Onaaaa 2168 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Viavia napisał: Niete lata. Wcześniej nie musiałem landrynki same przychodziły. Z czasem landrynki też się postażały, nic się nieporadzi na to. Kuzyn dzwonił to pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywalonyOdbyt napisał: To też nie twój biznes. Jak cie wkurza obca baba to jest twój problem. Terapeuta ci nie mówił? To u mnie masz za darmo Ja się nie pruje do ludzi jak Ty Patrycja, więc powiem tak... wygląd masz owszem, ale charakter zjechany policjantko także tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 5 godzin temu A jak ci się nudzi to niech cie stańczyk twój zabawia. Chyba dzis trzeźwy bo jakoś nie wykazuje uwielbienia swojej królowej kleopatrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 25 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Dramat z nią i ta chora zazdrość o Twoją urodę i innych... Powiedz mi, że to to tylko sen Napisze w sekrecie ona nigdy miłości nie zaznała czeka na dżentelmena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Ja się nie pruje do ludzi jak Ty Patrycja, więc powiem tak... wygląd masz owszem, ale charakter zjechany policjantko także tego Do mnie się prujesz jak obsmrodzone stare gacie. Sugerujesz że nie jestem człowiekiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywalonyOdbyt napisał: Do mnie się prujesz jak obsmrodzone stare gacie. Sugerujesz że nie jestem człowiekiem? Bo obrażasz ludzi których lubię i szanuje, więc jak nie masz kultury to wyjdź za drzwi i wróć jak będziesz miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 25 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Kuzyn dzwonił to pamiętam Ja już nie nadaje na takie balety, moja by mnie pogoniła. Pogoniła dawno landrynki mogło być tak fajnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Bo obrażasz ludzi których lubię i szanuje, więc jak nie masz kultury to wyjdź za drzwi i wróć jak będziesz miała Zostaniesz ukarany bardzo za te kalumnie. Zapewniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 2 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Viavia napisał: Napisze w sekrecie ona nigdy miłości nie zaznała czeka na dżentelmena. Nie znasz jej, więc nie gadaj głupot Ogór. Może czeka może się zwiodła lub nie, ale kultury jej brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 5 godzin temu Nie żeby mi zależało ale niestety tak to już u mnie działa. Kokosy w łeb za każdą impertynencje z kosmosu zlatujom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WywalonyOdbyt napisał: Zostaniesz ukarany bardzo za te kalumnie. Zapewniam. Co mi zrobisz, zakłujesz w kajdanki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 25 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Nie znasz jej, więc nie gadaj głupot Ogór. Może czeka może się zwiodła lub nie, ale kultury jej brak Nie chcesz skorzystać twoja sprawa napisalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 217 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Co mi zrobisz, zakłujesz w kajdanki ? Zgłosi cię do Pulsara 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Co mi zrobisz, zakłujesz w kajdanki ? Takich atrakcji szukaj u papjezakow na chacie. Ja ci nic nie zrobię bo mam cie w dupje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 217 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WywalonyOdbyt napisał: Takich atrakcji szukaj u papjezakow na chacie. Ja ci nic nie zrobię bo mam cie w dupje Chciałabyś mieć i to widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Zgłosi cię do Pulsara Wez ketrel bo się pobudzilas znowu na noc. A jutro kobyla zacznie znowu swoje zgłaszam w pętli i zapomni o dzisiaj. Można i tak oszukiwać matrix. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WywalonyOdbyt napisał: Takich atrakcji szukaj u papjezakow na chacie. Ja ci nic nie zrobię bo mam cie w dupje To nie pisz mi, że zostanę ukarany bo czym Ty mnie ukażesz banem ? Cawna w buźce jesteś na forum nic więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Chciałabyś mieć i to widać Jak bym miała to bym se wsadziła. To proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 217 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WywalonyOdbyt napisał: Wez ketrel bo się pobudzilas znowu na noc. A jutro kobyla zacznie znowu swoje zgłaszam w pętli i zapomni o dzisiaj. Można i tak oszukiwać matrix. Jestem spokojna i nie myślę o Adrianie. Weź coś na nerwy babciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 5 godzin temu Dobra bywajcie zdrowi bo ja się znudziłam kwadrans dla ritarda dobiegł konca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 2 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Zgłosi cię do Pulsara Pulsar mi stażowe konta spaghetti pobanował, więc czas na Boni, bo to Ona chodzi na policje i zgłasza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 217 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WywalonyOdbyt napisał: Jak bym miała to bym se wsadziła. To proste Kto by cię chciał? Nawet ślepy i głuchy by uciekł Ale warto żyć w iluzji, że się jest inteligentną, jeżdżąc po wszystkich Haha. Dokarmiona jesteś trollico i to by było na tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2168 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Viavia napisał: Ja już nie nadaje na takie balety, moja by mnie pogoniła. Pogoniła dawno landrynki mogło być tak fajnie. Chcesz landrynke? Idz do sklepu i sobie kup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 2 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, WywalonyOdbyt napisał: Dobra bywajcie zdrowi bo ja się znudziłam kwadrans dla ritarda dobiegł konca Uwielbiam Magde, ma power, ciało i gadane nawet na forum, a Ty co masz ? Szlafrok to na plus Hejt na minus 10 w skali ... Edytowano 5 godzin temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 25 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: To nie pisz mi, że zostanę ukarany bo czym Ty mnie ukażesz banem ? Cawna w buźce jesteś na forum nic więcej. Nie jest cwana tylko biedna i stara i sflusttowana. Ja bym dał przykład tylko mi nie uwierzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 217 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Pulsar mi stażowe konta spaghetti pobanował, więc czas na Boni, bo to Ona chodzi na policje i zgłasza Bo wyzywałeś po alkoholu i Boni cię zgłosiła. Coś cię dziwi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2168 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Makaron ..... napisał: To nie pisz mi, że zostanę ukarany bo czym Ty mnie ukażesz banem ? Cawna w buźce jesteś na forum nic więcej. Kajdanki i bat i tortury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Kto by cię chciał? Nawet ślepy i głuchy by uciekł Ale warto żyć w iluzji, że się jest inteligentną, jeżdżąc po wszystkich Haha. Dokarmiona jesteś trollico i to by było na tyle. Jeśli ktoś ciebie zechciał pod dachem hodować to chyba zadna się nie powinna martwić o amatora. No nie oszukujmy się. Jak bunia przycisnęło no to nie ma co się martwić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2168 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Bo wyzywałeś po alkoholu i Boni cię zgłosiła. Coś cię dziwi? Niemcy przegrały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 217 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WywalonyOdbyt napisał: Jeśli ktoś ciebie zechciał pod dachem hodować to chyba zadna się nie powinna martwić o amatora. No nie oszukujmy się. Jak bunia przycisnęło no to nie ma co się martwić. Jakoś nie narzeka. Pokochaj najpierw siebie, a może ktoś pokocha ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach