Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
murb

Mieczu wróć!

Polecane posty

sa ludzie dla ktorych szczytem klasy sa najeczki i paski z boku na dresach i tyle. jak mu powiesz ale masz najeczki to on nie traktuje tego jak obelge tylko komplement

3 minuty temu, JăjaWywalone napisał:

Napisał bibed poniżający grubasa w sieci. Takie tam whateva

nie ponizalem tylko pokazalem komus sie moze podobac ona nie byla jakas gruba bardzo tylko ubita. tak se wlasnei ciebei bandzior wyobrazam jako taka ubita wielka babe.

Edytowano przez lybed
  • Haha 1

wy penwie sobie mnie jako janusza w wasem 😄 kazdy ma prawo do wlasnych wyobrazen jak mi wkelicie chlopa z wasem to nie bede uwazak ze go hejtujecie 😄

2 minuty temu, lybed napisał:

nie ponizalem tylko pokazalem komus sie moze podobac ona nie byla jakas gruba bardzo tylko ubita. tak se wlasnei ciebei bandzior wyobrazam jako taka ubita wielka babe.

No właśnie to jest poniżenie kogoś beż jego wiedzy ale po cĥuj ja ci to tłumaczę to nawet nie wiem sama xD

Przed chwilą, JăjaWywalone napisał:

No właśnie to jest poniżenie kogoś beż jego wiedzy ale po cĥuj ja ci to tłumaczę to nawet nie wiem sama xD

nie to jest qrestwo a nie ponizanie

9 minut temu, lybed napisał:

wy penwie sobie mnie jako janusza w wasem 😄 kazdy ma prawo do wlasnych wyobrazen jak mi wkelicie chlopa z wasem to nie bede uwazak ze go hejtujecie 😄

Ty ten wąs masz po prostu w charakterze, to stan umysłu, a nie kwestia golenia.😂

• Haha 1

Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał:

Ty ten wąs masz po prostu w charakterze, to stan umysłu, a nie kwestia golenia.😂

Gadaj zdrów do ręki 

1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał:

tez racja jestem jak wujek zenek z wesela z rubasznymi dowc.ipami tzn. na pewno tak mnie postrzegacie 😄

Przed chwilą, lybed napisał:

tez racja jestem jak wujek zenek z wesela z rubasznymi dowc.ipami tzn. na pewno tak mnie postrzegacie 😄

Bo taki jestes i próbujesz zasłonić prawdę autoironiom wiecznom ale nie wszyscy są magda tak

1 minutę temu, JăjaWywalone napisał:

Bo taki jestes i próbujesz zasłonić prawdę autoironiom wiecznom ale nie wszyscy są magda tak

no wiedzialem ze tak bedziecie uwazac czyli doskonale mi wychodzi to co zamierzylem 😄

7 minut temu, JăjaWywalone napisał:

Gadaj zdrów do ręki 

6 minut temu, lybed napisał:

Taki wujek zenek to fundament każdej imprezy bez niego nie ma kogo obgadywać.😂

22 minuty temu, lybed napisał:

wyobrazam jako taka ubita wielka babe.

Widziałem jak wrzuciła kiedyś na 5 minut dla benego i potwierdzam że to duża kobieta ale nie gruba tylko umięśniona 

2 minuty temu, Łysa z brazzers napisał:

Widziałem jak wrzuciła kiedyś na 5 minut dla benego i potwierdzam że to duża kobieta ale nie gruba tylko umięśniona 

no dokladnie chociaz ty uczciwie potrafisz przyznac jak bylo

to naprawde byla potezna baba a nie jakis grubas z wielkim bebzonem

a ja sadzilem ze on pisze o mojej babie a nie o tobie 😄

5 minut temu, Łysa z brazzers napisał:

tak se ja wlasnie wyobrazam jak takiego zawodnika futbolu amerykanskiego o ile baby graja. jak sie nazywa ta pozycja ktora blokuj eprzeciwnikow i oslania tego biegacza ? na tej bym widzial bandziora

To 

3 minuty temu, lybed napisał:

tak se ja wlasnie wyobrazam jak takiego zawodnika futbolu amerykanskiego o ile baby graja. jak sie nazywa ta pozycja ktora blokuj eprzeciwnikow i oslania tego biegacza ? na tej bym widzial bandziora

Specjalnie dla ciebie sprawdziłem i jest tyle pozycji że mi się  nie chce czytać . Niby siłowy sport a sporo taktyki. 

A może po prostu to babo chłop? Przynajmniej tak się mówi na postawne kobiety ( ja tego nie uzywam btw) 

7 minut temu, Łysa z brazzers napisał:

Ty to masz farta ona wrzuca coś na moment, a ty akurat tam byłeś i pilnowałeś. Dobrze, że pełnisz tę wartę bo inaczej nikt by się nie dowiedział.

sprawdzilem go bedzie guard albo fullback

Błagam, niech mi nikt nie mówi że tutejsi  faceci nie są uosobieniem żenady ona robi szybką wrzutkę dka kogos konkretnego, a świadkowie historii którzy akurat "przypadkiem" tam byli teraz muszą nieść te wieść dla innych.

bicu na pewno zapisal zdjecie i do dzisiaj oglada i wielu innych 😄

1 minutę temu, JăjaWywalone napisał:

To zdjęcie było dostępne 10 sekund xD i to chyba był czerwony szlafrok triger makarona co kojarzę xD

i minimum 3 osoby to widzialy 😄

wrzucal;as zdjecie w szlafroku a dziwisz sie szlorom co pipe czy cycki wyslaja ? od szlafroku juz blisko do tego 😄

nie mowiac juz o tych ktorzy do oceny bmi daja sylwetke bez glowy 😄 no i jak nie nazwac cie hipokrytka 😄 ?

dobra czas spac trzymajcie sie wielkoludy i maloludy

Przed chwilą, lybed napisał:

i minimum 3 osoby to widzialy 😄

wrzucal;as zdjecie w szlafroku a dziwisz sie szlorom co pipe czy cycki wyslaja ? od szlafroku juz blisko do tego 😄

nie mowiac juz o tych ktorzy do oceny bmi daja sylwetke bez glowy 😄 no i jak nie nazwac cie hipokrytka 😄 ?

Nie będę komentować bo ładnie się rozwinęła historia tegoż zdjęcia. Po co psuć historie która se zyje własnym zyciem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się