Onaaaa 2150 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Viavia napisał: Ona była odważniejsza odemnie sama mnie zaczepiła ja bym się wstydził. Może to ja byłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 19 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 11 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: prawda jest taka ze nie ma co tego zalowac kompletnie Jest takie co, jest ciężko spotkać czy doświadczyć . Ja znam dużo koleżanek zapewne nie jeden marzyl i jakieś a ja nie.. Napisał nawet odrzucam tu takie coś. Edytowano 3 godziny temu przez Viavia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 277 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Tutaj często o niej piszesz aż jej uszy pieką. A Ciebie nie pięką uszy i oczy jak Widmo życzy kobietom raka a Chwila ma z tego brechę ? Najłatwiej widzieć wady we mnie, ale swoich niekoniecznie dostrzegasz. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 68 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Viavia napisał: Jest takie co, jest ciężko spotkać czy doświadczyć . No tak z wyobraznio trudno konkurowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: Mam papiery na czystość rasowa więc nie pluj na mnie sepleniac językowo bo to nie lekcja angielskiego ani greki ale nikogo nie obchodzą twoje żydowskie papiery tylko czy występujesz przeciwko idei wszecheuropejskiej, a wyraźnie to robisz poprzez samo bycie żydem. jeśli nie rozumiesz w jaki sposób tak łatwo cię zdemaskować w twoim żydostwie wyjaśniam ci to po raz kolejny - nie odróżniasz jednej rzeczy od drugiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 3 godziny temu Nie bo to rak odbytu a nie oczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, trębacz napisał: ale nikogo nie obchodzą twoje żydowskie papiery tylko czy występujesz przeciwko idei wszecheuropejskiej, a wyraźnie to robisz poprzez samo bycie żydem. jeśli nie rozumiesz w jaki sposób tak łatwo cię zdemaskować w twoim żydostwie wyjaśniam ci to po raz kolejny - nie odróżniasz jednej rzeczy od drugiej. Sprawdz czy mam napletek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Sprawdz czy mam napletek nie muszę bo wiem że nie masz. żydom nie obciągam, żydom tylko podcinam gardła palę ich sklepy i gwałcę ich kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, trębacz napisał: nie muszę bo wiem że nie masz. żydom nie obciągam, żydom tylko podcinam gardła palę ich sklepy i gwałcę ich kobiety. To uważaj żeby jakiej nie zapłodnić bo to od matki się przenosi dalej i zamiast zwalczać rozmnozysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: To uważaj żeby jakiej nie zapłodnić bo to od matki się przenosi dalej i zamiast zwalczać rozmnozysz nawet jak zapłodnię to ciężko im później donosić ciążę z obciętymi piętami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 19 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Onaaaa napisał: Może to ja byłam Ja na forum czy na odległość nie spotkam wykluczone kwiatkòw zrywać nie będę aby dać. To było tak jest jednak zerwał. Edytowano 3 godziny temu przez Viavia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, trębacz napisał: nawet jak zapłodnię to ciężko im później donosić ciążę z obciętymi piętami. Nie wyglądasz na wywrotowca. Chyba że w innym znaczeniu. Raczej jakiś mangozyeb kaleka zbuntowany wyznawca brejwika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Nie wyglądasz na wywrotowca. Chyba że w innym znaczeniu. Raczej jakiś mangozyeb kaleka zbuntowany wyznawca brejwika jakiego wywrotowca? w moim wymiarze już nie ma żydów tylko jednomyślna wszecheuropejska rzesza bez żadnych semickich wynaturzeń. wkrótce za pomocą wrót międzywymiarowych których konstrukcja jest już na ukończeniu oczyścimy też twój wymiar. to co tutaj prezentuję na forum to jest tylko przedsmak piekła które żydów i wszystkich próbujących ich ratować czeka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2150 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Spaghetti .... napisał: A Ciebie nie pięką uszy i oczy jak Widmo życzy kobietom raka a Chwila ma z tego brechę ? Najłatwiej widzieć wady we mnie, ale swoich niekoniecznie dostrzegasz. Nie mogę odpowiadać za innych ludzi i widmo to widmo a ja to ja. Chwilą napewno nie ma z tego beki i juz przedaszasz Nie pisze o twoich wadach tutaj wcale 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, trębacz napisał: jakiego wywrotowca? w moim wymiarze już nie ma żydów tylko jednomyślna wszecheuropejska rzesza bez żadnych semickich wynaturzeń. wkrótce za pomocą wrót międzywymiarowych których konstrukcja jest już na ukończeniu oczyścimy też twój wymiar. to co tutaj prezentuję na forum to jest tylko przedsmak piekła które żydów i wszystkich próbujących ich ratować czeka. W moim wymiarze nie ma żadnej Europy człowieku. Wroc jak już się tam znajdziesz. A tymczasem odbiegamy od głównego tematu naszej gorącej dyskusji mianowicie sagi rodu salowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: W moim wymiarze nie ma żadnej Europy człowieku. Wroc jak już się tam znajdziesz. A tymczasem odbiegamy od głównego tematu naszej gorącej dyskusji mianowicie sagi rodu salowej oczywiście że jest, wkrótce nasza planeta na której bezprawnie się osiedlasz żydowski pasożycie nie będzie się nazywała ziemia tylko europa II. a później w kolejnym wymiarze europa III i tak w nieskończoność będziemy z was żydowskich pasożytów czyścić kolejne wymiary w nieskończoność. po prostu wasze plemię jest w piekle, a my jesteśmy czymś w rodzaju diabłów które mają za zadanie karać wasz naród za królobójstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 19 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Może to ja byłam Widać pisze odważnie jak jest coś jednak jest odwrotnie. Zapewne bym się wstydził sama widzisz. Jesteś kobieta w internetach milą owszem ale nie wystarczy. Musi być to coś widzisz i.wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 2 godziny temu przy tych rytmach będziesz patrzeć jak razem z chłopakami zabawiamy się z twoim miotem który dumnie nazywasz rodziną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, trębacz napisał: oczywiście że jest, wkrótce nasza planeta na której bezprawnie się osiedlasz żydowski pasożycie nie będzie się nazywała ziemia tylko europa II. a później w kolejnym wymiarze europa III i tak w nieskończoność będziemy z was żydowskich pasożytów czyścić kolejne wymiary w nieskończoność. po prostu wasze plemię jest w piekle, a my jesteśmy czymś w rodzaju diabłów które mają za zadanie karać wasz naród za królobójstwo. Ja tu widzę tylko Choroszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, trębacz napisał: przy tych rytmach będziesz patrzeć jak razem z chłopakami zabawiamy się z twoim miotem który dumnie nazywasz rodziną. Dobra stefan wracaj na salę bo ketrel w dùpe zaaplikuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2150 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Viavia napisał: Widać pisze odważnie jak jest coś jednak jest odwrotnie. Zapewne bym się wstydził sama widzisz. Jesteś kobieta w internetach milą owszem ale nie wystarczy. Musi być to coś widzisz i.wiesz. Wiem i ja też jestem nieśmiała. Widocznie trafiłeś na taką co ci podpadowała tylko ci uciekła i ciężko będzie ją odnaleźć. Ja sie kładę. Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 19 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiem i ja też jestem nieśmiała. Widocznie trafiłeś na taką co ci podpadowała tylko ci uciekła i ciężko będzie ją odnaleźć. Ja sie kładę. Pa Ja też Dobranoc mogłem zapamiętać tablice rejestracyjne ale bylem tak zapatrzony nie spojrzałem, na mogłem dać propozycje a tu blokada ani be czy telefon. Edytowano 2 godziny temu przez Viavia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 277 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 16 minut temu, Onaaaa napisał: Nie mogę odpowiadać za innych ludzi i widmo to widmo a ja to ja. Chwilą napewno nie ma z tego beki i juz przedaszasz Nie pisze o twoich wadach tutaj wcale Ok, ale faworyzujesz ich także odpowiadasz po części za ich zdanie. W prządku masz racje zostawię Chwilę w spokoju wiesz o co chodzi Nie, ale kwitkujesz mnie jakłbym był winny Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Dobra stefan wracaj na salę bo ketrel w dùpe zaaplikuje szykuj chuuja na obcinanie, twój ojciec weźmie całego do gardła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, trębacz napisał: szykuj chuuja na obcinanie, twój ojciec weźmie całego do gardła. Twój by se już dawno obciął gdyby wiedzial co stworzy przypadkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Twój by se już dawno obciął gdyby wiedzial co stworzy przypadkiem no nie wiem nie wiem to u was mężczyźni lubią manipulacje skalpelem przy kuutasach już na wczesnym etapie życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, trębacz napisał: no nie wiem nie wiem to u was mężczyźni lubią manipulacje skalpelem przy kuutasach już na wczesnym etapie życia. Ja w żadnym knesecie nie siedze jakie u nas. Won bo gasnica poszczuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: Ja w żadnym knesecie nie siedze jakie u nas. Won bo gasnica poszczuje w twoim pasożytniczym miocie który wkrótce zostanie przeniesiony w całości do szeolu, tam gdzie wysłaliście waszego króla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach