wlasnie wyobrazam jak takiego zawodnika futbolu amerykanskiego o ile baby graja. jak sie nazywa ta pozycja ktora blokuj eprzeciwnikow i oslania tego biegacza ? na tej bym widzial bandziora Specjalnie dla ciebie sprawdziłem i jest tyle pozycji że mi się nie chce czytać . Niby siłowy sport a sporo taktyki. A może po prostu to babo chłop? Przynajmniej tak się mówi na postawne kobiety ( ja tego nie uzywam btw) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 145 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Łysa z brazzers napisał: Widziałem jak wrzuciła kiedyś na 5 minut dla benego i potwierdzam że to duża kobieta ale nie gruba tylko umięśniona Ty to masz farta ona wrzuca coś na moment, a ty akurat tam byłeś i pilnowałeś. Dobrze, że pełnisz tę wartę bo inaczej nikt by się nie dowiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu sprawdzilem go bedzie guard albo fullback Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Wolę poleżę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 145 Napisano 1 godzinę temu Błagam, niech mi nikt nie mówi że tutejsi faceci nie są uosobieniem żenady ona robi szybką wrzutkę dka kogos konkretnego, a świadkowie historii którzy akurat "przypadkiem" tam byli teraz muszą nieść te wieść dla innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu To zdjęcie było dostępne 10 sekund xD i to chyba był czerwony szlafrok triger makarona co kojarzę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu bicu na pewno zapisal zdjecie i do dzisiaj oglada i wielu innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu A niech tam ma uciechę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: To zdjęcie było dostępne 10 sekund xD i to chyba był czerwony szlafrok triger makarona co kojarzę xD i minimum 3 osoby to widzialy wrzucal;as zdjecie w szlafroku a dziwisz sie szlorom co pipe czy cycki wyslaja ? od szlafroku juz blisko do tego nie mowiac juz o tych ktorzy do oceny bmi daja sylwetke bez glowy no i jak nie nazwac cie hipokrytka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu dobra czas spac trzymajcie sie wielkoludy i maloludy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lybed napisał: i minimum 3 osoby to widzialy wrzucal;as zdjecie w szlafroku a dziwisz sie szlorom co pipe czy cycki wyslaja ? od szlafroku juz blisko do tego nie mowiac juz o tych ktorzy do oceny bmi daja sylwetke bez glowy no i jak nie nazwac cie hipokrytka ? Nie będę komentować bo ładnie się rozwinęła historia tegoż zdjęcia. Po co psuć historie która se zyje własnym zyciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach