Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
elisabeth122

Pytanie o faceta

Polecane posty

4 minuty temu, Sassy&Wicked napisał:

A ta kolejnej osoby się uczepiła… Porażka. Co za smutny babsztyl. 

O, widzę, że gienek musiała się wtrącić, bo temat darmowej wyżerki na randkach uderzył w stół! 😂 To że ty lubisz się na randce za darmo nażreć i pochlać jest tu poszechnie znane więc idalnie się wstrzeliłaś w temat.

• Like 1

6 minut temu, Sassy&Wicked napisał:

A ta kolejnej osoby się uczepiła… Porażka. Co za smutny babsztyl. 

Szuka interakcji i ciekawe co na to rzekomy mąż płaskiej dechy. 😁

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Fascynująca obsesja, ale może skupmy się na faktach  a nie na twoch urojeniach: ciekawe, co powiesz na to, że gienek tak namiętnie obżera i opija facetów na randkach, że potem bełkocze tutaj na forum ledwo trafiając w klawisze?😂

7 minut temu, Get Оut napisał:

Faktycznie, szuka wrażeń, bo przecież chlapcio nie istnieje. 🦩

2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał:

To prawda. Uwaga, przelogowuje sie

2 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

A co do płacenia to  ja skreślam faceta, który od progu nie wyraża chęci zapłacenia, bo to kwestia gestu i kultury, co wcale nie znaczy, że za siebie nie płacę.

Ewo mogę dzisiaj wyjść sie upic jak na alkoholika przystalo? Nudzi mi sie.

2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

Nimfa, przestań się bawić w ten projekt. Odstaw proszki i loguj się na flagowca.

Znam je obie z kowbojek... to różne osoby.

• Like 1

1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał:

Nie spadła ci przypadkiem patelnia na łeb? 

Tak! Ta sama, która ci łeb obiła i każe wierzyć, że jedna osoba dodaje posty z trzech kont w tym samym czasie.

1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał:

Paziu ja nie mam męża, więc powściągnij  te twoje wywody z duoy wzięte o wymyślonym małżonku.

Za to twoje pijackie libacje, które miesiącami tu ze szczegółami opisywałaś, są aż nazbyt prawdziwe tyle że mnie to nigdy nie interesowało, bo zwyczajnie nie kręcą mnie klimaty patologii. Skoro tak strasznie ci się nudzi, że musisz wymyślać mi rodzinę, to moze rozbierz się i popilnuj ubrania.

Fakt, ze sama sie chwaliła jakimiś wypadami na sponsorów. 

2 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

Paziu ja nie mam męża, więc powściągnij  te twoje wywody z dupy wzięte o wymyślonym małżonku.

Za to twoje pijackie libacje, które miesiącami tu ze szczegółami opisywałaś, są aż nazbyt prawdziwe tyle że mnie to nigdy nie interesowało, bo zwyczajnie nie kręcą mnie klimaty patologii. Skoro tak strasznie ci się nudzi, że musisz wymyślać mi rodzinę, to moze rozbierz się i popilnuj ubrania.

Nie było żadnych libacji, za to twoje latanie i wieczne czepianie się jest prawdziwe. Jest tu osoba, poza twoją kliką, której boisz się narazić, komu nie naprzykrzałaś się swoim marudzeniem? 

25 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Nie zamierzam ogladac tego gościa, bo nie oglądam filmików przesiąkniętych mizoginią szkoda czasu na taką jednostronną narrację. To, co piszesz to straszna przesada i uogólnienie w rzeczywistości większość kobiet, które znam nie zgadza się, żeby facet za nie płacił bo wolą nie mieć wobec nikogo żadnych długów, zwłaszcza jeśli nie widzą szans na dalszą znajomość. Skąd u ciebie to przekonanie o nażeraniu się na randkach? Chyba za dużo czasu spędzasz na oglądaniu takich bajek w sieci.

Trend princes tratment i tego typu bzdury jest coraz popularniejszy wśród młodych julek o pokolenie młodszych od ciebie. Typ wyśmiewa głównie bzdury z tiktoka albo hipokryzję feministek. On akurat nie jest redpilowcem ani mizoginem, tylko obstaje za pełnym równouprawnieniem.

2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

Ależ skąd. Gina jest wymyślona.

Ja kiedys poważnie zastanawiałem się czy Gina jest naprawdę taka głupia. Czy jest projektem, który próbuje wkopac w coś Madzię. Na ten moment myślę, ze to pierwsze.

1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał:

Nie było żadnych libacji, za to twoje latanie i wieczne czepianie się jest prawdziwe. Jest tu osoba, poza twoją kliką, której boisz się narazić, komu nie naprzykrzałaś się swoim marudzeniem? 

Przeciez sama pisałaś o tym.

Ponoć ludzie tworzący parę upodobniają się do siebie, osobno są ciut inni... chyba przez to odbierani są jako jeden byt: ) nie wiem... dziecinne przepychanki mnie nie interesują : )

"To spostrzeżenie jest bardzo trafne i znajduje potwierdzenie w psychologii relacji. Ludzie w parach często zachowują się, komunikują, a nawet myślą inaczej, niż gdy są sami lub w otoczeniu innych ludzi.

Oto główne powody, dlaczego jako para stajemy się "ciut inni":

Wzajemne dopasowanie i zmiana zachowania: Relacje często wymuszają kompromisy i adaptację. Zmieniają się nasze priorytety, sposób spędzania czasu czy nawet ton głosu, aby dopasować się do partnera.

Tworzenie "trzeciego bytu": Para to nie tylko suma dwóch osób, ale nowa jakość – specyficzny język, wspólne żarty, rytuały i zasady, które istnieją tylko między tą dwójką.

Wpływ otoczenia i oczekiwania: Czasami "inni" stajemy się dlatego, że podświadomie próbujemy spełnić oczekiwania partnera lub otoczenia, co może prowadzić do zmiany naturalnego zachowania.

Odkrywanie nowych twarzy: Bliskość sprawia, że pokazujemy partnerowi emocje i strony osobowości (zarówno dobre, jak i złe), których nie ujawniamy nikomu innemu."

6 minut temu, Doktor ZG napisał:

Nastepny tępak 😀

Nie no, ty nie piszesz podobnie do ewki.

15 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Fascynująca obsesja, ale może skupmy się na faktach  a nie na twoch urojeniach: ciekawe, co powiesz na to, że gienek tak namiętnie obżera i opija facetów na randkach, że potem bełkocze tutaj na forum ledwo trafiając w klawisze?😂

Obawiam się ,że ty posiadasz wszelkie objawy obsesji i dobrze ci napisała, bo czepiasz się jak naziol żydów. A na przyszłość nie zaczepiaj jej skoro ją nienawidzisz, bo sobie krzywdę zrobisz płaska. 😁

9 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Paziu ja nie mam męża, więc powściągnij  te twoje wywody z dupy wzięte o wymyślonym małżonku.

Ona jest paziem Salowej a ty za to paziem Płaskiej 

Edytowano przez Facundo

5 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

No jasne, tylko potem nie płacz, jak dostaniesz poduszka.😛

Zła kobieta. 

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Zła kobieta. 

Przecież lubisz złe kobiety inaczej nie byłbyś z Płaską

• Haha 1

16 minut temu, Sassy&Wicked napisał:

Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie ,ale obawiam się że ktoś znowu ich przeformatuje.😁

21 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Zaraz ci wymyśli że dopuszczałaś się obrzydliwych czynów. Nikt nie wie kiedy i gdzie, ale ksysio już tak bardzo nie kuma 🙂 

Edytowano przez Śliwka z Grójca

11 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Paziu ja nie mam męża

Oczywiście że nie masz , bo kto by wytrzymał z tobą.😁

• Like 1
  • Haha 1

4 minuty temu, Еlciаа napisał:

Nie no, ty nie piszesz podobnie do ewki.

Wymyśliła go. 

2 minuty temu, Get Оut napisał:

Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie ,ale obawiam się że ktoś znowu ich przeformatuje.😁

Może znowu ucieknie z powodu braku argumentów, tłumacząc to „zniesmaczeniem”. 🤡 

2 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Lezak obrazil sie chyba za to, ze zasugerowałem, ze nie widział ci.pki na żywo oraz wyśmiałem jego zainteresowania 

Oczywiście musisz mieć rację choćby z zamkniętymi oczami matce mylem profesjonalnie.

Ty nie możesz być w moim wieku nie wierzę w to.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się