Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Skoro pan czy pani bezpośrednio nie ciagatuja i są mili to znaczy że nie ma problemu. No po prostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Jakubone napisał: Pokraka i Boginka wyślijcie na priv Nie ma takiej opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Raczej nazwałbym to chamstwem a nie pojaśnianiem. Pamiętam twoje niechamstwo wobec salowej. Trochę rigczu naprawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Nie ma takiej opcji. boginko proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Może wygrywa lepsze samopoczucie dla nas jak się śmiejemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: kup sobie używane szpilki na vinted i nie truj Ja mam dużo butów do oddania. Dla wszystkich wstarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Skoro pan czy pani bezpośrednio nie ciagatuja i są mili to znaczy że nie ma problemu. No po prostu. - ale on ma fiksacje na małych dzieciach w kontekscie masturbacji… - dla mnie jest miły! Idz już stad chamowo bo psujesz atmosferę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Smiejzelki sobie jedzom i som heheszki. Low end pis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Żenada wyebala poza skale już dawno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 1 Napisano 3 godziny temu Masz się za gwiazdę a przyklaskuje ci jedynie upośledzony mapet. Uhu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Mapet napisał: Pamiętam twoje niechamstwo wobec salowej. Trochę rigczu naprawdę. Nowa gawiedź w postaci jeżyków chwiluń itd to łyknie. Daj mu sie upozować. I Genowef niewymagających intelektualnie. Stara Gwardia wie Edytowano 3 godziny temu przez Kawusia na CPN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Ja mam dużo butów do oddania. Dla wszystkich wstarczy. no to wyślij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 382 Napisano 3 godziny temu Smiejzelki są spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Outlawed napisał: Masz się za gwiazdę a przyklaskuje ci jedynie upośledzony mapet. Uhu. Jesli chodzi o upośledzonych tego forum to zebrałaś wszystkie pokemony i nic już nie zostawiłaś jak tam pismo do wp? Do Amnesty International tez będziesz pisac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Nowa gawiedź w postaci jeżyków chwiluń itd to łyknie. I Genowef niewymagających intelektualnie. Stara Gwardia wie To nie jest kwestia wiary. Wierz mi. Ogladam program zara wedzikowska będzie focha walić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 382 Napisano 3 godziny temu Ciężkie życie w wiecznym oburzeniu mają ci lepsi i inteligentniejsi huh 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Mapet napisał: Smiejzelki sobie jedzom i som heheszki. Low end pis Hahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: no to wyślij Ale Ty nie bierz wszystkiego tak na serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Outlawed napisał: Masz się za gwiazdę a przyklaskuje ci jedynie upośledzony mapet. Uhu. Tobie już nikt prócz rozdwojenia twojej jazni. Nawet salowa pokazała klasę. Hit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 382 Napisano 3 godziny temu Jak się ciągle wkurrwiac masz to lepiej zelke zjeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: Ciężkie życie w wiecznym oburzeniu mają ci lepsi i inteligentniejsi huh A najcięższe ta co abuzywami sie otacza. A jak abuzywy zapomniały o jej istnieniu tym gorzej dla abuzywow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Ale Ty nie bierz wszystkiego tak na serio. A jak ktoś inny napisze to wyślesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Nawet szlora już się nie wychyla bo wie że to nie ma sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Jakubone napisał: A jak ktoś inny napisze to wyślesz? Nie wyślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 382 Napisano 3 godziny temu Jaka szlora Czemu wy nie pójdziecie na gwiazdy ludzi wyśmiewać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: A jak ktoś inny napisze to wyślesz? tak - załóż drugie konto i napisz do niej to ci wyśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 1 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Mapet napisał: Tobie już nikt prócz rozdwojenia twojej jazni. Nawet salowa pokazała klasę. Hit Cuchniesz. Nie cytuj please. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, szmul napisał: Jak się ciągle wkurrwiac masz to lepiej zelke zjeść Nie przesadzaj z tymi żelkami bo jeszcze ci sie dupka zaklei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: Jaka szlora Czemu wy nie pójdziecie na gwiazdy ludzi wyśmiewać Och jaka jestem zdystansowana i łagodna. Kolejna bez krzty rigczu z amnezja wsteczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: tak - załóż drugie konto i napisz do niej to ci wyśle Ale co ja mam wysłać - buty na konto? Zagubiłam się lekko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach